Rekonstrukcija himena
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zeljeni_nadimak
Ne kontam koga je uopste briga za to. Ljudi treba da uzivaju u svom tijelu maksimalno dok god mogu a te gluposti oko "krpljenja" i prodavanja nekome su mi van svake pameti.
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Tata za poèetak ne zna prepoznati ¹ta je ¾ensko. Kad to nauèi onda æemo preæi na to da ga nauèimo ne¹to o rupicamarumenko wrote:eh djeco moja..tata je to davno pros'o
...meni je dosta 48 sec da znam radi li se o pravom himenu ili zakrpi
....evo cak i preko interneta osjetim da je ztluhc jos junferica
....al nece dugo...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Ajd sad "female recognition handbook" u ¹ake i uèi...rumenko wrote:a radi se o muskom junferu...e to vec nije moja oblast..te me rupice ne interesuju....probaj s nekim drugim...
-
Last_one
Zdravo,
moja prica je tuzna pa vas iskreno molim da mi kazete gdje treba otici da opet budem postena.Ako nije daleko,mogu i na velikom odmoru....
Platicu ja,nije problem,sakupila sam od bajramluka...a sve je kriv onaj sto me prevari iza nanine šupe....
...ma samo da babo ne sazna,...a i da se posle mogu udati....vako' me niko nece uzeti....
Eto,znam da je tuzno,al' tako je.....

moja prica je tuzna pa vas iskreno molim da mi kazete gdje treba otici da opet budem postena.Ako nije daleko,mogu i na velikom odmoru....
Platicu ja,nije problem,sakupila sam od bajramluka...a sve je kriv onaj sto me prevari iza nanine šupe....
...ma samo da babo ne sazna,...a i da se posle mogu udati....vako' me niko nece uzeti....
Eto,znam da je tuzno,al' tako je.....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Koliko sam pred ovim kompjuterom ucinilo mi se da Last_one kaze:
Zdravo,
moja pica je tuzna pa vas iskreno molim...

Zdravo,
moja pica je tuzna pa vas iskreno molim...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Savjet djevojkama koje zele sacuvati himen: Przite se analno do vjencanja 
- Anka
Smešno mi je što većina muškaraca zamišlja himen kao neku tešku,veliku prepreku, misle da se to oseća, joj,teško ide,zapeo sam za himen,neće pa neće...a onda, ops, eto, pukao je himen, probijen je ...koji izrazi, jeste,baš se čuje kada pukne kao petarda!
Ako planirate odnos sa nevinom devojkom, ponesite hilti bušilicu !
Ljudi,to je tanka opnica ,koja ne mora da potpuno zatvara ulaz, neke žene su seksualno aktivne a još uvek imaju himen...naravno, krvarenje nije dokaz nevinosti, niti prvi odnos mora da bude bolan. Sve zavisi od žene ,njene spremnosti,volje i želje. Prilikom gubljenja nevinosti, dosta žena oseća strah,ukočene su,nisu opuštene pa su vaginalni mišići stisnuti i tada može doći do povrede krvnih sudova usled trenja...
Inače,žene su se uvek snalazile po pitanju toga, pričala mi je baka da su žene na selu pravile nekakve balončiće od creva neke životinje.
Taj balončić napune krvlju i stave dole. I kada Homo balkanicus krene u akciju,tresne u balončić, nastane "potop" i eto čaršava na prozoru,vijori se zastava pobednika a pola sela mu se smeje iza leđa!
Ako planirate odnos sa nevinom devojkom, ponesite hilti bušilicu !
Ljudi,to je tanka opnica ,koja ne mora da potpuno zatvara ulaz, neke žene su seksualno aktivne a još uvek imaju himen...naravno, krvarenje nije dokaz nevinosti, niti prvi odnos mora da bude bolan. Sve zavisi od žene ,njene spremnosti,volje i želje. Prilikom gubljenja nevinosti, dosta žena oseća strah,ukočene su,nisu opuštene pa su vaginalni mišići stisnuti i tada može doći do povrede krvnih sudova usled trenja...
Inače,žene su se uvek snalazile po pitanju toga, pričala mi je baka da su žene na selu pravile nekakve balončiće od creva neke životinje.
Taj balončić napune krvlju i stave dole. I kada Homo balkanicus krene u akciju,tresne u balončić, nastane "potop" i eto čaršava na prozoru,vijori se zastava pobednika a pola sela mu se smeje iza leđa!
