Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ali_G wrote:Ima li neko iskustva sa tom Triglav asistencijom u realnom vremenu? Kakva je u odnosu na BIHAMK?
Ja sam evo danas aktivirao i trajr mi godinu tacno od dana aktivacije
U papirima i prospektima je sve idealno e sada nadam se da mi nece nikad trebati al mislim da su u odnosu na bihamk mnogo profesionalniji jer im placas dodatno a bihamku ionako kapa od tebe bar onih 8 maraka
Za male intervencije bihamk za vece ova asistencija to je moj neki rezon (r)
Triglav asistencija se može porediti sa bihamkovim plaćenim članstvom, ne sa onih 8 obaveznih maraka pri registraciji. Uostalom ko Triglavu pruža usluge? Triglav kao Triglavn ne posjeduje svoju infrastrukturu tipa vozila za pomoć na cesti, mehaničari, šlep služba i sl. nego rade u kooperaciji sa nekim, možda čak i samim bihamkom.
Triglav asistencija se može porediti sa bihamkovim plaćenim članstvom, ne sa onih 8 obaveznih maraka pri registraciji. Uostalom ko Triglavu pruža usluge? Triglav kao Triglavn ne posjeduje svoju infrastrukturu tipa vozila za pomoć na cesti, mehaničari, šlep služba i sl. nego rade u kooperaciji sa nekim, možda čak i samim bihamkom.
Ne mjesam ja nista nego ti govorim da s3 ovi moraju potruditi pored ostalih oaiguranja koja daju da bi zaradili bilo sta
Bihamku zakonom ide 8 maraka trudio se ili ne za t3 dodatne pakete shvatas
(r)
ovamo desno 8 uplatnica po 1km 8KM a lijevo 6uplatinica 6km dakle uzeo te 6KM na uplatnicama a obzirom da su uplanice 0,50 znaci uzeo te ustvari 13KM jer da rak raka ne moze biti i lijvo i desno isto uplanica
noviclan wrote:
ovamo desno 8 uplatnica po 1km 8KM a lijevo 6uplatinica 6km dakle uzeo te 6KM na uplatnicama a obzirom da su uplanice 0,50 znaci uzeo te ustvari 13KM jer da rak raka ne moze biti i lijvo i desno isto uplanica
noviclan wrote:e jbg ne moze biti isto uplanica i lijevo i desno vidis crtica nema logike a to sto drivenzis bro lpg+benz i terensko preko ihihi kubika to
saberi dvije kolone pa uporedi s tom cifrom ukupno,pa ces vidjet da mene nisu uzeli nista
noviclan wrote:e jbg ne moze biti isto uplanica i lijevo i desno vidis crtica nema logike a to sto drivenzis bro lpg+benz i terensko preko ihihi kubika to
saberi dvije kolone pa uporedi s tom cifrom ukupno,pa ces vidjet da mene nisu uzeli nista
noviclan wrote:
nije mene niko uzeo sem ove cestarine...
Uzeo te je i lopatom na tehnickom cuj slikanje 87 maraka ccc , i za prikolicu 20maraka slikanje je puno ali ajde de.
Samo jedno pitanje, jer vjerujem da ima onih koji su se susretali skoro sa istim
Kupovina auta. Kako sad regulisati najlakše to s policama osiguranja, šta je postupak? Znači, imam auto koje je registrovano do kraja 2018. godine. Kupujem auto koje je registrovano do aprila 2019. godine. U biti, ovo trenutno auto imam namjeru prodati, ali nije hića. Kakva je procedura, kako ustvari prevazići zavrzlame s policom osiguranja?
mistek wrote:Samo jedno pitanje, jer vjerujem da ima onih koji su se susretali skoro sa istim
Kupovina auta. Kako sad regulisati najlakše to s policama osiguranja, šta je postupak? Znači, imam auto koje je registrovano do kraja 2018. godine. Kupujem auto koje je registrovano do aprila 2019. godine. U biti, ovo trenutno auto imam namjeru prodati, ali nije hića. Kakva je procedura, kako ustvari prevazići zavrzlame s policom osiguranja?
Odjavis svoje auto... Sa kopijom odjave policom zelenim kartonom i zahtjevom za povrat police onaj kod koga si registrovo preda za povrat (potreban je i tvoj ziro racun da ti legne uplata) tvoje auto ostaje kod tebe sa odjavom i ne mozes ga vozit... A sa kopijom police stare (kao dokaz da si imao popust 50%) ides i registrujes novo auto... Placas policu do aprila 2019 g. To ti sracunaju u osiguranju... Platis zeleni karton i te sitne stvarcice koje trebas i sa kupoprodajnim ugovorom, policom uplatnicama zahtjevom opet onaj kod koga si reg. Preda u MUP i to je to...
mistek wrote:Znači, jedina opcija je odjaviti ovo staro Mislio sam da ima neka opcija gdje se drugačije kalemi to, ali hvala svakako
Moras prebaciti svoju policu.. Ako zelis... Ako imas jos jednu policu mozes je reg na novo auto, a staru ostavit na starom... Ili da uzmes novu 100% (totalno neisplativo i budalasto). U suprotnom moras povuc policu sa svog auta, a da bi je povuko morasodjavit auto... Sve povlaci jedno drugo
Kad je ono tacno uvedeno poskupljenje na tehnicki? Meni je registracija pocetkom augusta, ali se ne mogu sjetiti je li vec bilo to prosle godine ili ne, ali par kuca kod kojih sam provjerio su mi dale visu cijenu sa nego prosle godine, i to dobro visu, a prosla je bila prva i puna registracija, sad ide na 90%. Cekam jos da mi se javi lik iz osiguranja gdje sam prosle godine registrovao da vidim koja je kod njeg cijena.