Prave Hodze i efendije
-
infinity
#1 Prave Hodze i efendije
Zna li ko ima li gdje pravi hodza il efendija koji moze da ti otvori zvijezdu i da u sustini vidi ima li kakvih ucina covjek na sebi, jer danas je to relativna stvar svi su nadi hodze i svi nesta al na kraju se sve svodi na pare ima li negdje kao sto je prije rata bilo ljudi koji su ti mogli reci pola stvari sta te u zivotu ceka.. ako ko sta zna nek javi..
-
WizzardFromBOZ
#2 Re: Prave Hodze i efendije
ja znam jednog koji ce ti pomoci da vidis sve zvijezde. 
- arbosan
#3 Re: Prave Hodze i efendije
Draga/i Infinity: pravi hodza ili efendija se ne bave sa time. Buducnost je poznata samo Bogu, sve ostalo je laz i nepotrebno. Kreiras buducnosti kako zelis i zetvu beres kako si posijao.infinity wrote:Zna li ko ima li gdje pravi hodza il efendija koji moze da ti otvori zvijezdu i da u sustini vidi ima li kakvih ucina covjek na sebi, jer danas je to relativna stvar svi su nadi hodze i svi nesta al na kraju se sve svodi na pare ima li negdje kao sto je prije rata bilo ljudi koji su ti mogli reci pola stvari sta te u zivotu ceka.. ako ko sta zna nek javi..
A ovi koji se bave time, su sihirbazi. I moj savjet da takvih i ne posjecujes.
-
infinity
#4 Re: Prave Hodze i efendije
Znam ja to sve al ipak je lijepo kad imas neke upute kad znas od prilike sta te ceka u zivotu
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: Prave Hodze i efendije
meni to bas nije zanimljivo kad znas sta te sve ceka u zivotu, cini mi se nekako monotoniminfinity wrote:Znam ja to sve al ipak je lijepo kad imas neke upute kad znas od prilike sta te ceka u zivotu
ja bi ti recimo predlozio Dzemilu i saradanike
- arbosan
#6 Re: Prave Hodze i efendije
Vjeruj mi da je to jako opasno. A upute nemoj uzimati od onih koji te lazu, nego pokusaj sa roditeljima, sa prijateljima, i onima kojima vjerujes. A ovi sto varaju, da znaju buducnosti, znali bi ko im dolazi, ili kada ce umrijeti, ili hoceli neko platiti njima u KM ili Euro. a sve sto govore je nagadjanje. Gdje mogu pogoditi nesto ili ne. Pa onda ljudi misle evo oni znaju.infinity wrote:Znam ja to sve al ipak je lijepo kad imas neke upute kad znas od prilike sta te ceka u zivotu
A ako si vjernica, ili postujes vjeru i Boga. onda znaj da je on izricito zabranio to, i obecao takvim ljudima koji se bave sa time i koji posjecuju takve velike muke. Eto ja sam ti rekao sta te ceka u buducnosti ako izaberes taj put. Sto znaci da ipak mi kreiramo svoju sudbinu.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
- Bosanac sa dna kace
#8 Re: Prave Hodze i efendije
nisam znao da je na ovom forumun dozvoljeno dzabno reklamiranje
-
sabanss
#9 Re: Prave Hodze i efendije
Prejako!
- terapija
#10 Re: Prave Hodze i efendije
Kada ljudi dodju u situaciju da traze savjete od gatara, najbolje ih je uputiti na profesionalnu pomoc / savjetovanje.
Proci ce daleko jeftinije, a i dobit ce adekvatnu pomoc.
Proci ce daleko jeftinije, a i dobit ce adekvatnu pomoc.
-
infinity
#11 Re: Prave Hodze i efendije
Ovo i jest poenta sto mene nerviraju likovi poput dzemile, onda ova azra, onda ima ona kasike stogleda i tako takompanija ja prezirem takve ljude al vjerujte da ima znam po iskustvu vidovitih ljudi samo je poenta kolika ima je granica. Ja sam se malo udubio u to jer sam isao na par mjesta i znam jednu zenu koja fakat konretno zna al ona ima ogranicenje jer samo gleda u solju kafe ii tacnoo opise desavanje osobe apsolutno sve ja se sav izbezumim kad zena pocne pricat pa ne moze recimo sta ja znam na malo dalje i znam jednu sto gleda u grah sto takodje fakat sve zena zna al na kratkorocno 3-4 dana max. Ova na kafu ipak moze i do 3 mjeseca unaprijed da vidi. nisu to klasicne gatare koje se reklamiraju i uzimaju pare ove bukvalno ne uzimaju nista al nece skoro nikom da gledaju, meni da jer imam stelu preko familije, eh al u slucaju da ima sneke ucine na sebi ne mogu ti oni odklonioti mogu te samo uputiti! Zato sam i postavio ovbaj topic da vidim zna li ko kakvog prqavog hodzu il efendiju ja sam cuo za nekog Sheh saliha al niko ne zna gdje se lik nalazi, kazu da je u sarajevu negdje al niko nece da odkrije gdje tacno a veciuna i nezna gdje je.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#12 Re: Prave Hodze i efendije
koristi malo search, otkad ima njihovih linkova na forumu...Bosanac sa dna kace wrote:nisam znao da je na ovom forumun dozvoljeno dzabno reklamiranje
Shabane, pogledaj kashiku sto se umjesto kursora vinta kod Azire
infinity, da se bolje razumijes u Islam, znao bi da prave hodze zaziru od proroka i vidovnjaka i citaca sudbine...
