Renault -Megan

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Athlon

#1 Renault -Megan

Post by Athlon »

Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala :D
Tuzla111

#2 Re: Renault -Megan

Post by Tuzla111 »

Athlon wrote:Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala :D
ako je golf 2 gigant onda nemas brige oko meganea. Prezvakana tema 250 puta, a i ima tema o meganu pa citaj.
johntra

#3 Re: Renault -Megan

Post by johntra »

Athlon

#4 Re: Renault -Megan

Post by Athlon »

Tuzla111 wrote:
Athlon wrote:Nova sedmica nova tema o kojoj trebam misljenje svojih forumasa, kupujem auto, Renault Megan karavan 2004godiste, na oko mnogo fino prostrano, porodicno,pali se na karticu,zelim da znam vasa iskustva s tim, da li se cesto kvari koliki mi je rizik uzeti neko auto koje se pali na te kartice,servis, odrzavanje i tako to, vec godinama vozamo golfa 2 (gigant) eto .Hvala :D
ako je golf 2 gigant onda nemas brige oko meganea. Prezvakana tema 250 puta, a i ima tema o meganu pa citaj.
Why so serious, ali hvala u svakom slučaju gospon nadrndani :)
Athlon

#5 Re: Renault -Megan

Post by Athlon »

johntra wrote:Nadam se da si do sad vidio temu:

http://www.klix.ba/forum/renault-megane ... 82014.html
Nisam vidjela, ali hvala puno :)
Post Reply