-
Pearl
ne znam za neposjedovanje, ja sam citala studije da u danasnje vrijeme, radi aktivnog nacina zivota, vecini djevojcica himen pukne u najrazlicitijim situacijama - na biciklu, jahanju, kod onih koji se bave bilo kakvim sportom.. himen nije toliko elastican koliko se predstavlja, mislim da je to cisto plod muske sujete da pokazu da je bas njihova izabranica nevina...tempora wrote:Koliko je meni poznato, neke studije su pokazale da procentualno velika vecina zena ne posjeduje tu opnu.
Ono sto sa sigurnoscu mozemo tvrditi je da HI-MEN postoji! I u filmovima vidjeno!
a ako nema krvi, belaj.. i cura nagrabusi ni kriva ni duzna cak i ako se cuvala do braka a npr bavila se gimnastikom
-
laradnaat
ma to je sve glupost.
takođe ima djevojaka/žena koje imaju veoma elastičan himen koji ne puca (opet jedna studija), tako da dotična osoba "ostaje konstantno nevina", bez obzira na sexualni kontakt.
e eto neka se sada muški zadeveraju
a ko iole normalnije razmišlja, shvatiće da je to sve budalaština
takođe ima djevojaka/žena koje imaju veoma elastičan himen koji ne puca (opet jedna studija), tako da dotična osoba "ostaje konstantno nevina", bez obzira na sexualni kontakt.
e eto neka se sada muški zadeveraju
a ko iole normalnije razmišlja, shvatiće da je to sve budalaština
-
mamica papucarka
po nekim dijelovima Crne Gore i dan danas poslije prve bracne noci, zena iznosi carsaf, da bi dokazala selu da je nevina usla u brak.
Bio je i nekakav film. Zaboravila sam kako se zove?
Bio je i nekakav film. Zaboravila sam kako se zove?
-
deex
Ma, slazem se ja u potpunosti sa tobom, a temu sam otvorila samo zato sto me iritirao neki tip svojim dvojnim moralom u smislu zene su kurave, a on kao prevrnuo pola svog sela (u sta cisto sumnjam), pa je frajer.zeljeni_nadimak wrote:Ne kontam koga je uopste briga za to. Ljudi treba da uzivaju u svom tijelu maksimalno dok god mogu a te gluposti oko "krpljenja" i prodavanja nekome su mi van svake pameti.
-
laradnaat
to je tipična muška dvoličnost tipa:"da ja povalim šta mogu, ali za sebe tražim nevinost".deex wrote:Ma, slazem se ja u potpunosti sa tobom, a temu sam otvorila samo zato sto me iritirao neki tip svojim dvojnim moralom u smislu zene su kurave, a on kao prevrnuo pola svog sela (u sta cisto sumnjam), pa je frajer.zeljeni_nadimak wrote:Ne kontam koga je uopste briga za to. Ljudi treba da uzivaju u svom tijelu maksimalno dok god mogu a te gluposti oko "krpljenja" i prodavanja nekome su mi van svake pameti.
budalaština
-
laradnaat
ja mislim da i muškarci sami to izazivaju svojim pitanjima.DobroJutroKolumbo wrote:Ja bi se samo slozio sa tezom , koju je davno izrekao moj jaran : " Da mi bar jedna hoce reci ti si mi 5-ti ja bi je odmah ozenio" ,"nego uvijek ti si mi drugi" kad je zena onemogucena sa, ti si mi prvi...Znaci nije bitan himen tj. da si prvi ili 10 nego iskrenost...Sta je to kod zena da velika vecina krije broj...glupost...mislim sta je bilo ,bilo je ne bi trebalo ni pitati ali u fazama kad dvoje "gugutaju" na jastuku ,ponekad se postavi ovo pitanje i obicno se dobije takav odgovor!!!
Mozda zene tim odgovorom stite muski ego ili paze da mu ne povrijede sujetu...mozda...mozda...
zašto da pitam nešto, što stvarno nema nekog značaja. isto kao kada bih i sam odgovarao na takva pitanja.
besmisleno
-
žena zmaj
Mislim da je ta rekonstrukcija himena totalna budalaština. Ne mogu da vjerujem na šta sve ljudi bacaju pare...
Incredible! Nidje veze... Ne kontam, ali fakat. Doduše, meni nisu jasni ni silikoni, ni kojekakve operacije, liposukcije itd. Priroda je majka!!!
A što se tiče tog komentara prvi, drugi, prvi, drugi... - po mom mišljenju, također, budalaština samo takva. Nisam nikada momku to rekla, ali fakat. Ne vidim po čemu bi to mene činilo "boljom" djevojkom ako mu slažem koji je po redu...
A što se tiče tog komentara prvi, drugi, prvi, drugi... - po mom mišljenju, također, budalaština samo takva. Nisam nikada momku to rekla, ali fakat. Ne vidim po čemu bi to mene činilo "boljom" djevojkom ako mu slažem koji je po redu...