Vidovita Beba???????????????
-
brkic
#1 Vidovita Beba???????????????
Na televiziji u Sarajevu sam neko veće vidio program o nekoj vidovitoj ženi, zvana Beba.
Ćini mi se da je vidovita Beba zakupila dosta vremena za reklamiranje svojih usluga.
Nakon što su jedan mladi braćni par isprićali svoje iskustvo, a Beba ih izbavila, postavilo se pitanje Bebi;
Zbog ćega su ovi mladi došli u dodir s "negativnom energijom"?
Dali su sami ugazili ili je netko "bacijo" tu "negativnu energiju" na njih?
Beba odgovara i navodi primjer jedne dobrostojeće familije koji su doživjeli neugodnost s djetetom, naime s vremenom je gospođa Beba ustanovila neki "zapis" kod male djevjćice.
Tada je gđ. Beba takođe napravila nekakav "zapis" i prethodno uklonila onaj prvi koji je bio zao.
Može li mi neko pojasniti ovo??????????
Ćini mi se da je vidovita Beba zakupila dosta vremena za reklamiranje svojih usluga.
Nakon što su jedan mladi braćni par isprićali svoje iskustvo, a Beba ih izbavila, postavilo se pitanje Bebi;
Beba odgovara i navodi primjer jedne dobrostojeće familije koji su doživjeli neugodnost s djetetom, naime s vremenom je gospođa Beba ustanovila neki "zapis" kod male djevjćice.
Tada je gđ. Beba takođe napravila nekakav "zapis" i prethodno uklonila onaj prvi koji je bio zao.
-
gandhi
#5 Re: Vidovita Beba???????????????
Joj šta se meni jednom desilo, oplako sam zbog ove 'Bebe'.brkic wrote:Na televiziji u Sarajevu sam neko veće vidio program o nekoj vidovitoj ženi, zvana Beba.
Sjedimo buraz i ja, prije par godina, navečer i slušamo radio, najavljuju da će uskoro emisija o 'vidovitoj Bebi' koja 'govori o budućnosti i predskazuje sudbinu'. Helem, čekali mi emisiju do 2h navečer, kad poče skontamo da je to ustvari neka starija žena kojoj je ime ili nadimak 'Bebe', e jesam oplako, a mi kontali fola beba mala 'progovorila' o navedenom.
-
dr.
Po islamu je strogo zabranjeno ono sto radi "vidovita" beba i slicni hohstapleri. Onom ko povjeruje vidovnjaku prema islamu, Allah nece primiti namaz 40 dana.
Oni su vrlo vjesti manipulatori pogotovo lakovjernim ljudima. Fol je u tome sto se koriste islamskom terminologijom npr. nazivaju selam sa punim ustima, ili pominju Allaha dz.s. pa raja pomisli da su vjernici, ali malo sutra. I djavo vjeruje u Allaha ali mu se ne pokorava u tome je razlika.
Beba se usminka, stavi kilu zlata na sebe i nabije tarifu po minuti da te glava zaboli. Ne znam ko je gori, beba ili naivcine koji se nasankaju...
Oni su vrlo vjesti manipulatori pogotovo lakovjernim ljudima. Fol je u tome sto se koriste islamskom terminologijom npr. nazivaju selam sa punim ustima, ili pominju Allaha dz.s. pa raja pomisli da su vjernici, ali malo sutra. I djavo vjeruje u Allaha ali mu se ne pokorava u tome je razlika.
Beba se usminka, stavi kilu zlata na sebe i nabije tarifu po minuti da te glava zaboli. Ne znam ko je gori, beba ili naivcine koji se nasankaju...
-
Toozla
#8 Re: Vidovita Beba???????????????
....drug moj....neke stvari su neobjasnjive.....brkic wrote: Može li mi neko pojasniti ovo??????????
-
Sarafcina
#9 Re: Vidovita Beba???????????????
Toozla wrote:....drug moj....neke stvari su neobjasnjive.....brkic wrote: Mo¾e li mi neko pojasniti ovo??????????![]()
![]()
Koji su brojevi za sesticu
- danas
znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...
mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve? 
