kad one na drugoj referendum temi
ko kad hin ima 5
L u c i f e r wrote:gledam ko mi pobrisa pjesme
kad one na drugoj referendum temi
ko kad hin ima 5
https://www.instagram.com/ivanovickristina/House wrote:dobar pičić.koliko ima godina?
Infologicar wrote:https://www.instagram.com/ivanovickristina/House wrote:dobar pičić.koliko ima godina?
Staro je ovo već.
Mirza007 wrote:Kako je krenulo iduca ce biti: "..... ko ce da uzme iz moje duse PC? Djurdjevaaaaaaaaaaaaaan".
iliKB9 wrote:ovo neko retoricko pitanje ili?¤ jelena ¤ wrote:A zašto ''pesma'' i zašto ''bre'' u naslovu teme, kad je ovo ispjevano na ijekavici?
hajde de, imas pravo da tugujes, dan je zalosti ipak¤ jelena ¤ wrote:iliKB9 wrote:ovo neko retoricko pitanje ili?¤ jelena ¤ wrote:A zašto ''pesma'' i zašto ''bre'' u naslovu teme, kad je ovo ispjevano na ijekavici?
KB9 wrote:hajde de, imas pravo da tugujes, dan je zalosti ipak¤ jelena ¤ wrote:iliKB9 wrote:
ovo neko retoricko pitanje ili?
Gle, legendo, ni meni nije jasno kako je moguće da neko u onom spotu vidi samo svinjetinu, vino, rakiju i ikone, pa šutim i tog nekog ništa ne pitam.glockov kolac wrote:
To je bila umetnička sloboda u postavljanju pitanja... Nego, da te pitam ovo. Kako je moguće da se u republici pridjevskoj samo jede svinjetina, pije vino i rakija, a stanovnici se samo krste i nosaju ikone?
Kao i uvijek , pravite se ludi... kurčite se bez pokrića
Danas se pjesma ''Zemljo moja'' od Ambasadora veoma često horski izvodi po BiH i pritom se definitivno ne pjeva zemlji YU, niti se na nju misli:hAZNADAR wrote:"Zemljo moja" od Ambasadora nije istina u tekstu spominjala YU ali se znalo na sta se misli.
Ma ja, tako nekako. Kako bilo, samo nek' je veselo!House wrote:Mirza007 wrote:Kako je krenulo iduca ce biti: "..... ko ce da uzme iz moje duse PC? Djurdjevaaaaaaaaaaaaaan".
ko da mi otme iz moje duše entitet!![]()
Vide se i predivni predjelI Bih,samo od nacionalnih/vjerskih obiljezja prisutni su samo srpski/pravoslavni-ne praviti se naivan.¤ jelena ¤ wrote:Gle, legendo, ni meni nije jasno kako je moguće da neko u onom spotu vidi samo svinjetinu, vino, rakiju i ikone, pa šutim i tog nekog ništa ne pitam.glockov kolac wrote:
To je bila umetnička sloboda u postavljanju pitanja... Nego, da te pitam ovo. Kako je moguće da se u republici pridjevskoj samo jede svinjetina, pije vino i rakija, a stanovnici se samo krste i nosaju ikone?
Kao i uvijek , pravite se ludi... kurčite se bez pokrića