Rock je u modi???

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
komsinica

#1 Rock je u modi???

Post by komsinica »

Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park :? , Limp Bizkit :-? ili nesto jos ocajnije. Danas je tako: nabaci crninu i kilere i ti si roker! Malo ljubavi, puno fejka.... Uzas!
wels

Post by wels »

:)
Last edited by wels on 14/08/2004 22:46, edited 2 times in total.
perlica

#3 Re: Rock je u modi???

Post by perlica »

komsinica wrote:Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park :? , Limp Bizkit :-? ili nesto jos ocajnije. Danas je tako: nabaci crninu i kilere i ti si roker! Malo ljubavi, puno fejka.... Uzas!

ma linkin park i limp bizkit su super! ja znam par curica koje nose starke, sve imaju crvenu kosu, vjesaju pentagrame po sebi, a kad ih pitas sta slusaju kazu avril lavign (valjda se tako pise) :-)
metal_rules_cura

#4 Re: Rock je u modi???

Post by metal_rules_cura »

komsinica wrote:Ovo sam za zaprepastenjem konstatovala nakon sto sam primijetila da svaka druga tinejdzerka nosi starke, majicu na kojoj pise "Metallica" i znak anarhije ili peace oko vrata. Kada ih upitas koje bendove vole, odgovorice Linkin park :? , Limp Bizkit :-? ili nesto jos ocajnije. Danas je tako: nabaci crninu i kilere i ti si roker! Malo ljubavi, puno fejka.... Uzas!
Upravu si!!Ali je rock moda za 99% posto kretena.Za onih kojih je mali broj nije nego je jedonstavno ono u cemu su se pronasli.Nacin zivota,shvatanja drustva,ljudi oko sebe....Linkin Parkove i slicne gluposti ne ubrajam u rock,nema sanse.Rock su Beatlesi,Led Zeppelin,Deep Purple,Bruce Springsteen,Europe,Pink Floyd...a manite se majica.Ono sto se voli dusom se ne pokazuje!!!!!Nose ono sto ne znaju niti sta je! :roll:
dinash

Post by dinash »

avril je zakon .... ja bih rado prosetao njenim stidnim mjestima - najvecim neprijateljem danasnjice :) :) :) :D :D
konyan

Post by konyan »

dinash wrote:avril je zakon .... ja bih rado prosetao njenim stidnim mjestima - najvecim neprijateljem danasnjice :) :) :) :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
DonDavudes

Post by DonDavudes »

rok nije stvar mode :x . ili si roker ili nisi :roll:
kad kazem rok ne mislim samo na muziku, to je vise stil: bog s nama mi protiv svih :D
dok ima buntovnika, bez ili sa razlozima (uvijek ce ih biti) bice i roka
a ta djeca sto se loze a u dusi namaju ni trunke pobune pritiv sistema (i cega sve ne) nakon par godina ili cak i prije iz starkica ce uletjeti u visoke stiklice i zavrsiti u Centralu :-? :roll: :( (paradigma mjesta mainstrema i mirenja i prihvatanmja glupe svakodnevnice :x )

zivio james dean :D
peace!!! :D
dinash

Post by dinash »

ja sam uvijek volio male slatke rokerice i darkerice bilo to u modi ili ne (i nevezano da li su prave rokerice ili im je to samo sezonska furka) ... naprimjer ...

Image

Image

Image
zili

Post by zili »

dinash!! :shock:
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

:cry:

sali se 100%.
dinash

Post by dinash »

zili wrote:dinash!! :shock:
:) :lol:

he he he
zili

Post by zili »

pa sta ti bi? :?

Nikad ne bih od tebe ocekivala, a vamo sve fol fin cccccc :-? hmmmm
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

cool! šokiraš je majke mi! :D
vee-jay

Post by vee-jay »

rock'n'roll :x
k_kanji

Post by k_kanji »

Nema nikakva moda

Rock ili ga volis ili ga ne volis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jednostavno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nema veze kako se oblacis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORAS BITI ROCKER U GLAVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU NEMA MODE
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

k_kanji wrote:Nema nikakva moda

Rock ili ga volis ili ga ne volis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jednostavno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I nema veze kako se oblacis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MORAS BITI ROCKER U GLAVI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TU NEMA MODE
Svaka cast!!!!!!!!1
Post Reply