Ja,skoro uvijek, raspolažem dokazima za ono što ustvrdimDanko_Bananko wrote:Sabura Ahmmede sa kvalifikacijama ljudi, pa makar i uz osmjeh.Ahmmed wrote:S obzirom na zanimljive ponude, ja se, evo, nudim, da ti poklonim Kur an, te određenu literaturu o islamu, koja te neće zamarati, koja može ponuditi odgovore na sva tvoja pitanja, a koja je, što je najvažnije, verificirana od Islamske zajednice u BiHTreba biti oprezan sa literaturom...različite vrste.Mnogo je pamfleta, a takvih je najviše na nekim mjestima,koja, preporučuju lovci na duše
knjige sa islamskim temama?
- Ahmmed
- Ahmmed
Abu FEED el-Castro wrote:Ahmmede, šta ćemo sa Dankom, jest ljudina i sve, al malkice, samo malkice koda ponekad povuče ovako...Ništa značajno, al čisto reko kolko da konsolidujemo redove
A mozda se meni čini...
Ja uživam u ljepoti različitosti, u istom
Lahko ćemo s Dankom
-
glavabojezida
Fondacija "Mulla Sadra" u B i H, Bazardžani 1, 71000 Sarajevo, Tel:033 535 350
ima puno dobrih knjiga vrijedi pogledati
http://www.mullasadra.com/
ima puno dobrih knjiga vrijedi pogledati
http://www.mullasadra.com/
- Abu FEED el-Castro
Kur'an pod pazuho i kud te noge nose!RIZVA wrote:Da upravo tako ima podjela Kur ana ispred dzamije kralj fahd, u strazarskoj kucici samo pitati i to je to bilo je i porodicnih bibilioteka. tefsira, i dosta knjiga. brosura nego se podjelilo i nestalo pa eto ostalo je makar kur ana za podjelu
Svako duze zadrzavanje na vlastiti rizik...
-
Danko_Bananko
Ma lahko ce sa Dankom svatko, osim onih koji i ne trebaju da budu sa njim na lahkoAhmmed wrote:Abu FEED el-Castro wrote:Ahmmede, šta ćemo sa Dankom, jest ljudina i sve, al malkice, samo malkice koda ponekad povuče ovako...Ništa značajno, al čisto reko kolko da konsolidujemo redove
A mozda se meni čini...
Ja uživam u ljepoti različitosti, u istomKad mi se ta različitost ne nameće...., pa makar mi taj neko tvrdio da je to sve isto, samo je njegovo malo"istije"
![]()
Lahko ćemo s Dankom
Al tvrdoglav, ko sto u sustini jesam, ne mogu, ada ne preporucim jos jednom - sabur
- Ahmmed
Mada, objektivnosti radi,rado odem na noćni namaz tokom Ramazana u ovu džamiju, što jes, jesAbu FEED el-Castro wrote:Kur'an pod pazuho i kud te noge nose!RIZVA wrote:Da upravo tako ima podjela Kur ana ispred dzamije kralj fahd, u strazarskoj kucici samo pitati i to je to bilo je i porodicnih bibilioteka. tefsira, i dosta knjiga. brosura nego se podjelilo i nestalo pa eto ostalo je makar kur ana za podjelu![]()
![]()
Svako duze zadrzavanje na vlastiti rizik...
- Bosanac sa dna kace
porede preporuke ovog cike Pravicnog ja preporucujem i Robovi milostivog od Halila Mehtica