-
mojgrad
#13 Re: Prave Hodze i efendije
@Infinity: dajes dojam da si definitivno izgubljen covjek
. Ako hoces da znas sta te ceka u zivotu stavi fino svoje planove na papir, svoje zelje a u drugi red nacin na koji mislis to ostvariti pa ce ti se sudbina sama pokazati. Covjek je kreator svoje sudbine.
Pusti se hodza i proricanja sudbine jer to ti niko ne moze reci tacno, da znaju sve te vracare pa same bi sebi olaksale sudbinu bjezeci od ruznih stvari.
Prema tome zivot u svoje sake i uzivaj.
Vjeruj u se i u svoj kljuse (ako znas sta to znaci) i nikome vise!
Pusti se hodza i proricanja sudbine jer to ti niko ne moze reci tacno, da znaju sve te vracare pa same bi sebi olaksale sudbinu bjezeci od ruznih stvari.
Prema tome zivot u svoje sake i uzivaj.
Vjeruj u se i u svoj kljuse (ako znas sta to znaci) i nikome vise!
- terapija
#14 Re: Prave Hodze i efendije
Dragi infinity, ne postoji gledanje buducnosti.
Ako si vjernik, treblo bi ti biti jasno. Ako nije, onda ti niko ne moze pomoci
Svi koji se predstavljaju kao vidoviti, jednostvano su ljudi koji jako dobro poznaju ljudsku prirodu i sposobni su da ti pomognu / odmognu govoreci ti tacno ono sto zelis da cujes. Naravno neki od tih ljudi su cisti grabljivci koji samo zele tvoje pare, dok drugi obavljaju jako korisnu funkciju.
Uvijek su postojale gatare, i oni koji su bili dobri u tome su opstajali. A ustvari su samo vrsili funkciju koju danas obavljaju savjetnici ili psiholozi.
Zao mi je, alo to je jedina istina. Ako zelis otvarati zvijezde, samo naprijed, mozda ti to i treba da ti pomogne pri donosenju neke odluke ili cisto da te smiri, ali tacne cinjenice o onom sto te ceka u tvojoj buducnosti definitivno neces cuti.
Ako se sta i "pogodi" to je koincidencija, ili tvoj podsvjesni pokusaj da tezis onome sto si cuo.
Good luck
Ako si vjernik, treblo bi ti biti jasno. Ako nije, onda ti niko ne moze pomoci
Svi koji se predstavljaju kao vidoviti, jednostvano su ljudi koji jako dobro poznaju ljudsku prirodu i sposobni su da ti pomognu / odmognu govoreci ti tacno ono sto zelis da cujes. Naravno neki od tih ljudi su cisti grabljivci koji samo zele tvoje pare, dok drugi obavljaju jako korisnu funkciju.
Uvijek su postojale gatare, i oni koji su bili dobri u tome su opstajali. A ustvari su samo vrsili funkciju koju danas obavljaju savjetnici ili psiholozi.
Zao mi je, alo to je jedina istina. Ako zelis otvarati zvijezde, samo naprijed, mozda ti to i treba da ti pomogne pri donosenju neke odluke ili cisto da te smiri, ali tacne cinjenice o onom sto te ceka u tvojoj buducnosti definitivno neces cuti.
Ako se sta i "pogodi" to je koincidencija, ili tvoj podsvjesni pokusaj da tezis onome sto si cuo.
Good luck
-
infinity
#15 Re: Prave Hodze i efendije
I ja sam tako razmisljo dok se nisam uvjerio u ovo! Zena gleda u solju i prica mi sta je bilo kaze bio si tu i tu bilo je osoba toliko i toliko izgledali su tako i tako znas sta znaci kad zena vidi boju kose cak u solji pa covjece ot prelazi sve granbice zdravog razuma kazem vam ja prije nego sto cu recimo doci tu ja kazem ma to je sve suplja nigdje veze sa vezom medjutim kad zena pocne da prica jednostavno sve sto si mislio dotad pada u vodu jer ti opise u detaljh sta je bilo sta se trenutno desava i sta ce biti i to je bas starsno na neki nacin.. al ujedno i mocno kad znas neke stvari unaporijed..
