Renault -Megan
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Athlon
#1 Renault -Megan
Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala 
-
Tuzla111
#2 Re: Renault -Megan
ako je golf 2 gigant onda nemas brige oko meganea. Prezvakana tema 250 puta, a i ima tema o meganu pa citaj.Athlon wrote:Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala
- johntra
-
Athlon
#4 Re: Renault -Megan
Why so serious, ali hvala u svakom slučaju gospon nadrndaniTuzla111 wrote:ako je golf 2 gigant onda nemas brige oko meganea. Prezvakana tema 250 puta, a i ima tema o meganu pa citaj.Athlon wrote:Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala
-
Athlon
#5 Re: Renault -Megan
Nisam vidjela, ali hvala punojohntra wrote:Nadam se da si do sad vidio temu:
http://www.klix.ba/forum/renault-megane ... 82014.html