uzasbijela wrote:kapitalizam i renesansa![]()
iftarite se hurmom, a ako nemate hurme onda vodom, a ako nemate vode onda coca-colom
coca cola za sve prilike,od toga da je djed Mraz donosi,a sigurno ce slijedeca biti da je donosi Bajram dedo
uzasbijela wrote:kapitalizam i renesansa![]()
iftarite se hurmom, a ako nemate hurme onda vodom, a ako nemate vode onda coca-colom
Spominjao se Hidžra Mrazcoca cola za sve prilike,od toga da je djed Mraz donosi,a sigurno ce slijedeca biti da je donosi Bajram dedo
Alejkumusselam @wipeout i @medaaamedaaa wrote:alejkumu selam, plaho jastaWipeOut wrote:Selam alejkum oooo postaci (i ostali)
plah dan za postit
edit;
@medaaaa kako prodje iftar?
a iftar, hmmmmmm pitaj@ liliputkojoj ovog puta trazim halal sto nije bilo tope
i za improvizovano serviranje kolaca
gosti diiiiiiiiiiiiiiiiiiiivni, samo nismo imali puno vremena za promuhabetit, cure nisu dale
bijela wrote:kapitalizam i renesansa![]()
Inače, padam na sugestivne reklame, kako odolitiDrizzT wrote:E sad ne bi uz'o kolu nema sanse![]()
oldschool wrote:Inače, padam na sugestivne reklame, kako odolitiDrizzT wrote:E sad ne bi uz'o kolu nema sanse![]()

Haha, piše zero, a glavni sastojak cole je šećer, ne računajući voduDrizzT wrote:oldschool wrote:Inače, padam na sugestivne reklame, kako odolitiDrizzT wrote:E sad ne bi uz'o kolu nema sanse![]()
To za lakovjerne, pričao s hemičarem, kaže najobičnija glupost, i dalje puna šećera, kao i s doktorima, oni to navode kao kontradiktornost.Attitude wrote:koriste se sladila koja nemaju kcal vrijednost...pa je time i vrijednost napitka 0![]()
kcal

Kade se trujemo, barem da se trujemo domaćim, kud nemamo tu mentalitet NjemacaWipeOut wrote:a kupujmo domace
Pih, pogotovo kad si manji, imaš svega, ali džaba, komšijino sve slađe, bolje, iako je daleko od togaWipeOut wrote:Jedna konstatacija
TUDJE SLADJE
ne mora znaciti da bolje ,al nam oci ispadose za tudjim![]()
tako i ova kola,kisela,jogurt ,neki n proizvod
ja mislim da je to izrazenije kad si starijioldschool wrote:Pih, pogotovo kad si manji, imaš svega, ali džaba, komšijino sve slađe, bolje, iako je daleko od togaWipeOut wrote:Jedna konstatacija
TUDJE SLADJE
tako i ova kola,kisela,jogurt ,neki n proizvod, šteta što to praktikujemo i kasnije. Ako mi nemamo sireva, mliječnih proizvoda, vode, onda ne znam ko ima.
+ayran (tudje)WipeOut wrote:Jedna konstatacija
TUDJE SLADJE
tako i ova kola,kisela,jogurt ,neki n proizvod
Budi određenija, ovako je dvosmisleno, može svašta bitiWipeOut wrote:ja mislim da je to izrazenije kad si starijioldschool wrote:Pih, pogotovo kad si manji, imaš svega, ali džaba, komšijino sve slađe, bolje, iako je daleko od togaWipeOut wrote:Jedna konstatacija
TUDJE SLADJE
tako i ova kola,kisela,jogurt ,neki n proizvod, šteta što to praktikujemo i kasnije. Ako mi nemamo sireva, mliječnih proizvoda, vode, onda ne znam ko ima.
![]()
oldschool wrote:
Budi određenija, ovako je dvosmisleno, može svašta biti
Hele nejse, nećemo dalje o tome.WipeOut wrote:oldschool wrote:
Budi određenija, ovako je dvosmisleno, može svašta biti![]()
pa i jest svasta ,
zar ja ne nabrojah
arzin specijalitetžena sa broja 6 wrote:Ma šta vam je taj ayran?Nikako da upratim...
![]()
Neka vrsta turskog jogurta, sve do neki dan sam mislio da je to isti kao naš.žena sa broja 6 wrote:Ma šta vam je taj ayran?Nikako da upratim...
![]()
Je l' to onda moram njega pitati?DrizzT wrote:arzin specijalitetžena sa broja 6 wrote:Ma šta vam je taj ayran?Nikako da upratim...
![]()