Amfilohije Filpedo
- danas
a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...
a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...

-
SherlockHolmes
dobri su i ovi "related" clipovi sa strane 
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
tako ti je gdje god se krenes, sve nase je sveto sve tudje je shit i ne znam sto se sekiras uopste oko togadanas wrote:a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...
![]()
![]()
to je nesto na sta se treba navici...
- danas
meni je sve tudje i sve mi je shitmIRCerka wrote:tako ti je gdje god se krenes, sve nase je sveto sve tudje je shit i ne znam sto se sekiras uopste oko togadanas wrote:a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...
![]()
![]()
to je nesto na sta se treba navici...
- Bosanac sa dna kace
@tetka pusti raju da lijeci komplekse, na svakoj strani ti je isto...danas wrote:a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...
![]()
![]()
a ko je i sta je general ( il ono bjese pukovnik) Amfilohije, valjda je dobro znano!
- danas
oglum,Bosanac sa dna kace wrote:@tetka pusti raju da lijeci komplekse, na svakoj strani ti je isto...danas wrote:a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...
![]()
![]()
a ko je i sta je general ( il ono bjese pukovnik) Amfilohije, valjda je dobro znano!
mislim da nema osobe a da joj je ovaj lik odvratniji nego meni... ali nisam to komentarisala, vec nesto drugo... elem neise...
- sojka
Bosanac sa dna kace,
zar ti nisi bio isti lik koji je zbog nekih razgovora protjerao likove sa diskusija, a usudjujes da pravoslavne svestenike vrijedjas????
Da karaktera imas, pa i da si vjernik, ne bi pomislio da prokomentarises.
Toliko si covjek.
zar ti nisi bio isti lik koji je zbog nekih razgovora protjerao likove sa diskusija, a usudjujes da pravoslavne svestenike vrijedjas????
Toliko si covjek.
- Bosanac sa dna kace
vidis nekima je drago zbog takvog klipa u kome se ismijava vladika, men eto nije, kao sto mi nije drago ni za karikature Muhameda a.s.!sojka wrote:Bosanac sa dna kace,
zar ti nisi bio isti lik koji je zbog nekih razgovora protjerao likove sa diskusija, a usudjujes da pravoslavne svestenike vrijedjas????![]()
Toliko si covjek.
a ko je i sta je pukovnik (tako ga sva srbijanska stampa imenuje) bile su teme vec odvano...
- sojka
Imala sam drugaciji utisak.No dobro..vidjecemo.Bosanac sa dna kace wrote:vidis nekima je drago zbog takvog klipa u kome se ismijava vladika, men eto nije, kao sto mi nije drago ni za karikature Muhameda a.s.!sojka wrote:Bosanac sa dna kace,
zar ti nisi bio isti lik koji je zbog nekih razgovora protjerao likove sa diskusija, a usudjujes da pravoslavne svestenike vrijedjas????![]()
Toliko si covjek.
a ko je i sta je pukovnik (tako ga sva srbijanska stampa imenuje) bile su teme vec odvano...
-
SherlockHolmes
-
SherlockHolmes
jesu li i vladika i reis izaslanici? ima li neki hadis i na tu temu, ko, gdje, kada, kako i zasto ga je pisao?Bosanac sa dna kace wrote:vidis nekima je drago zbog takvog klipa u kome se ismijava vladika, men eto nije, kao sto mi nije drago ni za karikature Muhameda a.s.!sojka wrote:Bosanac sa dna kace,
Toliko si covjek.
unaprijed hvala svim prosvjetiteljima.
- Bosanac sa dna kace
covjek predstavlja svoju vejru, sta i kako on vjruje menen en zanima!SherlockHolmes wrote:jesu li i vladika i reis izaslanici? ima li neki hadis i na tu temu, ko, gdje, kada, kako i zasto ga je pisao?Bosanac sa dna kace wrote:vidis nekima je drago zbog takvog klipa u kome se ismijava vladika, men eto nije, kao sto mi nije drago ni za karikature Muhameda a.s.!sojka wrote:Bosanac sa dna kace,
Toliko si covjek.
-
SherlockHolmes
vidim da cu ovdje puno naucit. nego, sember, i ova je senzibilna:
http://www.youtube.com/watch?v=o0woam9I ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=o0woam9I ... ed&search=
-
digger
hvala na dopuni... da ne bude vazda od vlahadanas wrote:a cudo jedno kako sloboda izrazavanja i sloboda humora prestaju sa 'nasima'...a ovome liku bi najbolje bilo da predje u islam, jer onda mu se ne bismo smijali nego bismo se zgrazavali kako se karikiraju vjerske vodje i cijela religija...
![]()
![]()
-
SherlockHolmes
mislim da ipak treba razdvojiti karikature onih koje vjernici smatraju bozjim poslanicima i vjerskih vodja. ipak nisu isto danske karikature i ovaj spot.
ovo je otprilike kao da je neko napravio slican spot o reisu, sto sigurno ne bi izazvalo bas iste reakcije.
ovo je otprilike kao da je neko napravio slican spot o reisu, sto sigurno ne bi izazvalo bas iste reakcije.
- danas
nekome jesu isto, nekome nisu...SherlockHolmes wrote:mislim da ipak treba razdvojiti karikature onih koje vjernici smatraju bozjim poslanicima i vjerskih vodja. ipak nisu isto danske karikature i ovaj spot.
meni u svakom slucaju jesu -- jer moze se zajebavati i sa jednim i sa drugim ako mene pitas, i problem nije u (pocesto zasluzenoj) zajebanciji, sprdacini, i kritici, vec je problem u tome da pocesto bas oni koji najglasnije laju da se u njihovo sveto ne smije barkat, prvi polete da ismijavaju svetinje onijeh anamo... jedino trazim dosljednost...
a sto se mene tice -- umacite raspece i isusa u pisacu, crtajte muhamedove karikature, zajebajite se sa papinim crvenim cipelama i sa reisovim suncanim naocalama i mercedesom, pravite spotove o debilnim vjerskim vodjama... sto vise -- to bolje...
- sojka
Imas li daljnih pitanja?SherlockHolmes wrote:jesu li i vladika i reis izaslanici? ima li neki hadis i na tu temu, ko, gdje, kada, kako i zasto ga je pisao?Bosanac sa dna kace wrote:vidis nekima je drago zbog takvog klipa u kome se ismijava vladika, men eto nije, kao sto mi nije drago ni za karikature Muhameda a.s.!sojka wrote:Bosanac sa dna kace,
Toliko si covjek.
Last edited by sojka on 02/12/2006 22:03, edited 2 times in total.