Restorani u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
bombašica

#151 Re: Restorani u Sarajevu

Post by bombašica »

bombašica wrote:
wolfie wrote:Preporuka za restoran u centru Sarajeva s dobrom visnjevacom? :D
Meni je dobra višnjevača u Barhani, a i Zembilj i Džulagin dvor su ti preko puta pa gustiraj redom. :D
Sad tek vidjeh datum tvoga posta. Pretpostavljam da si našao dobru višnjevaču. :D :D
noDiscussion

#152 Re: Restorani u Sarajevu

Post by noDiscussion »

Pozdrav

imam jedno pitanje! zna li iko od vas gdje se nalazi onaj restoran iz lud,zbunjen,normalan,onaj u koji izet,damir,i faruk odu u isto vrijeme kad ispadne frka sa prstenom,epizoda se zove tripl randevu ? :-D :)
__Phoenix__

#153 Re: Restorani u Sarajevu

Post by __Phoenix__ »

To ti je Pivnica hs, nemoj je zamijeniti s onom na marin dvoru...
noDiscussion

#154 Re: Restorani u Sarajevu

Post by noDiscussion »

__Phoenix__ wrote:To ti je Pivnica hs, nemoj je zamijeniti s onom na marin dvoru...
Hvala :-D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#155 Re: Restorani u Sarajevu

Post by konektovan »

Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?! :thumbup: :mrgreen:
DaffyDuck

#156 Re: Restorani u Sarajevu

Post by DaffyDuck »

konektovan wrote:Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?! :thumbup: :mrgreen:
Moze se tebi uciniti daleko ali nije, imas dva odlicna restorana u ulici Tina Ujevica, iznad velikog parka. Zacin i Mala kuhinja, koji god da odaberes neces pogrijesiti + 4-5 minuta do kina :thumbup:
konektovan

#157 Re: Restorani u Sarajevu

Post by konektovan »

DaffyDuck wrote:
konektovan wrote:Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?! :thumbup: :mrgreen:
Moze se tebi uciniti daleko ali nije, imas dva odlicna restorana u ulici Tina Ujevica, iznad velikog parka. Zacin i Mala kuhinja, koji god da odaberes neces pogrijesiti + 4-5 minuta do kina :thumbup:
Znam za te restorane, samo ih nisam nikad posjetio. :skoljka: Uklapaju se u blizinu, samo me zanima ponuda i kvalitet istih, al' eto poslusam vas. :thumbup:
Better Man

#158 Re: Restorani u Sarajevu

Post by Better Man »

konektovan wrote:
DaffyDuck wrote:
Znam za te restorane, samo ih nisam nikad posjetio. :skoljka: Uklapaju se u blizinu, samo me zanima ponuda i kvalitet istih, al' eto poslusam vas. :thumbup:
Nečeš pogriješiti ni sa jednim od ta dva.
konektovan

#159 Re: Restorani u Sarajevu

Post by konektovan »

Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci. :thumbup:
DaffyDuck

#160 Re: Restorani u Sarajevu

Post by DaffyDuck »

konektovan wrote:Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci. :thumbup:
jel zena zadovoljna? :D
konektovan

#161 Re: Restorani u Sarajevu

Post by konektovan »

DaffyDuck wrote:
konektovan wrote:Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci. :thumbup:
jel zena zadovoljna? :D
Apsolutno zadovoljna, do te mjere, da je platila racun na kraju. :mrgreen: Obecala mi je, da ce me opet odvesti na veceru. :wink: :mrgreen:
DaffyDuck

#162 Re: Restorani u Sarajevu

Post by DaffyDuck »

:thumbup:
Post Reply