Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WipeOut wrote:Es selamu alejkum narode,
nesto ste danas posebno tihi?Jel se vratio ko s iftara da nam oprica kako je bilo ?
E đe je Manijak?Jesi li se malo oporavio....?
Ja sto nas likovi naruzise....Gore nego Ahmmed kad zaruzi
Tanko ko šamija,sta vam je,kakvi mi i reprezentacija...
Evo da se i ja tuspasim, tek sada stigosmo, jedva na jedvene jade... ovi besposlicari sto su isli gledati utakmicu blokirali kompletan grad, sve ulaze i izlaze... ali hvala Bogu stigosmo haijrli kuci...
Hvala dragom Allahu na prelijepom iftaru, organizatorki i dzematlijama ...
strongwoman wrote:Evo da se i ja tuspasim, tek sada stigosmo, jedva na jedvene jade... ovi besposlicari sto su isli gledati utakmicu blokirali kompletan grad, sve ulaze i izlaze... ali hvala Bogu stigosmo haijrli kuci...
Hvala dragom Allahu na prelijepom iftaru, organizatorki i dzematlijama ...
BHF_Manijak wrote:Nisam u toku,jel to opet zajednicki iftar veceras bio?!Ja smetnuh skroz da se raja opet skupila
Jeste, bio je zajednicki iftar, a ti si pretpostvaljam iftario na stadionu
Jok vala draga SW...Ne dam im 40KM,da su mi iz oka ispali...Ja sam mogo zajednicki iftar za te pare napravit Upravu si ali djelomicno,iftario sam vani,ali ne na stadionu
BHF_Manijak wrote:Nisam u toku,jel to opet zajednicki iftar veceras bio?!Ja smetnuh skroz da se raja opet skupila
Jok vala draga SW...Ne dam im 40KM,da su mi iz oka ispali...Ja sam mogo zajednicki iftar za te pare napravit Upravu si ali djelomicno,iftario sam vani,ali ne na stadionu
@Irish,ne zezaj
Ma pametna je ova omladina, vidis kako znate zrelo razmisljati, svaka cast.... Bolje tih 40 KM dati nekome ko nema sto da jede...
Bas mi je veceras bilo lijepo druziti se sa svima vama. Opustene duse, nasmijana lica... lijepe i zanimljive teme. Hvala Svemogucem i Milosnom sto nas je nadahnuo i spojio da uljepsamo jedni drugima ovo vece.
A sefica wewa ima jedno veliko hvala na organizaciji svega, super ukusnom desertu.
Nadam se da je @Miss D ugrijala svoje hladne ruke.
@Irish,ne zezaj
da znas manijak da smo te spominjali...svaki vatreni navijac je bio potencijalni manijak
@strongwoman, lijepo pajki i ne daj se uznemiravati
Bas mi je veceras bilo lijepo druziti se sa svima vama. Opustene duse, nasmijana lica... lijepe i zanimljive teme. Hvala Svemogucem i Milosnom sto nas je nadahnuo i spojio da uljepsamo jedni drugima ovo vece.
A sefica wewa ima jedno veliko hvala na organizaciji svega, super ukusnom desertu.
Nadam se da je @Miss D ugrijala svoje hladne ruke.