-
Sarafcina
danas se samo malo bolje reklamirajudanas wrote:znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve?
a bilo ih je isto ko i danas
- danas
pa imaju li vise klijenata sada? i ako imaju -- da li je to samo zbog reklame, ili ima i "drugih faktora"?Sarafcina wrote:danas se samo malo bolje reklamirajudanas wrote:znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve?
![]()
a bilo ih je isto ko i danas
- Ostri_Mac
evo link, pa ko je zaint. bujrum:hananah wrote:Sta se ima tu objasnjavatiNeko je bacijo zapis kod mlade djevcice i Beba je izbavila
Sucur Alahu
http://www.lijecenje-kuranom.com/
moze se knjiga kupiti i u Dzematu, ja kupio na carshiji...
interesantno i poucno, da se ne prepirete po forumima tako, evo vec 4 dana citam sve postove...
- manijak1
Bebo .........
da li ću se sutra obračunavati u tramvaju sa revizorima
kao danas što sam u trolejbusu
I Bebo ...........da li će nas sve ovako globalno spucati neki kamen iz svemira ?
Bebo ..........hvala

I Bebo ...........da li će nas sve ovako globalno spucati neki kamen iz svemira ?
Bebo ..........hvala
- manijak1
-
shery
heh beba beba........
Ali ljetos kad sam bila u Sarajevu, i nako malo gledala i TV.... nije da ima jedna BEBA , nego njih ima vise i to cesto budu na TV, na tom nekom kanalu i ne sjecam se koji je.....ali kad sam vidjela jednu , ne znam joj ime , ciganka je , bar ja mislim , cak zena ima dozvolu za rad dosla na TV sa papirom ja sam se valjala od sege. Pa ljudi to su cisti prevaranti , koriste narod i njihova i onako mala primanja
. Svaka druga rijec im je ,,negativna energija,, , ,,crna magija,, , ,,negativno zracenje,,.dodjite kod mene ja cu vam pomoci,,
i niz drugih.....samo ne znam kako ljudi mogu da im vjeruju.
. Gluho bilo. Pa sjetite se one predratne vidovite Kleopatre
, koja je vazila kao za ,, najvidovitiju,, u to vrijeme, kad je rekla da u Bosni rata nece biti i da je sto posto sigurna u to
, i kao da vidi neki sivi-crni dim iznad Bosne , ali kao navodno narod ce biti jak i nece dozvoliti rat da se desi
.Ma suplje price ba , ne vjerujte u te gluposti , ha ja. 
Ali ljetos kad sam bila u Sarajevu, i nako malo gledala i TV.... nije da ima jedna BEBA , nego njih ima vise i to cesto budu na TV, na tom nekom kanalu i ne sjecam se koji je.....ali kad sam vidjela jednu , ne znam joj ime , ciganka je , bar ja mislim , cak zena ima dozvolu za rad dosla na TV sa papirom ja sam se valjala od sege. Pa ljudi to su cisti prevaranti , koriste narod i njihova i onako mala primanja
-
shery
danas wrote:znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve?
HAHAHHAHHA zaboravio si fildjan i grah hahahhahahhahha
-
shery
shery wrote:danas wrote:znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve?
HAHAHHAHHA zaboravio si fildjan i grah hahahhahahhahha
-
Qwert
Eh sada. Radi se o tipicnom sujeverju, vrlo popularnom na Balkanu.Cuj nikad cula za, izmedju ostalog, gledanje u solju.danas wrote:znate sta, meni samo jedna stvar nije jasna... prije 1990-e, ja nikad nisam cula ni za vidovitig onog, ni za vidovitu onu, ni za kasike, ni za kristale, ni za sihirbase, ni za energeticare...mislim, odakle sad svi ovi iznikose... hebem mu sve?
-
Cazinjanin
ne treba nju stapom nego metkom. Sihribaz se ubija. Jer, ako je ostavis da zivi a bila bjena, ona kad dodje kuci sprema nove sihre!dado77 wrote:beba je klasični sihirbaz " nju bi trebalo po leđima šćapom"