BHF_Manijak wrote:A cekaj ba, sto je toliko tebi bitna ta definicija i vidjenje forumasa, Bozije milosti?!![]()
To ces odgovorom na to pitanje,odnosno adekvatnim misljenjem(ono koje tebi najvise odgovara) dobiti odgovore na sva pitanja i rijesit ces sve zivotne probleme,neces vise nikakvih nedoumica imati?!Ili ces cisto ego svoj zadovoljiti u slucaju nedobivanja adekvatnog odgovora i reci "Eh eto,znala sam ja,nema niko jasnu definiciju niti ispravnu definiciju Bozije milosti" pa ces onda se trijumfalno smjeskati i diviti sama sebi u iluziji "pobjede" na ostatkom vjerskog milleta...
![]()
Koje god ti se misljenje ponudi,po tebi je "felericno",jer nije onako kako ga ti zamisljas i vidis,pa time automatski u startu diskreditiras ostale tj rankiras ih kao "one koji nemaju odgovora i znanja na moje pitanje"
A koje je tvoje misljenje i sta je po tebi Allahova milost?!![]()
Mnogi su ovdje rekli svoje,za njih(mene) je to Allahova milost i tvoja potpitanja nista ne mijanju u tome,iz dana u dan samo nova pitanja pristizu sa tvoje strane a nikakvi odgovori,vec samo aminanja na pojedine odgovore od strane nekih ateista foruma,ili misljenja vjernika,zavisno jal "jugo" puse il "sjever" tuce po bubrezima...
vec sam napisala Bozija milost je dio Bozoje volje,no sto se desava sa bozijom milosti u nemilosnim danima
svako ima drugacije misljenje o svemu,pa i o Bozijoj milosti
sto se tice dogovora,suvise su filozofski "obojeni"
ako mislis da cekanjem dogovora zelim rijesiti svije zivotne probleme,grijesis,svako treba da se brine o sebi,a svako od nas ima neke zivtoen probleme,ti svoje lijecis u vjeri,ja ne,to je to