Svinjsko meso
- pustopoljina
#251 Re: Svinjsko meso
dok ne stavim sta u kljun- neuracunljiva sam potpuno

-
nista novo
#252 Re: Svinjsko meso
I najcudnije od svega, Kotromanich samo gleda, i nista ne pise,

- spreca
#253 Re: Svinjsko meso
pustopoljina wrote:oh my god!nista novo wrote:Nesto mi pade na pamet istiniti dozivljaj o padu aviona u Andama, 70-god. U nedostatku hrane, u ledenoj pustinji, u strahu i borbi za zivot, u trenutcima kad covjek dodje na rub zivota i vidi smrt, ljudi su vidjeli jedinu mogucnost da prezive tako sto su poceli jesti poginule. Sad mi recite, gdje ce ti ljudi, u raj ili pakao. Ko ce njima suditi, ili da su imali priliku da pojedu komad svinjetine..tako da malo pazite kad svasta pisete, sta mislite kako bi se vi ponasali da dodjete u takvu situaciju, kad covjek gubi razum i vodi ga samo insikt prezivljavanja...
evo da ti kazem da bih te bez razmisljanja pojela i pritom bila sigurna da sam ZARADILA raj.
boze dragi...koje konstrukcije...
imas zabranu svinjetine i strvi i krvi i hrane u izobilju oko sebe (ako imas para, jel')...i sad on kaze...a sta mislite da ste na andama (gled'o ja film) i ono, crkavate od zime i gladi, niko ne zna za vas...igmanski mars, amputacije...
pa pojela bih svoju nogu. (ali prvo tebe).
i posto bismo vjerovatno pojeli jedne druge negdje kod macu picu...ti sad juris u prvi konzum i kupi kakve slanine...logicno i naucno, zar ne?
![]()
ne bih da nikoga tjeram na nesto...ali sve koje zulja svinjetina, brate ja bih sebi narucila kilu prasetine i pojela je...pa nek'me odmah grom pogodi...ako je dotle doslo.
ako ti nije dosta kad se kaze nemoj- a ti de. nece ummet zbog tebe propasti.
dobro je vise...
ko hoce nek navali dok nije nestalo
- bijela
#254 Re: Svinjsko meso
kad se pustopoljina vrati sa Anda, otvara temu "Ništa Novo-ovo meso"
- KotromanichII
#255 Re: Svinjsko meso
Mudzehedini su morali jesti divlje svinje u sumama Cecenije za vrijeme rata, a sigurno to rade i sad kad nestane hrane.Pa pitam se, sta ako jedan musliman dodje u poziciju da nema nista drugo jesti osiim svinjetine, sta onda..je li grijeh da je onda konzumira..
u takvim situacijama nije grijeh jesti svinju samo da se glad utoli.
-
GOLFER
#256 Re: Svinjsko meso
ma ljudi fakat nemaju pojma o tematici i odda dodju i pokusaju se prikazati pametnim a ureda potpuno suprotno.pustopoljina wrote:oh my god!nista novo wrote:Nesto mi pade na pamet istiniti dozivljaj o padu aviona u Andama, 70-god. U nedostatku hrane, u ledenoj pustinji, u strahu i borbi za zivot, u trenutcima kad covjek dodje na rub zivota i vidi smrt, ljudi su vidjeli jedinu mogucnost da prezive tako sto su poceli jesti poginule. Sad mi recite, gdje ce ti ljudi, u raj ili pakao. Ko ce njima suditi, ili da su imali priliku da pojedu komad svinjetine..tako da malo pazite kad svasta pisete, sta mislite kako bi se vi ponasali da dodjete u takvu situaciju, kad covjek gubi razum i vodi ga samo insikt prezivljavanja...
evo da ti kazem da bih te bez razmisljanja pojela i pritom bila sigurna da sam ZARADILA raj.
boze dragi...koje konstrukcije...
imas zabranu svinjetine i strvi i krvi i hrane u izobilju oko sebe (ako imas para, jel')...i sad on kaze...a sta mislite da ste na andama (gled'o ja film) i ono, crkavate od zime i gladi, niko ne zna za vas...igmanski mars, amputacije...
pa pojela bih svoju nogu. (ali prvo tebe).
i posto bismo vjerovatno pojeli jedne druge negdje kod macu picu...ti sad juris u prvi konzum i kupi kakve slanine...logicno i naucno, zar ne?
