Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Po prvi put nakon evo vec skoro 2 godine prisustvujem forumu i u vecernjim satima....i fakat .... ova nocna smjena forumasa zna biti originalna ....sto onomad rece M.Delic: "ma ljudi moji sta je ovo?"
Ma od masona je sve i krenulo :D Eno sad hoce Ameri da pocnu bushiti mjesec da ne bude vise polumjeseca. Sta cemo onda?
Btw, kopernik nas.....zvijezde nemaju onakav oblik kojim su na zastavi predstavljene
Pa eto njemu mjesec i zvijezda i neka vlada Islam dok je ovog mjeseca i zvijezda, ali kad dođe smak ovog svijeta i zajedno sa njim nestane mjeseca i zvijezda, onda će nastati novo nebo i nova zemlja koja neće poznavati noći, tamu, nesreću i tugu, nego samo sreću, svjetlo i biti će samo nebeski raj i Božje kraljevstvo. Tada će zavladati Onaj koji ima ponovo doći.
Panasonic wrote:Da li ste ikada vidjeli da krst na nebu sija? Dok je mjesec i zvijezda na nebu vladace islam. Eto to nemojte nikad zaboraviti.
Ja sam chuo da tako beogradski muftija Hamdija Jusufspahitj pred kamarom novinara ponekad porvali patrijarha srpskog!
Veli muftija patrijarhu;
''E vidish polumjeseca na nebu kolki je i koje su zvijezde oko njeg??? A dje tvoj krst? Ja ga nigdje ne vidim...''
Kazhu sve legne od smijeha....