OPTUZITI NEKOGA DA NE DRZI DO PORODICE ALLAHOVOG POSLANIKA S.A.W.S JE KAO DA GA OPTUZIS ZA NEVJERSTVO !hadzinica wrote:za Abdulmelika!!!
stovani polubrate, to zato sto ovi tvvoji kratkopantolici za bosanske muslimane su prvo rekli da je turski islam kod njih a da ibn kajjim i tejmije su jedini pravi na dunjkaluku pa gdje su tolike godine poslije objave krile se knjige iz kojih su uzeli pravila sta je to tevesul sta sa onim sto nema u Kur anu i sunnetu a ti bi trebao znati kad je i ko ovo i koga pitao ko su muferriduni koji su uslovi da neko moze biti mudztehid po mubarec vehabijama i da li ih ti ispunjavas a lupas ko maxim po diviziji ajet elezine jezkurunullahe.... sta bi znacio ALLAHU LA ILAHE ILA HU odakle ovo a u mnogim hadisima je receno da je ostavljen nama KUR'AN SUNNET I PORODICA BOZIJEG POSLANIKA SAVS ovo zadnje vi vehabisti ne pikate jer imate svog jezida a on pobi skoro sav ehli bejt,ibn tejmiju kojeg su ubili kadije safijskog mezheba i za cije su ucenje muftije iz meke i medine rekle da je opasno po islam i da ga treba zviznut sto mubarek ibn saud ne poravna kabur BOZIJEG POSLANIKA jer on je pravovjeran i ostale kaburove je poravno ima li jos vjerodostojnih zbirki hadisa osim po ucenju vehabija buhari muslim itd od koga su oni ucili hadise neki i od DZAFERI SADIKA
PROCITAJ SESTRO UVOD U PAR MOJIH POSTOVA, PA CES VIDJETI STA JA MISLIM O CASNOJ PORODICI ALLAHOVOG POSLANIKA S.A.W.S
VALLAHI TI NE MISLIM DALJE OBRAZLAGATI SVOJ STAV O TOM !!! A SUDNJI DAN JE BLIZU, PA ME TI OPTUZI KOD ALLAHA S.W.T AKO IMAS DOKAZ ZA TO !!!
ALLAHU LA ILAHE ILA HU - Allah je, nema bozanstva osim Njega
Je li ti ovo dokaz za HU HU HU ?
Ako jest, vallahi je smijesan. Allah Uzviseni cest u Kuranu kaze NAMA, MI, pa sto to ne zikrite ako vam je to dokaz ! Po tome bi mogli zikrit sa svakom rijecju iz Kurana !
Smijesno, sestro , Allaha mi !
DANAS SAM VAM USAVRSIO VASU VJERU I ZADOVOLJAN SAM DA VAM VJERA BUDE ISLAM !!!
Jasan ajet skroz, a rekao je Allah Uzviseni da je Kuran sastavljen od jasnih i manje jasnih ajeta i da ce oni bolesnih srca slijediti one nejasne !
Eto ja slijedim jasne, za nadati se da mi je srce zdravo, insaAllah