Reprezentacija BiH u rukometu

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#1826 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Edin H. »

Vala je bilo smijesnih odluka sudija :oops:

Drzimo se :dance: , uzecemo mi ovo.
murgan

#1827 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by murgan »

Za šta se ovi guraju gore u ovoj Finskoj u "fantastičnoj" atmosferi :lol: ? Pa zar evropsko prvenstvo ne počinje u ponedeljak u Austriji ? Da nije kako evropsko tipa b ? :lol:
Ili su ovo kvalifikacije za kvalifikacije za baraž za kvalifikacije :D
Fordas

#1828 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Fordas »

MojaMalenkost wrote: Kažem vam činjenicu, isto kao što si i ti kazao.

I da ne zaboravim da pohvalim tvoj smisao za umor. I ne čudi me što si kitar sa takvim razmišljanjem. Pu!
Pretpostavljam da ti je neko pomagao da ovo napises jer ti poimanje sporta ocito nije jaca strana, uostalom kao ni ponasanje

P.S. Evo kaze Velid da nemamo ni srece, jesi zadovoljan? je li to to??

:P :P
MojaMalenkost

#1829 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by MojaMalenkost »

Fordas wrote:
MojaMalenkost wrote: Kažem vam činjenicu, isto kao što si i ti kazao.

I da ne zaboravim da pohvalim tvoj smisao za umor. I ne čudi me što si kitar sa takvim razmišljanjem. Pu!
Pretpostavljam da ti je neko pomagao da ovo napises jer ti poimanje sporta ocito nije jaca strana, uostalom kao ni ponasanje

P.S. Evo kaze Velid da nemamo ni srece, jesi zadovoljan? je li to to??

:P :P
Kažeš sportskom novinaru da mu poimanje sporta nije jača strana? :lol: :lol:
stachu

#1830 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by stachu »

Mi ne da smo ki*e, mi smo ki*tine ki*e... :x :x :x
Globus

#1831 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Globus »

Fordas wrote:
MojaMalenkost wrote:Rumunija dobila VB 9 razlike,a mi 25 8-)
Ma sta nam kazes :D :lol:

Losi smo do bola, evo sad se vec i suci idu spominjati, bla, bla, bla..... toliko poznato :roll:
Sta je problem sto se sudije spominju ako nemaju isti kriterij i za nas i za rumune ? Sto ne kazes .. ista toliko poznata scena sa sudijama .. zakidaju nas .. nego kao da mi pricamo protiv sudija onako bezze jer smo losi pa et... pa zakidaju nas naveliko islama mi ja da igram ja bih izaso ovo nije humano kakve gluposti nam svira
stachu

#1832 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by stachu »

Povede mi Arsenal, pa je*o ga rukomet vise i ko ga izmisli... :x :x :x :x :x
Fordas

#1833 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Fordas »

@malenkost

Pa sta ti trebam reci?? Izlazimo u 8 kontri i fulamo 6, pravimo djecije greske u dodavanju i koracima i sad nam neko kriv?! Furamo se na VB a zamalo kiksamo na nekakvim Fincima.... amateri, nego sta drugo
Da te poduci neko ko nije 'sportski novinar' - baraz sa ovakvom nasom igrom je ravan finalu svjetskog prvenstva. Ne bih sada ulazio u to do koga je, nema smisla
MojaMalenkost

#1834 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by MojaMalenkost »

Pa to napišeš i ja ti kažem: "Svaka čast!" A ne one dječje "je li ovo amaterska reprezentacija", a borili smo se i dan danas se borimo da imamo ovu reprezentaciju. Ma kakva bila, naša je i druge nemamo.
murgan

#1835 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by murgan »

Jednostavno nismo za sport i to je to :run: Okrenut se filmu,operi...
studeni76

#1836 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by studeni76 »

Moze li neko napravit pauzu u prepiranju i objavit trenutni rezultat i vrijeme?! ovo je za nas koji nemamo sanse da gledamo.

Hvala
samo malo

#1837 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by samo malo »

Kad se samo sjetim koliko su mnogi ovdje vatre bljuvali na Demirovica, kad on ode, renesansa.

Eto renesanse.

Nemamo nijednog igraca svjetske top klase, i to je to. Istina nemaju ni rumuni, ali imaju kolektiv, koji smo mi pod Demirovicem jos i imali kakav takav. Bar smo se nosili skoro ravnopravno sa Madjarima, sa Srbima, ovo danas je korak unazad.

stachu, lijep gol, Cesc i Eduardo na malom prostoru dupli pas, izbace cijelu odbranu Boltona iz igre i kapak. Gledam na sopcastu, kazu engleski reporteri da oni to vjezbaju na treninzima u nenormalnim "kolicinama".
Fordas

#1838 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Fordas »

Ali Velid mi je najkrvaviji - ne treba zaliti, vec u oktobru je nova prilika, idu kvalifikacije za evropsko... :D :lol: :D :lol:

Pa kakva je to prilika moj Velide?? Za sta moj Velide?? Za prokockati jos jedan ciklus :sad: :sad: :sad:

