Sad tek vidjeh datum tvoga posta. Pretpostavljam da si našao dobru višnjevaču.bombašica wrote:Meni je dobra višnjevača u Barhani, a i Zembilj i Džulagin dvor su ti preko puta pa gustiraj redom.wolfie wrote:Preporuka za restoran u centru Sarajeva s dobrom visnjevacom?
Restorani u Sarajevu
Moderator: anex
- bombašica
#151 Re: Restorani u Sarajevu
-
noDiscussion
#152 Re: Restorani u Sarajevu
Pozdrav
imam jedno pitanje! zna li iko od vas gdje se nalazi onaj restoran iz lud,zbunjen,normalan,onaj u koji izet,damir,i faruk odu u isto vrijeme kad ispadne frka sa prstenom,epizoda se zove tripl randevu ?

imam jedno pitanje! zna li iko od vas gdje se nalazi onaj restoran iz lud,zbunjen,normalan,onaj u koji izet,damir,i faruk odu u isto vrijeme kad ispadne frka sa prstenom,epizoda se zove tripl randevu ?
-
__Phoenix__
#153 Re: Restorani u Sarajevu
To ti je Pivnica hs, nemoj je zamijeniti s onom na marin dvoru...
-
noDiscussion
#154 Re: Restorani u Sarajevu
Hvala__Phoenix__ wrote:To ti je Pivnica hs, nemoj je zamijeniti s onom na marin dvoru...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#155 Re: Restorani u Sarajevu
Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?!

- DaffyDuck
#156 Re: Restorani u Sarajevu
Moze se tebi uciniti daleko ali nije, imas dva odlicna restorana u ulici Tina Ujevica, iznad velikog parka. Zacin i Mala kuhinja, koji god da odaberes neces pogrijesiti + 4-5 minuta do kinakonektovan wrote:Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?!![]()
- konektovan
#157 Re: Restorani u Sarajevu
Znam za te restorane, samo ih nisam nikad posjetio.DaffyDuck wrote:Moze se tebi uciniti daleko ali nije, imas dva odlicna restorana u ulici Tina Ujevica, iznad velikog parka. Zacin i Mala kuhinja, koji god da odaberes neces pogrijesiti + 4-5 minuta do kinakonektovan wrote:Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?!![]()
- Better Man
#158 Re: Restorani u Sarajevu
Nečeš pogriješiti ni sa jednim od ta dva.konektovan wrote:Znam za te restorane, samo ih nisam nikad posjetio.DaffyDuck wrote:Moze se tebi uciniti daleko ali nije, imas dva odlicna restorana u ulici Tina Ujevica, iznad velikog parka. Zacin i Mala kuhinja, koji god da odaberes neces pogrijesiti + 4-5 minuta do kinakonektovan wrote:Pozz. Moze li kakav prijedlog za dobar restoran u blizini BBI centra???? Ja i supruga isplanirali u kino otici, al' prije toga nesto obavezno pojesti, pa ako neko ima kakvog iskustva, bujrum, slusam?!![]()
Uklapaju se u blizinu, samo me zanima ponuda i kvalitet istih, al' eto poslusam vas.
- konektovan
#159 Re: Restorani u Sarajevu
Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci. 
- DaffyDuck
#160 Re: Restorani u Sarajevu
jel zena zadovoljna?konektovan wrote:Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci.
- konektovan
#161 Re: Restorani u Sarajevu
Apsolutno zadovoljna, do te mjere, da je platila racun na kraju.DaffyDuck wrote:jel zena zadovoljna?konektovan wrote:Bio u maloj kuhinji, i mogu samo reci sve najbolje, zaista, i hvala vam jos jednom na preporuci.
- DaffyDuck