Cestit Bozich
- dalmatinka
Pridružujem se čestitkama - Čestit Božić onima koji slave, Mir i dobro-svima.
-
St.Germain
ne podrzavam sve ovo oko religije ali sretan bozic svima koji ga slave.
-
-=DoMaGoJ=-
Hvala na čestitkama.
Čestit Božić svim ljudima koji ga slave.
Čestit Božić svim ljudima koji ga slave.
- Soul_Sista
Sretan Bozic vama koji slavite. 
- Bosanac sa dna kace
Sretan Bozic svima!
P.S. sto rece neko bolje da uranimo nego da okasnimo sa cestitkama!
P.S. sto rece neko bolje da uranimo nego da okasnimo sa cestitkama!
-
Bastet
gle to ti je je tuđmanizam koji je ušao u upotrebu nakon rata... kako znam za sebe uvijek je bilo sretan božić, al šta se tu može krivu drinu nikad ispravit pa tako ni ovo...A wrote:Sretan Bozic
(kad bi mi netko ljubazan htio objasniti - zasto je sad moda reci "cestit" a ne "sretan"...)
-
amanjarabi
Sretan Bozic svima bez ozira bili vjernici ili ne.
Ovdje na zapadu svi slave bez ozira na vjeru. Barem mi se tako cini. Osim turaka, zive na i od zapada a preziru njihove obicaje. Oni tjeraju svoje. Pa se cude sto ih niko ne voli?
Ovdje na zapadu svi slave bez ozira na vjeru. Barem mi se tako cini. Osim turaka, zive na i od zapada a preziru njihove obicaje. Oni tjeraju svoje. Pa se cude sto ih niko ne voli?
-
MBA
Hvala na cestitkama. Svim koji slave, Sretan Bozic.
P.S. Volio bih kad bi se ovakvo medjusobno postovanje prenijelo i na druge teme pa da ljudi "saslusaju" tudje misljenje i iznesu svoje, uz nastojanje da ne povrijede druge. I sam trebam da se pridrzavam istog pravila i da se suzdrzim od ljutitih reakcija. Mi smo svi osjetljivi jer smo "povrijedjeni" i jedni zbog onog sto nam se desilo, ali ne nasom krivicom.
P.S. Volio bih kad bi se ovakvo medjusobno postovanje prenijelo i na druge teme pa da ljudi "saslusaju" tudje misljenje i iznesu svoje, uz nastojanje da ne povrijede druge. I sam trebam da se pridrzavam istog pravila i da se suzdrzim od ljutitih reakcija. Mi smo svi osjetljivi jer smo "povrijedjeni" i jedni zbog onog sto nam se desilo, ali ne nasom krivicom.