![]()
ne bih da nikoga tjeram na nesto...ali sve koje zulja svinjetina, brate ja bih sebi narucila kilu prasetine i pojela je...pa nek'me odmah grom pogodi...ako je dotle doslo.
ako ti nije dosta kad se kaze nemoj- a ti de. nece ummet zbog tebe propasti.
dobro je vise...
Ovo me nekako podsjeca na ono kada raja podvali nekome (muslimanu koji ne pije) alkohol u sok, i onda kada on to popije svi oko njega u nekakvo ismijavanje kako je sad on isti kao i oni jer je i on popio alkohol...
-
GOLFER
#257 Re: Svinjsko meso
Ma fino su ljudi napisali sve o tome u ovoj temi, zaista nema potrebe HRANIT trolove... pusti ih ba...KotromanichII wrote:Mudzehedini su morali jesti divlje svinje u sumama Cecenije za vrijeme rata, a sigurno to rade i sad kad nestane hrane.Pa pitam se, sta ako jedan musliman dodje u poziciju da nema nista drugo jesti osiim svinjetine, sta onda..je li grijeh da je onda konzumira..
u takvim situacijama nije grijeh jesti svinju samo da se glad utoli.
- statix
#258 Re: Svinjsko meso
A ti ih odmah svrstas u one zvjeri sa Ozrena...hehehe
Ne brini corholio i ja sam vec par puta proglasen cetnikom na ovom forumu...
edit: ovo je @spreca...
Ne brini corholio i ja sam vec par puta proglasen cetnikom na ovom forumu...
edit: ovo je @spreca...
- pustopoljina
#259 Re: Svinjsko meso
ma sve kontam da mi nista novo nije onaj dragi forumas iz zenice...
njega ne bih pojela
, ili bih, ali poslije svoje noge 
njega ne bih pojela
Last edited by pustopoljina on 19/12/2010 18:59, edited 1 time in total.
-
nista novo
#260 Re: Svinjsko meso
ko hoce nek navali dok nije nestalo
Pametan covjek, i uz to razuman nikada nekome nece reci da je glup, a tu razmisli kakav si ti, meni nije u karakteru da ti kazem..
- KotromanichII
#261 Re: Svinjsko meso
narode nemoj te se ruznim imenima nazivati i vrijedjati jedno drugo
sta znas mozda je ta osoba daleko bolja i od mene i od tebe, i cijelog foruma zajedno.
Allah kaze:
58. A oni koji vjernike i vjernice vrijeđaju, a oni to ne zaslužuju, tovare na sebe klevetu i pravi grijeh.
sta znas mozda je ta osoba daleko bolja i od mene i od tebe, i cijelog foruma zajedno.
Allah kaze:
58. A oni koji vjernike i vjernice vrijeđaju, a oni to ne zaslužuju, tovare na sebe klevetu i pravi grijeh.
- ljubav_aha
#262 Re: Svinjsko meso
svinja je zabranjena u svim monoteistiskim relgijama,ali nije zabranjena kao zadnji izovr prezivljavanjanista novo wrote:To znaci, svinjetina je zabranjena ako imas alternativu, ako ne onda je dozvoljena, tako vi to tumacite..
-
nista novo
#263 Re: Svinjsko meso
Nisam iz Zenice, draga forumasico, iako nemam nista protiv tog grada, a golferu, nisam ni trol, i nikoga ne vredjam, za razliku od tebe, samo postavljam neka logicna pitanja, koja tebe ocito iritiraju, zao mi je, ako iritriram neko forumase, udarajte, ali ne niskopustopoljina wrote:ma sve kontam da mi nista novo nije onaj dragi forumas iz zenice...
njega ne bih pojela, ili bih, ali poslije svoje noge
-
herbert mekfjuger
#264 Re: Svinjsko meso
A šta je s bezalkoholnim pivom 
- HAVANA
#265 Re: Svinjsko meso
Hebo mater jel iko ovde rata ocima vidio
Metes sve redom...
Pojeo sam sleper ikara,nakih radića,germe,ono malo zgobavo
leĆa,pusio nake trave u novinskom papiru,mikso medicinski alkohol sa vodom i limuntosom,dao televizor i liniju za kilu secera,cilim za litar ulja
i bil spuco krme?Jasta bi neg spuco,al nije bilo...
