Referendum protiv nezavisnosti 2012
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#51 Re: Referendum protiv nezavisnosti 2012
Leo ce da tiska glasacke listice i prodaje ih za 10 KM 
- Alfons Kauders
#52 Re: Referendum protiv nezavisnosti 2012
eee pa mora i vlajki biti u komisiji, kao autenticni hrvat...

referent za estetska pitanja...

referent za estetska pitanja...
- eluna
#53 Re: Referendum protiv nezavisnosti 2012
najprije treba da pojedinci zaborave Srbiju i Hrvatsku, a Bošnjaci da naprave razliku između "Bošnjak-Musliman" i "Bosanac", pa tek onda svi skupa možemo zaboravljati Jugoslavije, Austriju, Osmanlije ....BiH-x wrote:A Bosna i Srbija haman ko Francuska i NjemackaKomrad wrote:A francusko-britanski stogodisnji rat, francusko-njemacki sukobi, prvi svjetski, drugi svjetski itd...
To nije sprijecilo Njemacku, Britaniju, Francusku i druge zemlje da se ujedine oko zajednickih stvari...
nadam se da ce doci vrijeme kada cemo i mi na balkanu ostaviti neke predrasude po strani zarad ekonomskog prosperiteta![]()
Pitam se kada cemo mi Bosnjaci vec jednom zaboraviti Jugoslaviju, Osmanlije i AU i stavljati Bosnu na prvo mjesto?
uvijek me nerviralo i križala sam , i ubjeđivala se ali su mi to uvijek ispravljali ..... ja NISAM "Bošnjakinja-MUSLIMANKA", ja sam samo "Bosanka i Hercegovka" i ne želim nikakvo, ama baš NIKAKVO vjernsko obilježje uz moje ime i prezime - jer vjernik nisam, ali pripadam NACIJI GRAĐANA DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE