podaci o mojom prijateljici: Amerikanka je, upoznale se u Bosni, godinama se druzile, sad je u Afganistanu u vojnoj bazi, kad izlazi u grad mora staviti maramu, cujemo se telefonom, i saljemo si mailove
nesto opet nejasno bjancicita
druzis se sa amerikancima???!??? ban ban banhananah wrote:podaci o mojom prijateljici: Amerikanka je...
Prije koliko godina ste se posljednji put čule? (mora da te nešto mulja, znaš Amere)hananah wrote:bjancicita, vidim provociras, nazivas me lazovompo obicaju
podaci o mojom prijateljici: Amerikanka je, upoznale se u Bosni, godinama se druzile, sad je u Afganistanu u vojnoj bazi, kad izlazi u grad mora staviti maramu, cujemo se telefonom, i saljemo si mailove
nesto opet nejasno bjancicita

OPET ONA IMA PRIJTELJICU !!! u svakom mjestu hana ima prijatelje, u svakoj prilici ili neprilici nasao se neko od njenih prijatelja, svaku situaciju iskusio je neko koga ona zna...hananah wrote:Imam prijateljicu u Afganistanu i mora nositi maramu, takodjer se slikati sa maramom na glavi. Gdje je tu njeno pravo da bude Kriscanka i da ne nosi maramu? Jer ako je skine ode joj ni manje ni vise nego glava
zaboravlja se da su i u hriscanskoj tradiciji zene bile pokrivene.No_Comment wrote:hananah wrote:Gdje je tu njeno pravo da bude Kriscanka i da ne nosi maramu? Jer ako je skine ode joj ni manje ni vise nego glava
Svemirski_Jebach wrote:OPET ONA IMA PRIJTELJICU !!! u svakom mjestu hana ima prijatelje, u svakoj prilici ili neprilici nasao se neko od njenih prijatelja, svaku situaciju iskusio je neko koga ona zna...hananah wrote:Imam prijateljicu u Afganistanu i mora nositi maramu, takodjer se slikati sa maramom na glavi. Gdje je tu njeno pravo da bude Kriscanka i da ne nosi maramu? Jer ako je skine ode joj ni manje ni vise nego glava
hano jebo ga jesi li ti superwoman il sta si?
Zamal' da kažem od koga je dobro je!Drug_Tito wrote:Ako u zakonskim propisima pise da se slika za vozacku/pasos itd mora uslikati na jedan specifican nacin, onda neka se skine hidzab tih par sekundi. A sada, ako tu ima nekih problema ima i kratko rjesenje, selidba u drzavu gdje se ne mora skidati hidzab na par sekundi da bi se uslikalo.
Love It or Leave It... ili poljubi pa ostavi
drug tito...Drug_Tito wrote:Ako u zakonskim propisima pise da se slika za vozacku/pasos itd mora uslikati na jedan specifican nacin, onda neka se skine hidzab tih par sekundi. A sada, ako tu ima nekih problema ima i kratko rjesenje, selidba u drzavu gdje se ne mora skidati hidzab na par sekundi da bi se uslikalo.
Love It or Leave It... ili poljubi pa ostavi
Blahy wrote:Svemirski_Jebach wrote:OPET ONA IMA PRIJTELJICU !!! u svakom mjestu hana ima prijatelje, u svakoj prilici ili neprilici nasao se neko od njenih prijatelja, svaku situaciju iskusio je neko koga ona zna...hananah wrote:Imam prijateljicu u Afganistanu i mora nositi maramu, takodjer se slikati sa maramom na glavi. Gdje je tu njeno pravo da bude Kriscanka i da ne nosi maramu? Jer ako je skine ode joj ni manje ni vise nego glava
hano jebo ga jesi li ti superwoman il sta si?
Vjerujem da je to praksa u nekim zapadnim (judeo-kriscanskim) zemljama.T wrote:Procitaj onaj skenirani tekst, pa ces se uvjeriti da se casne sestre mogu slikati sa porivenom glavom (kosom), iako i hidzab pokriva potpuno iste dijelove glave (kosu).digger wrote: Nisam siguran da na zvanicnim fotografijama neko moze da ima pokriven dio glave i sa ovim se ne bih slozio. Da idem u krajnost, ne bi li onda beduini imali pravo da zamotaju lice s tim da im samo vire oci? A tek zene iz Afganistana!