Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
znaci seksulane potrebe postoje u dzenetu jao besana bombardirala si temu
Static-X wrote:
Heh nekontas smisao,... koliko mladi momaka je poginulo na Allahovom putu koji nisu imali sansu da se ozene i osjete tu ljubav, ti se nemogu nadati zeni jer je nisu ni imali, al zato ima i zato lijek... hurije
nisma znala da postoje skesulane potrebe u dzenetu,isitna malo znam o dzenetu
ljubav_aha wrote: znaci seksulane potrebe postoje u dzenetu jao besana bombardirala si temu
Static-X wrote:
Heh nekontas smisao,... koliko mladi momaka je poginulo na Allahovom putu koji nisu imali sansu da se ozene i osjete tu ljubav, ti se nemogu nadati zeni jer je nisu ni imali, al zato ima i zato lijek... hurije
nisma znala da postoje skesulane potrebe u dzenetu,isitna malo znam o dzenetu
besana,hvala,nisam znala
Jel to nesto lose u vezi sexa, to je zadovoljstvo ovog svijeta sigurno da ce i toga biti u dzenetu kao puno bolji stvari od svega sto je na dunaljuku.
Niko nekaze da je to neka potreba jednostavno bice kao jedno od zadovosljstava, tako isto mozes reci pa zar ce biti jelo, nemoram jesti jer vise necu umrijeti al eto Allah navodi u Kur'anu da ce biti i da se jede, navodi voce....
ljubav_aha wrote:
nisma znala da postoje skesulane potrebe u dzenetu
Jel to nesto lose u vezi sexa, to je zadovoljstvo ovog svijeta sigurno da ce i toga biti u dzenetu kao puno bolji stvari od svega sto je na dunaljuku.
Niko nekaze da je to neka potreba jednostavno bice kao jedno od zadovosljstava, tako isto mozes reci pa zar ce biti jelo, nemoram jesti jer vise necu umrijeti al eto Allah navodi u Kur'anu da ce biti i da se jede, navodi voce....
zar sam nesto lose napisala ,samo nisma o tome razmisljala
BGF_Manijak je vec napisao "nije isto,ali je slicno" ako sam dobro razumjela
ljubav_aha wrote:
nisma znala da postoje skesulane potrebe u dzenetu
Static-X wrote:Jel to nesto lose u vezi sexa, to je zadovoljstvo ovog svijeta sigurno da ce i toga biti u dzenetu kao puno bolji stvari od svega sto je na dunaljuku.
ljubav_aha wrote:BHF_Manijak,hvala na brzom odgovoru,znaci ne postoji opis dezenta
E gdje to sad izuce iz konteksta?! Kazem ti fino,ako te zanima,potrazit ces,posebno u suri Er-Rahman,i na zadnjih 100 stranica imas ja mislim,pa prelistaj,ja sam ti samo citirao jedan od ajeta u kojem se kaze da ce biti vjernicima davani plodovi slicni ovozemaljskim,ali samo slicni...pa onda imas opis prostora,hurija itd...Nemoj biti toliko lijena,potrazi malo vise,sem foruma
hajd' da se i jedonm nasmijem tvom postu
ma ne trazi mi se,iskreno receno,samo mi je bilo interesatno objasnjenje "nije isto kao na dunjaluku,ali SLICNO "
ima li muskraca hurija,ne mislim uopste provocirati,ovo ozbibljno pitam
---------------------------------------------------
ima to je hurac i rimuje se.
A jes ti to feministkinja majketi pa ti sve toliko smeta?! Je l` ti bitnije da ne zaglavis u patnje Dzehennema ili sta ce se u Dzennetu desavati,ko ce s kim biti,gdje,kako,kad...Pricas kao da ces sa ovom pamecu gore ici...
BHF_Manijak wrote:A jes ti to feministkinja majketi pa ti sve toliko smeta?! Je l` ti bitnije da ne zaglavis u patnje Dzehennema ili sta ce se u Dzennetu desavati,ko ce s kim biti,gdje,kako,kad...Pricas kao da ces sa ovom pamecu gore ici...
ma backaju se ne bitnim stvarima... a sto kaze arzo da je samo Njegovo lice vidjeti na taj petak lijepi ... Ma sva uzivanja nisu ravna tome i to je najveca nagrada koju opet nece svi dozivjeti iako su u dzennetu
Polahko ba,sta se primas odmah ko saucesce... Ccc,diskutovala bi o islamu,a unervozi se za sekundu i ovom kaze ne obracaj mi se vise,ovom hajd zdravo,itd...
BHF_Manijak wrote:Polahko ba,sta se primas odmah ko saucesce... Ccc,diskutovala bi o islamu,a unervozi se za sekundu i ovom kaze ne obracaj mi se vise,ovom hajd zdravo,itd...
polahko ba sa sestrom, i ja vrlo često u periodima besanice burno i iracionalno reagujem. Sab'r ba.