@nasa
Nego, stalno zaboravim kako se ono kaze sta je prvih deset sta drugih a sta trecih deset dana ramazana?
evo jedna lijepa stranica
https://bs-ba.facebook.com/pages/Ramaza ... 8048358822
nece s Bozijom pomoci, kakvi problemiPoezija wrote:Prespavao sehur, desi se kad si sam kući. Nadam se da neće biti problema iako nisam jučer za iftar nikako vodu pio (samo sok).
- pocetak mjeseca ramazana je milost (prva trecina)vazi wrote:
Nego, stalno zaboravim kako se ono kaze sta je prvih deset sta drugih a sta trecih deset dana ramazana?
hvala, to je toart vandeley wrote:- pocetak mjeseca ramazana je milost (prva trecina)vazi wrote:
- sredina oprost grijeha (druga trecina),
- posljednja trecina mjeseca je oslobadjanje od vatre onih koji su zasluzili dzehennem
Zar moze Rahmet proci ?krvava wrote:jos sutra i prodje rahmet...
vrijeme bas leti
Kako si znala ljepoto mojakrvava wrote:znala sam da ces se ti javiti, o Kerimo, naravno da ne moze! Ipak govorila sam o prvoj trecini mjeseca milosti...
ima ona ilahija na ovu temu zar ne
...nema necu i ne mogu, moras...doduse najljepsa je mamina kuhinjakrvava wrote:mene je mama ubila za iftarm_l wrote:...amin, ja Rabbi!
@vazi, je l' se to vracas u nas vatan?![]()
Aaaa, narode ja sam sebe veceras ubila za iftar, pa tobe ja Rabbi, cccc
We alejkumu selam i amin na dove!moon_walker_90 wrote:Evo da i ja uputim par rijeci na ovoj temiDosadanji tok ramazana:i vise nego odličan! Iako se i ne pretjeruje u poslovima,ipak je dug dan,ali elhamdulillah super se izdrži...a i leti vrijeme,nevjerovatno :S Da nam Bog svima bude na pomoći,da nam ukabuli sva nasa dobra djela,a pogotovo post,jer je on Njegov,i on ce za post posebnu nagradu dati
![]()
Da nas uputi na pravi put,i da nam se knjiga aBd preda u desnu ruku![]()
Ne znam za vas,ali ja svaki ramazan osjetim neku čar u zraku...mozda je to do mene,ali nekako mi je u dusi bas milo i toplo![]()
Selam svima iz ovih dana vruće hercegovine,i nemojte previse bez potrebe biti vani na ovim vrućinama)
Sve hvalospjevkeVelkoski wrote:Selam i tebi brate mumine, zapošten još jedan.
Ja i Velkoski smo ti dushe od ljudiCapajebo wrote:Kako vas je fino vidjeti tako
MašAllah jutros navijački sehurMOSALJOZE wrote:Sve hvalospjevkeVelkoski wrote:Selam i tebi brate mumine, zapošten još jedan.
Svakodobro! wrote:MašAllah jutros navijački sehurMOSALJOZE wrote:Sve hvalospjevkeVelkoski wrote:Selam i tebi brate mumine, zapošten još jedan.HzSa
Jos da neki iftar izorganizujemo, pa da dijelimo hvalospjevke uzivo... ihhhhMOSALJOZE wrote:Ja i Velkoski smo ti dushe od ljudiCapajebo wrote:Kako vas je fino vidjeti tako