Rock je u modi???
Moderator: _BataZiv_0809
-
komsinica
#1 Rock je u modi???
Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park
, Limp Bizkit
ili nesto jos ocajnije. Danas je tako: nabaci crninu i kilere i ti si roker! Malo ljubavi, puno fejka.... Uzas!
-
perlica
#3 Re: Rock je u modi???
komsinica wrote:Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park, Limp Bizkit
ili nesto jos ocajnije. Danas je tako: nabaci crninu i kilere i ti si roker! Malo ljubavi, puno fejka.... Uzas!
ma linkin park i limp bizkit su super! ja znam par curica koje nose starke, sve imaju crvenu kosu, vjesaju pentagrame po sebi, a kad ih pitas sta slusaju kazu avril lavign (valjda se tako pise)
- metal_rules_cura
#4 Re: Rock je u modi???
Upravu si!!Ali je rock moda za 99% posto kretena.Za onih kojih je mali broj nije nego je jedonstavno ono u cemu su se pronasli.Nacin zivota,shvatanja drustva,ljudi oko sebe....Linkin Parkove i slicne gluposti ne ubrajam u rock,nema sanse.Rock su Beatlesi,Led Zeppelin,Deep Purple,Bruce Springsteen,Europe,Pink Floyd...a manite se majica.Ono sto se voli dusom se ne pokazuje!!!!!Nose ono sto ne znaju niti sta je!komsinica wrote:Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park, Limp Bizkit
-
DonDavudes
rok nije stvar mode
. ili si roker ili nisi
kad kazem rok ne mislim samo na muziku, to je vise stil: bog s nama mi protiv svih
dok ima buntovnika, bez ili sa razlozima (uvijek ce ih biti) bice i roka
a ta djeca sto se loze a u dusi namaju ni trunke pobune pritiv sistema (i cega sve ne) nakon par godina ili cak i prije iz starkica ce uletjeti u visoke stiklice i zavrsiti u Centralu
(paradigma mjesta mainstrema i mirenja i prihvatanmja glupe svakodnevnice
)
zivio james dean
peace!!!
kad kazem rok ne mislim samo na muziku, to je vise stil: bog s nama mi protiv svih
dok ima buntovnika, bez ili sa razlozima (uvijek ce ih biti) bice i roka
a ta djeca sto se loze a u dusi namaju ni trunke pobune pritiv sistema (i cega sve ne) nakon par godina ili cak i prije iz starkica ce uletjeti u visoke stiklice i zavrsiti u Centralu
zivio james dean
peace!!!
- metal_rules_cura
Svaka cast!!!!!!!!1k_kanji wrote:Nema nikakva moda
Rock ili ga volis ili ga ne volis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jednostavno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nema veze kako se oblacis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MORAS BITI ROCKER U GLAVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TU NEMA MODE