P.S. Onaj djuturm Prce najbolji, tuga je to
studeni76

#1839 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by studeni76 »

pa mozel iko u komentar ubacit i taj rezultat!
murgan

#1840 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by murgan »

zoom66 wrote:koliko se zavrshilo? nisam vishe imao zivaca i ugasih tv 5 minuta prije kraja. jako losha igra bez obzira na shiljenje sudaca :-)
Katastrofa,gotovo - 4 ili -3 ne znam tačno.Najgore od svega je što oni rumuni i nisu nešto
samo malo

#1841 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by samo malo »

29-26 za rumune
Fordas

#1842 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Fordas »

MojaMalenkost wrote:Pa to napišeš i ja ti kažem: "Svaka čast!" A ne one dječje "je li ovo amaterska reprezentacija", a borili smo se i dan danas se borimo da imamo ovu reprezentaciju. Ma kakva bila, naša je i druge nemamo.
Nije ba djecija. ljutnja, ironija, sarkazam, tuga sta sve nece progovoriti iz covjeka kad vidis sta se dogadja. pa mi konstantno u svim sportovima imamo samo pad (da ne udjemo sad u neku raspravu, izuzeo bih fudbalsku reprezentaciju) Kad smo se prvi put okupili dosli smo bez vecih problema do baraza. Takodjer u kosarci, prvih nekoliko ciklusa bez problema na evropsko. Kako godine prolaze mi vise ni baraza ne vidimo a kamo li sta drugo. A onda vidim toliko reklama na rukometnim dresovima pa se pitam - pa gdje je zapelo??
samo malo

#1843 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by samo malo »

Drugi su napredovali, mi stojimo u mjestu ili stagniramo.

Slovenci za selektora dovedu Serdarusica, on uzme i Celje koje ce vjerovatno vratiti u vrh evropskog klupskog rukometa, Srbi dovedu Hasanefendica, Cervar stalno uvodi novine u igru svoje reprezentacije i afirmira mlade igrace za buduce rezultate, a mi dovedemo Radju.

Slovenci, Srbi i posebno Hrvati u mladim selekcijama uzimaju medalje, nasi jedva i dodju na neko takmicenje. Ne stvaramo igrace, nema dijaspore kao u fudbalu da nam drugi prave igrace, ni u kosarci ni u rukometu.
Bosanski_kralj

#1844 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Bosanski_kralj »

Je*em ja Rađu i onog njegovog golmana. Je*bem i ostale igrače koji ne smiju preuzeti rizik na sebe kad je potrebno.
:x :x
samo malo

#1845 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by samo malo »

Fakat, sta je sa Grahovcem?
lolo_lolo

#1846 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by lolo_lolo »

sram ih bilo
stoka odvratna
pocevsi od idiota trenera,kojem je plafon bio vodjenje sloge
ne zvati grahovca,naseg najboljeg golmana je smijesno,a ispostavice se i presudno u ovim kvalifikacijama
uvodjenje nekog medjica kad se utakmica lomi,umjesto doborca i harmandica je smijesno,forsiranje terzica koji je obican maneken i sirovina koji ne bi ni fudbalski go mogao pogoditi
nadam se da je papak od bivseg selektora halida demirovica vidio kakav je igrac nikola prce,sa kakvom lakocom igra,za terzica izmislio rukomet
selekcija koja mjenja 4,5 igraca na sutu za sedam metara je smijesna
vukasin stojanovic,igrac koji pogodi svaki drugi penal je smijesan
jaskic koji iz kontre suta iz mrtvog ugla ravno u golmana(a pritom ima dva prazna igraca sa druge strane) je smijesan

ovi rumuni su karine,ubili su nas na sve nacine,uz lagan vjetar sudaca,vec se u drugoj minuti znalo da nemamo sansu
i lafo se nadigli minut prije kraja da stizu 3 razlike :lol:

bezveze se iznervirah,kaze krete od komentatora na kraju,ubrzo ce kvalifikacije za prvenstvo u oktobru :lol:
i tao nasi zmajevi igraju od kvalifikacija do kvalifikacija,a prvenstva ni na pomolu
Baltazar_khan

#1847 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by Baltazar_khan »

Da dovedemo najboljeg selektora na svijetu koji postoji, opet ne bi ništa napravili jer ova generacija jednostavno nema kvalitet, treba čekati neku drugu generaciju.
karanana

#1848 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by karanana »

izvinte me sto pitam vjerovatno glupo pitanje, jer ne pratim rukomet intenzivno pa ne znam:

zasto za nas ne brani tahirovic?
van Basten

#1849 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by van Basten »

nažalost, tonemo sve dublje u prosječnosti. Svaku šansu da se uzdignemo iznad toga unazada deset godina, prokockali smo olako, pa tako i ovo. Činjenica da smo nadigrani od takve rukometne velesile kao što je Rumunija, bespredmetnim čini svaku diskusiju "šta se moglo..." - nije se moglo ništa. Rumuni svoje domaće utakmice dobivaju tako što ih igraju u 10h ujutro, i eto ekipa koja se služi takvim trikovima da bi ikoga pobijedila nas je otresla k'o slinu. Kraj priče.
MojaMalenkost

#1850 Re: Reprezentacija BiH u rukometu

Post by MojaMalenkost »

karanana wrote:izvinte me sto pitam vjerovatno glupo pitanje, jer ne pratim rukomet intenzivno pa ne znam:

zasto za nas ne brani tahirovic?
Oprostio se od reprezentacije sa 37 godina.
Post Reply