- terapija
#16 Re: Prave Hodze i efendije
Pa eto rijesen problem. Ako je gospodja medju zivima, opet odi kod nje i mirna Bosnainfinity wrote:I ja sam tako razmisljo dok se nisam uvjerio u ovo! Zena gleda u solju i prica mi sta je bilo kaze bio si tu i tu bilo je osoba toliko i toliko izgledali su tako i tako znas sta znaci kad zena vidi boju kose cak u solji pa covjece ot prelazi sve granbice zdravog razuma kazem vam ja prije nego sto cu recimo doci tu ja kazem ma to je sve suplja nigdje veze sa vezom medjutim kad zena pocne da prica jednostavno sve sto si mislio dotad pada u vodu jer ti opise u detaljh sta je bilo sta se trenutno desava i sta ce biti i to je bas starsno na neki nacin.. al ujedno i mocno kad znas neke stvari unaporijed..
- bosan
#17 Re: Prave Hodze i efendije

Nisam bio kod hodze al ova tetka zna znanje ,pa ako treba adresa.
Meni je evo prorekla buducnost.
- vox-populi
#18 Re: Prave Hodze i efendije
E bas sam se dobro ismijao, hvala ti. Dobar nacin da zapcnes dan.infinity wrote:Ovo i jest poenta sto mene nerviraju likovi poput dzemile, onda ova azra, onda ima ona kasike stogleda i tako takompanija ja prezirem takve ljude al vjerujte da ima znam po iskustvu vidovitih ljudi samo je poenta kolika ima je granica. Ja sam se malo udubio u to jer sam isao na par mjesta i znam jednu zenu koja fakat konretno zna al ona ima ogranicenje jer samo gleda u solju kafe ii tacnoo opise desavanje osobe apsolutno sve ja se sav izbezumim kad zena pocne pricat pa ne moze recimo sta ja znam na malo dalje i znam jednu sto gleda u grah sto takodje fakat sve zena zna al na kratkorocno 3-4 dana max. Ova na kafu ipak moze i do 3 mjeseca unaprijed da vidi. nisu to klasicne gatare koje se reklamiraju i uzimaju pare ove bukvalno ne uzimaju nista al nece skoro nikom da gledaju, meni da jer imam stelu preko familije, eh al u slucaju da ima sneke ucine na sebi ne mogu ti oni odklonioti mogu te samo uputiti! Zato sam i postavio ovbaj topic da vidim zna li ko kakvog prqavog hodzu il efendiju ja sam cuo za nekog Sheh saliha al niko ne zna gdje se lik nalazi, kazu da je u sarajevu negdje al niko nece da odkrije gdje tacno a veciuna i nezna gdje je.
Evo ja gledam u solju, virtuelno. Popij kafu, slikaj solju (al moras sa SLR digitalcem, inace vidim samo dva mjeseca, ako je sa SLR-om, onda mogu i do sest mjeseci), skeniraj sliku (minimalno 600 DPI, a ako ces gledanje do 9 mjeseci i tri dana, onda 1200 DPI), i posalji mi sliku. Nakon sto uplatis lovu na moj racun, ja ti posaljem tacno sto ce ti se desiti. I ono, fakat znam.
-
infinity
#20 Re: Prave Hodze i efendije
Ocigledno se ne razumiejmo na ovom forumu. Poenta i jest da ovakvi kao sa ove reklame ustvari su sarlatani lazljivci itd i zato se i reklamirajual sta ja hocu da kazem ima ljudi iz svakodnevnice koji imaju tu moci pa na jedna il drugi nacin da mogu vidjet to al se ne ofiraju zato sto znaju da je to grijeh i zato sto nezele na to pare da uzimaju zato sto jesiu pravi a ove kasikke viljuske i kleopatre to je ba sve sranje, i oni naglabaju psiho gluuposti u koje primitvni ljudi vjeruju al ovo o cemu ja pricam je sasvim nesto drugo van covjekog razuma i logike jednostavno nesta sto ne mozes zdravim razumom objasniti.
-
emra_a
#21 Re: Prave Hodze i efendije
Esselamu alejkuminfinity wrote:Zna li ko ima li gdje pravi hodza il efendija koji moze da ti otvori zvijezdu i da u sustini vidi ima li kakvih ucina covjek na sebi, jer danas je to relativna stvar svi su nadi hodze i svi nesta al na kraju se sve svodi na pare ima li negdje kao sto je prije rata bilo ljudi koji su ti mogli reci pola stvari sta te u zivotu ceka.. ako ko sta zna nek javi..
