Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DaysleepeR wrote:bujrum dijasporo, oslobodi nam zemlju!
imate mahanje iz podruma
Puna Tomasica onih izvedenih iz podruma.
Dajdza ubijen u Omarskoj, rodjaci pronadjeni u Tomasici, nekoliko rodica silovano, da ne spominjem daleku rodbinu koju je zadesila ta prijedorska tragedija.
I vi ovdje imate muda nekoga cetnikom proglasavati. Jos jednom : sram i stid da vas je. PU....
Ovaj post mi je promakao u poplavi "bosnjaka defetista"
Ako je zaista tako ja se izvinjavam sto sam posumnjao da ste prljavi cetnik,ipak ostricu svoje boli usmjerite na one koji su je izazvali a ne na one koji pisu da se Tomasica ne smije ponoviti.Hvala.
mO k3 wrote:Kriva vam je dijaspora , sto vam neko drugi o glavi radi .....
nije kriva nego je na nju red. nas jebu od 92 i njihovi i naši. umori se čovjek. ima vidim ljudi puni elana, nek preuzmu. šta fali. biće certifikata i povlastica na uvoz polovnih vozila, a bude i neka penzija boračka. nije loše. ko izgubi nogu dobije feliciju škodu, može 120 razvit.
@ daysleeper svi smo mi nekoga izgubili u ratu .... Zato molim te smiri strasti i ne iživljavaj se na dijaspori koja je morala da ide sa svojih ognjišta i ne traži krivca u njoj
mO k3 wrote:@ daysleeper svi smo mi nekoga izgubili u ratu .... Zato molim te smiri strasti i ne iživljavaj se na dijaspori koja je morala da ide sa svojih ognjišta i ne traži krivca u njoj
mO k3 wrote:@ daysleeper svi smo mi nekoga izgubili u ratu .... Zato molim te smiri strasti i ne iživljavaj se na dijaspori koja je morala da ide sa svojih ognjišta i ne traži krivca u njoj