Uostalom sta koga briga ste ko jede,u sta vjeruje,kome se moli?
Pojeo sam sleper ikara,nakih radića,germe,ono malo zgobavo
- KotromanichII
#266 Re: Svinjsko meso
ja sam ga pijo prije nekolika mjeseca u jednom hotelu , i vina sam pio bezalkholnog, a sampanjac bezalkohlni sam probao u februaruA šta je s bezalkoholnim pivom
- HAVANA
#267 Re: Svinjsko meso
KotromanichII wrote:ja sam ga pijo prije nekolika mjeseca u jednom hotelu , i vina sam pio bezalkholnog, a sampanjac bezalkohlni sam probao u februaruA šta je s bezalkoholnim pivom![]()
Suhveli si ti meni.
- ljubav_aha
#268 Re: Svinjsko meso
HAVANA wrote:Hebo mater jel iko ovde rata ocima vidioMetes sve redom...
![]()
Pojeo sam sleper ikara,nakih radića,germe,ono malo zgobavo![]()
leĆa,pusio nake trave u novinskom papiru,mikso medicinski alkohol sa vodom i limuntosom,dao televizor i liniju za kilu secera,cilim za litar ulja
- Comrad
#269 Re: Svinjsko meso
Kad bi ja sad napravio bezsvinjsku svinju, nesto kao Light Pig (0% pork) da li bi to mogao prodavati ovdje?
Sluzio bih je sa bezalkohlnim pivom.
- pustopoljina
#270 Re: Svinjsko meso
pa sigurno bi imao i trziste:Comrad wrote:Kad bi ja sad napravio bezsvinjsku svinju, nesto kao Light Pig (0% pork) da li bi to mogao prodavati ovdje?
" a kakva je- k'o prava!"
a moze i za konvertite u islam, koji su jeli svinjetinu, a hoce prestati...kad moze burger od tofu-sira, mogu i medaljoni od svinjetine bez svinjetine.
-
nista novo
#271 Re: Svinjsko meso
Pa znamo da je u ljudskoj prirodi da zaviruju u tudje zivote, da postavljaju pitanja, da se rugaju, da pametuju, da su oholi, egoisti..., i zato i postoji ovaj forum... jer da smo svi fini, kulturni, pametni i da ne postavljamo glupa pitanja, ovog foruma ne bi ni bilo, ne bi imao svrhe...mozda i grijesim, otvaram sljedecu temu pomirenja," meso mrava u umaku od komarca"
- KotromanichII
#272 Re: Svinjsko meso
Suhveli si ti meni.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#273 Re: Svinjsko meso
E moj Havana......jedna od ratnih godina...negdje na Nisickoj visoravni....udje A BiH u ranije vec napusteno srpsko selo. Svaka kuca prepuna svinjetine, suhotinje i sl........kazem ja jaranu hocemo li malo zameziti jer nama ne smeta sto je svinjetina a on rece "kasnije cemo"........kasnije nismo nasli ni kozicu od slanine ali zato jesmo puno masnih brkova. Pusti ova supljiranja onih kojima guzica nije osjetila pravu glad kao i onima sto kazu da im je Alah rekao da ne jedu. Nit im je rekao nit da im guzica ogladni kao sto je nasa ne bi pricali vjerske bajke a niti im je Alah rekao nego su procitali nesto sto pise i sto je mogao da napise bilo ko. Rat u BiH je pokazao a Srebrenica dokazala da nema ni boga ni Alaha jer da ima ne bi bilo ono sto je bilo a usput receno svi oni iz onog sela sto spucase svinjetinu vise manje i dan danas su i zivi i zdravi.HAVANA wrote:Hebo mater jel iko ovde rata ocima vidioMetes sve redom...
![]()
Pojeo sam sleper ikara,nakih radića,germe,ono malo zgobavo![]()
- bijela
#274 Re: Svinjsko meso
čekaj, je li to iko od muslimana rekao da se nikad, ni u kom slučaju, makar umro od gladi, ne smije pojesti meso od svinje?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#275 Re: Svinjsko meso
vjeruj mi da neki jesu a to su upravo oni sto gladi ne vidjose svojim stomacima.bijela wrote:čekaj, je li to iko od muslimana rekao da se nikad, ni u kom slučaju, makar umro od gladi, ne smije pojesti meso od svinje?