ljubav_aha wrote:BHF_Manijak ,meni niko ne mora odgovoriti na forumusamo je vrlo interesatna cienjnica,da svi citate moje postove
Dobro bona šta si navalila
Hosh da ti ja reKnem?
ljubav_aha wrote:BHF_Manijak ,meni niko ne mora odgovoriti na forumusamo je vrlo interesatna cienjnica,da svi citate moje postove
de drug sharni joj i ti kojuHAVANA wrote:Dobro bona šta si navalila![]()
Hosh da ti ja reKnem?
kad kazes ehlen svima prozoves @besanubesana wrote:Shta je ehlen i sehlen ?
ne razumijem ovaj smajli, ali pitala si i za ehlenbesana wrote:bijelu sam pitalacat butcher wrote:kad kazes ehlen svima prozoves @besanubesana wrote:Shta je ehlen i sehlen ?
jarane evo čitam ja, ali daj potegni nešto onako iz naftalinaStatic-X wrote:imal tamo đe kogod da čita moje postove slučajno![]()
![]()
cat butcher wrote:jarane evo čitam ja, ali daj potegni nešto onako iz naftalinaStatic-X wrote:imal tamo đe kogod da čita moje postove slučajno![]()
![]()
da to malo prevrnemo ili još naprašimo
besana wrote:Shta je ehlen i sehlen ?
cat butcher wrote:jarane evo čitam ja, ali daj potegni nešto onako iz naftalinaStatic-X wrote:imal tamo đe kogod da čita moje postove slučajno![]()
![]()
da to malo prevrnemo ili još naprašimo,
i usput čitao sam ove diskusije od prije par stranica,
a na tvoje dileme i dileme inih imam reći
Bog se prvo nađe, pa se onda traži
svi mi to radimo s tim da
učenjaci skoro ne spavaju zbog toga
slazem se i samo bih dodao ...Irish wrote:nada u bolje, da nikad nije kasno vratiti se Bogu, da nema neoprostivog grijeha ukoliko se covjek iskreno pokaje... nema posrednika ( hamajlija, svestenika, kipova, prinosenja zrtvi), sve je izmedju tebe i Njega, mozes mu se obratiti u bilo koje doba na bilo kojem mjestu, ljubav, strpljenje, nada u oprost, trun dobra za veliko dobro, osjecaj sigurnosti, dova za sve moguce, milost neizmjerna, nada za ljude, za bliznje, molitva za njih...itd., itd.....ljubav_aha wrote:BHF_Manijak,ikrime![]()
cistoca vjere je korijen,srz humane koegzistencije pripadnika razlicith religija
"O vjernici, ne gubite nadu u Allahovu milost"!
Milost=svemogucnost
Razmisli još...Static-X wrote:cat butcher wrote:jarane evo čitam ja, ali daj potegni nešto onako iz naftalinaStatic-X wrote:imal tamo đe kogod da čita moje postove slučajno![]()
![]()
da to malo prevrnemo ili još naprašimo,
i usput čitao sam ove diskusije od prije par stranica,
a na tvoje dileme i dileme inih imam reći
Bog se prvo nađe, pa se onda traži
svi mi to radimo s tim da
učenjaci skoro ne spavaju zbog toga![]()
A za ovo 'Bog se prvo nadje pa se onda trazi'
Kad se nesto nadje netrazi se vise
s ozbirm da nisam dovoljno razumjela,nasla sam odgovor,da nastavim njegovu misao,znaci koja je doslovno vezana sa gornjim dijelomcat butcher wrote:@ljubav_aha OPROSTI
Možel Ibn Hazm za oprost:
Najviše te ukorio onaj koji te pohvalio za ono što nemaš pri sebi, jer
je time ukazao na tvoj nedostatak. Najviše te pohvalio onaj koji te kudio
zbog onog čega ti nemaš pri sebi, jer je time ukazao na tvoju vrlinu.
arte.fakt wrote:slazem se i samo bih dodao ...Irish wrote:nada u bolje, da nikad nije kasno vratiti se Bogu, da nema neoprostivog grijeha ukoliko se covjek iskreno pokaje... nema posrednika ( hamajlija, svestenika, kipova, prinosenja zrtvi), sve je izmedju tebe i Njega, mozes mu se obratiti u bilo koje doba na bilo kojem mjestu, ljubav, strpljenje, nada u oprost, trun dobra za veliko dobro, osjecaj sigurnosti, dova za sve moguce, milost neizmjerna, nada za ljude, za bliznje, molitva za njih...itd., itd.....ljubav_aha wrote:BHF_Manijak,ikrime![]()
cistoca vjere je korijen,srz humane koegzistencije pripadnika razlicith religija
"O vjernici, ne gubite nadu u Allahovu milost"!
Milost=svemogucnost
Vrlo jednostavno
Ne kljanas se nikome osim Allahu . I sve ti je dozvoljeno da radis , osim onog sto onog sto je zabranjeno ( sto je i dokazano da ti steti)
Samo sto ljudi zakomplikuju , svojom gluposcu , svojim tumacenjima , tradicijama , svojim stavovima ...
Static-X wrote:imal tamo đe kogod da čita moje postove slučajno![]()
![]()
cat butcher wrote:
Razmisli još...
Duša ti je bila pred Bogom prije nego si se rodio
ona opazi Njegov znak i traga neprekidno...
Zaista mi se neda ponovo iščitavati beskrajne tirade,Static-X wrote:cat butcher wrote:
Razmisli još...
Duša ti je bila pred Bogom prije nego si se rodio
ona opazi Njegov znak i traga neprekidno...
Da svakako, to kuzim,
Samo nije mi bilo jasno povodom cega si to stavio, kojeg posta.
Nigdje to nije navedenoStatic-X wrote:Ah i bas ja ispado taj koji sumlja![]()
![]()
Šta ti misliš? Lupi! Šta god!Static-X wrote:Evo jedno pitanje u vezi hadza. Zbog cega narod ceka stare dane da obavi duznos prema gospodaru?
@Static-XStatic-X wrote:Hahah kakvi sve gluposti bi covjek uradio radi komada picetineMichun wrote:Pa ja sam nekada dobivala poruke preko jarana - tipa, rekao moj drug da mu se svidjas i da dodjes u XY na kafu ako mozes. I onda poslije skole sa drugaricama na kafu, on tamo, pridje...
Ako ti je ofrino prici...Na danasnjem vaktu kad svi imate mob. saznaj broj pa posalji sms. Ali posalji sms tipa: okreni se i nasmjesi se da mi uljepsas dan...i naravno iza ledja joj stani. Eto...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p3603679
M-92Big Boy wrote:@Static-XStatic-X wrote:Hahah kakvi sve gluposti bi covjek uradio radi komada picetineMichun wrote:Pa ja sam nekada dobivala poruke preko jarana - tipa, rekao moj drug da mu se svidjas i da dodjes u XY na kafu ako mozes. I onda poslije skole sa drugaricama na kafu, on tamo, pridje...
Ako ti je ofrino prici...Na danasnjem vaktu kad svi imate mob. saznaj broj pa posalji sms. Ali posalji sms tipa: okreni se i nasmjesi se da mi uljepsas dan...i naravno iza ledja joj stani. Eto...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 9#p3603679Kako se ti deklarises i kako bi objasnio motiv za pisanje gore navedene recenice ?