Rekonstrukcija himena

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

jeza u ledja wrote:
anais_nin wrote:
jeza u ledja wrote:pomislice ljudi da sam nastran. :D
a zbog sexanja na drvetu nece? :D
ne znam o cemu pricas. :skoljka: :)
ma nista, nista, to je iz druge emisije :lol: :D
saangel21

Post by saangel21 »

Ja to ne podrzavam i nikada to ne bi uradila.
Zasto bih to radila, ako ce mene neko ozeniti zbog tog "komadica kozice" i ako moja sreca od toga zavisi, neka hvala, nek' me ne zeni.

Ja sam svoju nevinost izgubila sa momkom kojeg volim i koji je to zasluzio, nisam se ni u jednom trenutku pokajala, bio mi je prvi i sretna sam zbog toga, jos uvijek sam sa njim i zeljela bih da bude i posljednji.
Medjutim nikada se ne zna sta zivot nosi, samo znam da se rekonstrukciji himena nikada ne bi podvrgla, a ko voli nek izvoli.

Mislim da je rekonstrukcija himena prvenstveno "izmisljena" da bi se to radilo djevojkama koje su silovane, ali ne da ja sada idem s k.... na k.... pa onda ko fol postena.
saangel21

Post by saangel21 »

Jordan26 wrote:
saangel21 wrote:Mislim da je rekonstrukcija himena prvenstveno "izmisljena" da bi se to radilo djevojkama koje su silovane, ali ne da ja sada idem s k.... na k.... pa onda ko fol postena.
cisto sumnjam ...mislim da je to izmisljeno bas zbog takvih koji razmisljaju da ako cura ide s k....na k.... tj. promijeni 3-4 momka...i spava sa svakim kurva...iliti nepostena..nidje veze
cure koje idu s k....na k...kako ti rece -makar one koje sam ja u svom zivotu upoznala ne mare bas puno hoce li se partner-onaj zadnji, ili predzadnji nasekirati sto nisu nevine...
mislim da tu rekonstrukciju rade zapravo one glupace koje misle da se moraju pravdati muskarcima sto su voljele ikoga/postojale prije njih uopste/ hebale se za svoj ceif -da oproste na izrazavanju stariji i mladji...
ako me neko voli....onako bezrezervno, izistinski mislim da ga nije briga koji je po redu..prvi, drugi, treci, 27mi.....vec hocu li ga voljeti i sutra...prekosutra..iduce godne...a ako vec hoce tako nesto...nek se potrudi... :-D
Ovo sam rekla sa medicinskog aspekta, jer to ti dodje isto kao i silikoni, namjenjeni su prvenstveno da bi ih koristili u slucajevima kada zene zbog karcinoma moraju da odstrane dojku ili obje a sada ugradjuje silikone i kome trebaju i kome ne trebaju, nemam nista protiv estetske hirurgije, ali do neke normalne granice i kome je zaista potrebna.

A ima njih koje idu s k.... na k.... pa se kasnije pokaju, ali ja ti kazem ja se tome ne bi podvrgla, jer ako me kao sto vec rekoh neko zeni zbog komadica kozice, neka hvala nek me ne zeni, jer ja sam svoju nevinost dala onom kojeg volim i za koga sam ja smatrala da treba da bude prvi. I nisam krivo procijenila, ne kajem se :) iz dana u dan mi je sve draze :D sto sam to uradila :D

A one koje misle da se nekome trebaju pravdati i onaj koji trazi nevinu pa neka i on rekonstruise svog druga u gacama pa cemo se dogovoriti :P
clark_gable

Post by clark_gable »

ma najbitnije je da je iskrena, pa nek je imala proslost, svi smo je imali, ali veza se mora zasnivati na istini i povjerenju. cuj to, ozenis se i nekad saznas da ti je riba isla na rekonstrukciju,buhahah :D zalosno!

ako je zelim i volim, prihvaticu je onakvu kakva je!
saangel21

Post by saangel21 »

clark_gable wrote:ma najbitnije je da je iskrena, pa nek je imala proslost, svi smo je imali, ali veza se mora zasnivati na istini i povjerenju. cuj to, ozenis se i nekad saznas da ti je riba isla na rekonstrukciju,buhahah :D zalosno!

Svaka cast!
Ali kao sto si i rekao:"Ako je volis i zelis" ali upravo to, te djevojke ne kontaju, neka mu se otvori, isprica mu sve, pa time ga stavi na probu, ako on ostane s njom onda je on onaj pravi za nju, ako ne, znaci da je time rijesila jedan veliki problem, jer ona je bila iskrena a on neka trazi nevinu ili "rekonstruisanu djevicu" :D :lol: i takvima i treba takva :D
neocekivana_sila

Post by neocekivana_sila »

Ko ono rece za Madonnu:

I remeber her before she became a virgin :)
saangel21

Post by saangel21 »

Jordan26 wrote:[quote="saangel21jer ako me kao sto vec rekoh neko zeni zbog komadica kozice, neka hvala nek me ne zeni, jer ja sam svoju nevinost dala onom kojeg volim i za koga sam ja smatrala da treba da bude prvi. I nisam krivo procijenila, ne kajem se :) iz dana u dan mi je sve draze :D sto sam to uradila :D
drago mi je da sto je tako..
A one koje misle da se nekome trebaju pravdati i onaj koji trazi nevinu pa neka i on rekonstruise svog druga u gacama pa cemo se dogovoriti :P
e ovo bi bilo genijalno...ima ih sto bi ih trebalo resetovati druga u gacama...jer su slabo programirani :D :D[/quote]

:lol: :lol: :lol:
ztluhcs
Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.

Post by ztluhcs »

saangel21 wrote: e ovo bi bilo genijalno...ima ih sto bi ih trebalo resetovati druga u gacama...jer su slabo programirani :D :D
Priruènik u ¹ake pa proèitaj... Nije ti "aparat" kriv ¹to ga ne zna¹ koristiti...
deex

Post by deex »

saangel21 wrote:
clark_gable wrote:ma najbitnije je da je iskrena, pa nek je imala proslost, svi smo je imali, ali veza se mora zasnivati na istini i povjerenju. cuj to, ozenis se i nekad saznas da ti je riba isla na rekonstrukciju,buhahah :D zalosno!

Svaka cast!
Ali kao sto si i rekao:"Ako je volis i zelis" ali upravo to, te djevojke ne kontaju, neka mu se otvori, isprica mu sve, pa time ga stavi na probu, ako on ostane s njom onda je on onaj pravi za nju, ako ne, znaci da je time rijesila jedan veliki problem, jer ona je bila iskrena a on neka trazi nevinu ili "rekonstruisanu djevicu" :D :lol: i takvima i treba takva :D

Zasto da mu se otvori i isprica sve, pa to je njena intima, nesto licno. Niko nema tapiju na tudju proslost, a narocito ne da je cacka. Ja to presjecem u startu iz principa.
Post Reply