Ima previse mrznje izmedju nas!! Ljubomore!!
A to nevodi na dobro!!!
Ali haj bice ako bog da bolje!!!
Vjerovatno dotičnom jedno od toga jeste tajna, čim ima vremena ovuda istresati svoje sexualne frustracijehaha, ne vidim razloga da i to dvoje nabrojanih ne budu tajnom.. nekome svakako jesu i zauvijek i ostanu ..
15 minuta ti trebalo da "to" smisliš ? da ti nije i razmišljanje "tajna" ?prenosnik wrote:rece sljedbenik mastanja o vjecnom seksu sa sedamdeset dvjema hurijama...

Nurudin wrote:Vjerovatno dotičnom jedno od toga jeste tajna, čim ima vremena ovuda istresati svoje sexualne frustracijehaha, ne vidim razloga da i to dvoje nabrojanih ne budu tajnom.. nekome svakako jesu i zauvijek i ostanu ..
gdje pise da me na suze natjerala ?prenosnik wrote:jesam porazmislio i imam utisak da si pricicu opasno pogresno shvatila. zato bih zelio prvo cuti kako si je shvatila (jer nekako jesi, cim te na suze natjerala i cim si odlucila kao poucnu podijeliti je s nama), a onda cu ti reci moje shvatanje. ok?
wel, ja ne brisem vodu abdestnu, samo da se zna.prenosnik wrote:samo da znas, dje se uzima abdest tu je i peskir (towel)
a jel... kad to, ne sjecam seTowelie wrote:Hadira, pa mi smo vec imali brojne "slucajne" dodire.
prenosnik wrote:pa brisanje tvoje vode abdestne upravo bi i bila peskirkova ulogaHadiRa wrote:wel, ja ne brisem vodu abdestnu, samo da se zna.prenosnik wrote:samo da znas, dje se uzima abdest tu je i peskir (towel)
Ima Bosne_Bice Bosne wrote:prenosnik wrote:eto sad sa tim smajlijem je pala kisa iz onog oblaka pitanja iznad tvoje glave...Dexx1 wrote: Ko nam je to pametan
i kamen ima nefs, moj tekijas...samo sto ti ne razumijes sta je to...
![]()
Interesantno!?
Podsjeti me na nesto, sto procitah negdje, da americki indijanci vjeruju da kamenje "pamti" (spirit u kamenjudusa
nefs) tko krv prolije i da otkrije pocinioca kada vrijeme dodje (ili tako nekako).
prenosnik wrote:to ti nefs govori, moras se boriti protiv takvih ego-triperskih dosaptavanjaHadiRa wrote: ma cuj to..
ali meni sve nesto govori da bi ti to sa mnogo vise paznje i njeznosti brisao..
pa sta, ima nafilaprenosnik wrote:ma jok, svaka temeljitost zahtijeva vremena, tako i brisanje, te bi propustila namaski vakatHadiRa wrote: ama jok, kakav nefs, iskustvo.. takvi kao ti mnogo pridajete detalju i unesete se sav u nutrinu materije, tako da niko to bolje od tebe nebi brisao...