vrijeme stvarno leti
A druzenje je prekrasno, bilo ono virtuelno ili uzivo
Poseban mi je osjecaj klanjati vani, jos onako neki vjetric piri....
Meni samo i jedino,
fali sna. Sad bih zabalila ovdje na stolu
sad pricam s kolegicom na poslu, i nas dvije se jedino zalimo na san, jednom mi je zaspala na 5 minutaMiss D wrote:I meni je,
vrijeme stvarno leti
A druzenje je prekrasno, bilo ono virtuelno ili uzivo![]()
Poseban mi je osjecaj klanjati vani, jos onako neki vjetric piri....![]()
Meni samo i jedino,
fali sna. Sad bih zabalila ovdje na stolu![]()
liliput wrote:alejkumusselam svima
Ma moRe se postit hvala Allahu
I kazem hvala MU - zato sto nam je podario svijest o Ramazanu, hvala Mu sto nam je podario zdravlje da mozemo postiti, hvala Mu sto nam je podario nafaku pa se imamo cim iftarit, hvala Mu na svim blagodatima koje nam pruza.
Allah je najveci, sva hvala i zahvala pripradaju samo Njemu i neka je salavat i selam na Njegovog Miljenika i Poslanika Muhammeda s.a.w..s
P.S. Samo spavajte - san postaca je ibadet
to je tocarobnjak_iz_voza wrote:Divi barba Memlije i mineralnih krastavaca![]()
Jesu li somuni =lepinje ramazanke i to onda pohovano sa jajima?De reci da i ja sebi ,ne znam šta bih za iftar ,a furam se na tu neku jednostavnost u iftarenju
liliput wrote:@memlija: Kakav je to pohovani somun??
@misir: bolje bi ti bilo da se malo zabrines i za mene...cuj ja ne spavam nikad
hehe
@lilla: nadam se da cemo se svi na neki nacin (kako ko moze) ukljuciti
@carobni: alejk selam
HomeSweetHome wrote:Insallah, @lilla, insallah![]()
@Memlija, kako bolan pohovani samuni?nikad nisam cula da neko pohuje samune, de Boga ti napisi nam da i ja to probam
![]()
mineralni krastavci
p-s- i ja danas vise slimuliram nego sto radim
memlija to meni lici na przenice,a ja to volimmemlija wrote:HomeSweetHome wrote:Insallah, @lilla, insallah![]()
@Memlija, kako bolan pohovani samuni?nikad nisam cula da neko pohuje samune, de Boga ti napisi nam da i ja to probam
![]()
mineralni krastavci
p-s- i ja danas vise slimuliram nego sto radim
to je ono kad ti se nakupi samuna i ostane od iftara, pa jazuk ih baciti i onda ti u mene moja najdražato lagano na četvero i uvalja u jaja i onda na tavu i to ti je to....