Revolucionari pola sata sedmicno
-
ding-dong
#1 Revolucionari pola sata sedmicno
Da li ce pojava novih nevladinih organizacija koje pokusavaju vrsiti pritisak na vlast imati ikakvog uticaja na izbore i na ponasanje onih koj trenutno obavljaju poslove vlasti i onih koji ce ih zamjeniti?
-
privremeni
#3 Re: Revolucionari pola sata sedmicno
Nece, nazalostding-dong wrote:Da li ce pojava novih nevladinih organizacija koje pokusavaju vrsiti pritisak na vlast imati ikakvog uticaja na izbore i na ponasanje onih koj trenutno obavljaju poslove vlasti i onih koji ce ih zamjeniti?
A prema svim naznakama, izlazak biraca na predstojecim izborima ce biti veci iz drugih razloga, a to je ponovno nacionalno konfrontiranje.
-
Nabildana_Baba
Stranka za koju cu ja glasati mi prvo treba obecati da ce revidirati rad svih 8.000 registrovanih udruzenja gradjana u BiH.
Nevladin sektor nam je gori od vladinog - godinama se svi ti NVO-i osnivaju da bi se prale donatorske pare i da bi guzice vidjele puta.
Nevladin sektor nam je gori od vladinog - godinama se svi ti NVO-i osnivaju da bi se prale donatorske pare i da bi guzice vidjele puta.
-
Nabildana_Baba
Stranka za koju cu ja glasati mi prvo treba obecati da ce revidirati rad svih 8.000 registrovanih udruzenja gradjana u BiH.
-
Nabildana_Baba
Tebi bas nece biti lako da izaberes.Mahalac wrote:Stranka za koju cu ja glasati mi prvo treba obecati da ce revidirati rad svih 8.000 registrovanih ....
a ne ne to je ova baba govorila...ja cu glasati za ove sto obecaju 8000km autoputa
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
a ja texaski masakr motornom pilom
:D:D
-
Nabildana_Baba
Ko je od nas isao na javnu raspravu o zakonu o visokom obrazovanju?A_I_ wrote:nista bez bosanskog Weather Underground-a i onoga sto ih je pokretalo...
Nazalost, niko.
Weatherman, nazalost, nema sanse.