Kao prvo u islamu nema caranje i gledanja u zvjezde to rade samo sihribazi ne imami.Cuvaj se takvih,,mogu ti zivot totalno unistiti,,previse sam toga vidjela.Na pocetku ti pomogne ali onda dzinni dodju po "svoje" i tad ce ti tesko pomoci i pravi imam
Ako zelis vidjeti da li imas cini i sihre nabacene,ima dobrih imama koji to rade po Kuranu i sunnetu.Ako si oko Tuzle ima brat Enes,za vise info otidji na lijecenje-kuranom.com
a mozes i sam vidjeti da li si "zdrav",pusti na audio Kuran,posebno suru Beqare i slusaj..oni koji imaju cine obicno reagiraju,zaboli ih glava i sl..nakon toga odes imamu da ti pogleda bolje
ps:Azira,i slicni..to zaboravi..sihribazi,pise im na celu! cuvaj se takvih.Svi koji ti daju zapiske mimo Kurana su batil.Znam za slucaj kad je jedna zena pokazala svoj zapisak kojeg je dobila od neke zene ...kad je jedan ucen brat procitao to,nismo mogli vjerovati,sure napisane naopako,, dozivanje nekih cudnih imena,i nacrtane zvjezde.Dakle toga se klonite.
-
emra_a
#22 Re: Prave Hodze i efendije
Sto se tice gledanja u solje,,takodjer strogo zabranjeno u islamu.Sav bereket od sebe odbacujes radeci to
To jeste moguce,,jer toj zeni dzinni stavljaju u glavu ono sto ti se dogodilo(dzinni su nevidljiva bica oko nas)..ali jedino sto znaju za sigurno je tvoja proslost,u buducnost tesko vide,mogu pogadjati i nekada i pogode.Zato gatare najvise pricaju o proslosti kad gataju
To jeste moguce,,jer toj zeni dzinni stavljaju u glavu ono sto ti se dogodilo(dzinni su nevidljiva bica oko nas)..ali jedino sto znaju za sigurno je tvoja proslost,u buducnost tesko vide,mogu pogadjati i nekada i pogode.Zato gatare najvise pricaju o proslosti kad gataju
-
be highirly
#23 Re: Prave Hodze i efendije
lako joj je gledati u solju kad majstor napravi kafu

- buba
#24 Re: Prave Hodze i efendije
Ne znam uopste sto ti treba da znas sta ce ti se desiti?? Ti ocito nemas problema u zivotu, jer da zaista imas probleme, trazio/la bi ih u proslosti i onome sto ti se desilo i sto ti se desava. Ovako tvoje traganje je cisto pomodarstvo.
Ima ljudi koji se zaista bore sa istinskim problemima ove vrste i ne znaju na koja vrata da udare da bi dobili pomoc.
Znam samo jednog covjeka koji ne zapisuje, nego uci Kur'an, postoje sigurno i drugi, mnogo rijedji nego ovi koji se reklamiraju. Ali ovih par koji lijece ucenjem ti sigurno nece proricati buducnost.
Ima ljudi koji se zaista bore sa istinskim problemima ove vrste i ne znaju na koja vrata da udare da bi dobili pomoc.
Znam samo jednog covjeka koji ne zapisuje, nego uci Kur'an, postoje sigurno i drugi, mnogo rijedji nego ovi koji se reklamiraju. Ali ovih par koji lijece ucenjem ti sigurno nece proricati buducnost.
-
rmesa
#25 Re: Prave Hodze i efendije
Koji god efendija ti kaze da zna tvoju buducnost a uz to ti trazi pare taj je sihribaz, koji su prokleti od Allaha dz.s. i bjezi od njega sto dalje.
Niko nezna sta ce sutra dozivjeti sem Allaha dz.s i nepostoji taj ucenjak koji ti moze otvoriti zvjezde i reci sta ces dozivjeti.
Postoje sihribazi i oni koji postavljaju sihre ,ko fol pogode ti proslost i buducnost ali sve kroz pare.
Postoje ucenjaci koji uceci rukju(Kuran) lijece oboljele od sihri i pomazu ljudima bez naplacivanja.
Niko nezna sta ce sutra dozivjeti sem Allaha dz.s i nepostoji taj ucenjak koji ti moze otvoriti zvjezde i reci sta ces dozivjeti.
Postoje sihribazi i oni koji postavljaju sihre ,ko fol pogode ti proslost i buducnost ali sve kroz pare.
Postoje ucenjaci koji uceci rukju(Kuran) lijece oboljele od sihri i pomazu ljudima bez naplacivanja.