Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
VALOVI

#1 Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by VALOVI »

Znam da svi oni koje interesuje reiki, ili su već zaronili u njegove dubine, imaju bolje stranice za spoznaju reikiju, u kojima postoji obilje materijala za pročitati, kao što su knjige, uputstva i iskustva, koje im je reiki donio.
Eto jednostavno, su mi zasmetale nebuloze koje su pisane u vezi reikija, pa odlučih otvoriti temu na kojoj bi zaista voljela da se javljaju ljudi, koji su razumjeli reiki, i koji im je donio neku, ili neke dobre promjene i pozitivna iskustva.

Takođe, isto tako ,ova i ovakve teme već dva puta na ovom forumu postaju poprišta svega i svačega, tako da ni ova vjerovatno neće biti izuzetak. Takvi smo, kakvi smo. Naša kolektivna svijest se ogleda u svemu, pa tako,da teme reiki i slično ne mogu biti pošteđene, negativnog djelovanja opšteg stanja nezadovoljstva, frustriranosti i koječega.

Znam da ima ljudi, koji su radom na sebi , kroz reiki, ili neke slične tehnike izbjegli, ili smanjili djelovanje tog negativnog kolektivnog, ili recimo su uspjeli promjeniti svoje lične negativne programe i stanja, pa im neke stvari idu lakše, brže, bolje.
U svakom slučaju, voljela bih da pričamo o pozitivnim iskustvima, a ako ne, reiki i dalje živi i živjet će u srcima svih onih koji su osjetili njegove blagodati. :)
black

#2 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by black »

a shta mislish da malo virnesh po temama na istom ovom podforumu :mrgreen:
VALOVI

#3 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by VALOVI »

Možeš biti malo konkretniji, nemam puno vremena.
glog

#4 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by glog »

Rekoh da se necu javljati, ali evo da ne propadne tema - BUMP... Ne mogu da vjerujem da vec sedam dana cekamo na barem jedno pozitivno iskustvo ?
andrija2007

#5 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by andrija2007 »

glog wrote:Rekoh da se necu javljati, ali evo da ne propadne tema - BUMP... Ne mogu da vjerujem da vec sedam dana cekamo na barem jedno pozitivno iskustvo ?
POZITIVNO ISKUSTVO!
VALOVI

#6 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by VALOVI »

glog wrote:Rekoh da se necu javljati, ali evo da ne propadne tema - BUMP... Ne mogu da vjerujem da vec sedam dana cekamo na barem jedno pozitivno iskustvo ?

:-D Aaa, rekoh ti ja onomad da ćeš se javiti.Vidiš kako pogađam. Ma neka si, ne smetaš.
Pa glog ,pokaži mi na ovom forumu pozitivne teme, opuštajuće i normalne. Velika većina je onih adrenalinskih, niskotračnih, jer kao što rekoh takvo je okruženje.Doista ima par sa smiješnom tematikom i to je pet.
Ma pročitao si ti moj prvi post od A-Ž, i znaš da je tako sve što sam napisala. Ne bitno što ne razumiješ reiki, ovdje jednostavno nema pozitivnih iskustava ni u čemu.Ima kao što rekoh, u vicevima i smiješnim fotkama Reiki iskustva ljudi iznose negdje drugdje, i tako i treba. :dance:
Pogledaj teme politika, ekonomija, sport, zdravlje, ,đe pozitva u fizičkom. Treba ovdje još puno vode proteći da se pozitivna iskustva objave u vidljivim fizičkim stvarima, a šta misliš o nevidljivim.
Eto zovu me da virnem teme, ma znam ja i za Cern i njihova ispitivanja i još štošta stvari, ali koga to interesuje, nema tu adrenalina na koji su ljudi ovdje navikli, nažalost. :x Meni je svejedno.Nego, trebali bi održavati temu. Slaba sam sa vremenom, a i adrenalin održavam u normali, jer od prekomjernog dobiješ visok pritisak, čir na želucu, ili alergiju od stresa.
Vidim da si voljan pomoći, pa eto. :sax:
VALOVI

#7 Re: Reiki,iskustva vaših pozitivnih promjena

Post by VALOVI »

Eto htjedoh se javiti na temu ,,Pismo jednog iluminata,,, i već zaključano.Ma ne pada reiki, pada sve gdje nema lučenja adrenalina u već poznatim prežvakanim stvarima, da ne bude da samo tipujem na reiki.
Zar ljudi nisu već spoznali koliko su čipirani u svemu, i da im rade to što im rade, ne bitno gdje.
Mislim, kod nas je toliko očigledno, ali šta bi. :-)

Nego, kaže Suljo, Muji:Jesi li ti Suljo čuo za onu 2012. Kažu, bit će kraj svijeta.Šta ćemo ba Suljo, kraj je blizu.Ovaj odgovara:Ma, de ba Suljo, ne boj se! Bosna i onako kasni 100 godina, a dotad... :bih: :zzzz:
Post Reply