Nemuslimankin eksperiment sa hidzabom
-
nagradna igra
U Americi se otvoreno kaze da lijepe cure nemaju potrebe da se brinu o bilo cemu osim o svom izgledu, ostalo ce sve doci. Ruzne cure na drugu ruku bolje da su pametne ili neka se snalaze kako god znaju. Ma uspost o cemu mi ovde diskutujemo. Svi znamo koliko ljepota uzima prednosti na zapadu i kako ce zgodna cura i prije posao naci i dzabe pice za barom dobiti itd........Znamo koliko je zapad opsjednut izgledom i znanemaruje mnoge ostale kvalitete osobe koje mnogo vishe znaci jer ljepota je prolazna
-
nagradna igra
i josh neshto.... Jedne noci u baru ja pitam jednu amerikanku kako moze toliko da troshi na odjecu, sminku, obucu. Odakle nade para kao i vrijeme itdd...... Oni meni odgovara da samo mi "muski pol" za to krivi jer to zahtjevamo od njih. Pa stani sada...DA MI OD VAS ZAHTJEVAMO DA STE POKRIVENE VI BI BILE POKRIVENE......po ovome IZBOR lezi kod muskarca a ne kod zene????????????
- Ares_Kane
burazeru...grijesis...
nije samo na ZAPADU PREDNOST NA STRANI LJEPOTICA I LJEPOTANA...nego je to u CIJELOM SVIJETU...
jer svi mi ljudi imamo istu POTREBU ZA LJEPOTOM ISTI UKUS ZA LJEPOTU ITD...SVI VOLIMO LIJEPO...
i kako je u Americi tako je i u Bosni i Njemackoj...
nije samo na ZAPADU PREDNOST NA STRANI LJEPOTICA I LJEPOTANA...nego je to u CIJELOM SVIJETU...
jer svi mi ljudi imamo istu POTREBU ZA LJEPOTOM ISTI UKUS ZA LJEPOTU ITD...SVI VOLIMO LIJEPO...
i kako je u Americi tako je i u Bosni i Njemackoj...