---HardcoreMX wrote:na osnovu postojanja smisla..broj dva wrote: Kako si došao do tih premisa ?
Neki privatni smisao ili nešto što se da argumentovano
obrazložiti i nama koji nemamo tvoj smisao ?
---HardcoreMX wrote:na osnovu postojanja smisla..broj dva wrote: Kako si došao do tih premisa ?
Nije to do ivz nego do sauda. Oni diktiraju cijeneCi-Nick wrote:Tad je koštao oko 2,500 eura ( avionom ) a sad košta oko 4.000 eura.
de se prvo skontaj, urazumi, razjasni...jer ne valjaju ti postulati...kod mene privatni smisao, a kod tebe neki kao grupni, uopceni smisao..kojim vama, sto pricas u mnozini..imas neka cepanja, sta li vec?! ..broj dva wrote: Neki privatni smisao ili nešto što se da argumentovano
--HardcoreMX wrote:de se prvo skontaj, urazumi, razjasni...jer ne valjaju ti postulati...kod mene privatni smisao, a kod tebe neki kao grupni, uopceni smisao..kojim vama, sto pricas u mnozini..imas neka cepanja, sta li vec?! ..broj dva wrote: Neki privatni smisao ili nešto što se da argumentovano
ja tebe nista ne razumijem...koji je ovo jezik...nije da vladam norveskim, ali znam sigurno da ovo nije taj jezik...broj dva wrote: --
..
-HardcoreMX wrote:ja tebe nista ne razumijem...koji je ovo jezik...nije da vladam norveskim, ali znam sigurno da ovo nije taj jezik...broj dva wrote: --
..
ako sam bio na ignore, kako sam tvrdis, onda ocigledno da se nismo bas razumjelibroj dva wrote: Prije si me razumio, šta se desilo..
--HardcoreMX wrote:uvijek trolanje, spamanje etc..tamo gdje se skoro pa uvijek isti likovi prepoznaju...
ako sam bio na ignore, kako sam tvrdis, onda ocigledno da se nismo bas razumjelibroj dva wrote: Prije si me razumio, šta se desilo..osim toga, onda nisi mogao sa mnom dalje uopce ni komunicirati, a kamoli jos da se razumijemo...
ne moze biti cinjenica da nisam odgovorio, ako ti nisi shvatio sto sam ja vec odgovorio..broj dva wrote: Ostaje činjenica da nisi odgovorio na pitanja.
Odakle ti premise ?
O kojem smislu pričaš ?
I wtf je "cepanje" ?