Popi voli da jede I slova a ne samo da pije¤ jelena ¤ wrote:jeko Popi
Kad mu se ceifne tj
Free spirit...stas
Popi voli da jede I slova a ne samo da pije¤ jelena ¤ wrote:jeko Popi
a duša je duša, a ovo je ovo, a ono je ono...HardcoreMX wrote:Dobro je dobro, a zlo je zlo
Pršuta i pivo je preglupo, ok ako ti tako kažeš. Preglupo je takodjer zlo.HAVANA wrote:Znam ja sta je meni dobro.Sta je tebi i tom tvom dobro a sta zlo? Mojne samo o prsuti i pivi zdravlja ti,preglupo je.
Ako to nisi mogla skontat onda ti ne treba desifrovanje nego ono muhalo,znas ti zasto lol¤ jelena ¤ wrote:Ahaa... Popi J.dadinjo33 wrote:Popi Džej, odmilja Popi Dži.¤ jelena ¤ wrote:jeko Popi
Mada je to puritanstvo malo nepravedno prema raseljenicima.![]()
E, hvala ti što si mi dešifrovao ovu... nadsvjesnu poruku.
Znači govoriš iz vlastitog iskustva čim znaš šta znači izvlačiti se, zapravo žalosno je što se ti uvijek ovdje izvlačiš na neke jeftine floskule bez konkretnog značenja.harač wrote: kao kad se ono djeca izvlače u školinažalost vjernici su ostali na tom nekom nivou
Bolje je prsuta s vinom sirom i maslinama ,al nije ni vako lose.HardcoreMX wrote:Pršuta i pivo je preglupo, ok ako ti tako kažeš. Preglupo je takodjer zlo.HAVANA wrote:Znam ja sta je meni dobro.Sta je tebi i tom tvom dobro a sta zlo? Mojne samo o prsuti i pivi zdravlja ti,preglupo je.
vidim da s logikom još štopašHardcoreMX wrote:Znači govoriš iz vlastitog iskustva čim znaš šta znači izvlačiti se, zapravo žalosno je što se ti uvijek ovdje izvlačiš na neke jeftine floskule bez konkretnog značenja.harač wrote: kao kad se ono djeca izvlače u školinažalost vjernici su ostali na tom nekom nivou
A šta treba da se desi?Raigor Stonehoof wrote:
Kao da se pravdaš.HAVANA wrote:Bolje je prsuta s vinom sirom i maslinama ,al nije ni vako lose.
Onda jednostavnije rečeno, ne moraš se izvlačiti.harač wrote:vidim da s logikom još štopašHardcoreMX wrote: Znači govoriš iz vlastitog iskustva čim znaš šta znači izvlačiti se, zapravo žalosno je što se ti uvijek ovdje izvlačiš na neke jeftine floskule bez konkretnog značenja.
Ništa protivchupacabra wrote:Neko spomenu pršutu i vino. Ja sam odrastao u ovom bosansko-idiotskom poimanju Islama gdje se nekako sve toleriše (kurvanje, prevare, opijanje pa i ubistvo) ali popiti pivu za ramazan je najveći grijeh koji možeš napraviti u mahali.
Mislio se šta to svemogući kreator svemira i svih zajebancija ima protiv pive i komada pršute. Jednu godinu sjednem i ne pijem cijeli ramazan i usput zapisujem šta se dobro i loše dešava u mom životu.
Onda drugu godinu provedem cijeli ramazan pijući pivu i komad pršute svaki dan, takođe pomno prateći i notirajući pozitive i negative tim bogohulnim činom.
Zaključak: Ne postoji korelacija između konzumacije pršute i pive i negativnih posljedica u mom životu (kao moguće kazne mastera svemira).
Tako sam kao klinac skontao da svemirskog diktatora ili ne interesuje šta ja jedem i pijem ili ga jednostavno nema. Izbrao sam drugu opciju i nastavio svoj normalan život do danas.
Zato što se bazira na 'antiteističkom tefsiru'. Ne mogu ni ateisti bez Božije riječi.Dado34 wrote:Koliko li je teska i opsesivna ova ateisticka vjera da je vec mjesecima prva i glavna tema na religiji???
A sta si ocekivao da se desi?chupacabra wrote:Neko spomenu pršutu i vino. Ja sam odrastao u ovom bosansko-idiotskom poimanju Islama gdje se nekako sve toleriše (kurvanje, prevare, opijanje pa i ubistvo) ali popiti pivu za ramazan je najveći grijeh koji možeš napraviti u mahali.
Mislio se šta to svemogući kreator svemira i svih zajebancija ima protiv pive i komada pršute. Jednu godinu sjednem i ne pijem cijeli ramazan i usput zapisujem šta se dobro i loše dešava u mom životu.
Onda drugu godinu provedem cijeli ramazan pijući pivu i komad pršute svaki dan, takođe pomno prateći i notirajući pozitive i negative tim bogohulnim činom.
Zaključak: Ne postoji korelacija između konzumacije pršute i pive i negativnih posljedica u mom životu (kao moguće kazne mastera svemira).
Tako sam kao klinac skontao da svemirskog diktatora ili ne interesuje šta ja jedem i pijem ili ga jednostavno nema. Izbrao sam drugu opciju i nastavio svoj normalan život do danas.
Previđaju ateisti jednu važnu stvar. Bismillah-ir-Rahman-ir-Rahim. Er-Rahman znači Milostiv prema svemu što je stvorio na dunjaluku i odnosi se na dunjaluk pa čak i prema onima koji Ga ne poštuju i psuju čak, dok je Er-Rahim Milostiv samo za one koji ga poštuju. Ovu drugu milost vjernik često prepozna.apsidejzi wrote:A sta si ocekivao da se desi?chupacabra wrote:Neko spomenu pršutu i vino. Ja sam odrastao u ovom bosansko-idiotskom poimanju Islama gdje se nekako sve toleriše (kurvanje, prevare, opijanje pa i ubistvo) ali popiti pivu za ramazan je najveći grijeh koji možeš napraviti u mahali.