Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uh znam kako vam je... mrzi me uci u kupatilo i potucati po kantama i lavorima... a tako nam je svake godine u Brezi... satro svaki druga dan imamo vode... ove godine je prilicno dobro, tako da onaj dan koji je "nas", ima od 6 ujutro, pa do 22 navece... nekad i 23...
p.s. ko nema vode, a ima auto... bujrum u brezu po vodu...
UHHH...pa ne mogu da vjerujem da se ovolika panika digla radi jednog dana redukcije...nisam ni iz vodovoda,niti sam neko kome voda ne treba od jutarnjeg tuša pa do kasnih sati ali sto je puno puno je...u roku pola sata sinoc sam dobila info putem sms-a i usmeno sa tolikom kolicinom panike i nekakvog kobajagi organizovanja...
mozda ja ne kontam pa ako neko moze da mi objasni cemu tolike panike i stvaranja svakodnevnice ovako teske jos tezom i sumornijom...
ilidzanka wrote:UHHH...pa ne mogu da vjerujem da se ovolika panika digla radi jednog dana redukcije...nisam ni iz vodovoda,niti sam neko kome voda ne treba od jutarnjeg tuša pa do kasnih sati ali sto je puno puno je...u roku pola sata sinoc sam dobila info putem sms-a i usmeno sa tolikom kolicinom panike i nekakvog kobajagi organizovanja...
mozda ja ne kontam pa ako neko moze da mi objasni cemu tolike panike i stvaranja svakodnevnice ovako teske jos tezom i sumornijom...
Vjerujem da mnoge nestanak vode podsjeti na one teske ratne godine. Koliko sam samo kanistera preko ruku prebacio, kisnica se skupljala, a neki su i iz miljacke donosili za wc
ilidzanka wrote:UHHH...pa ne mogu da vjerujem da se ovolika panika digla radi jednog dana redukcije...nisam ni iz vodovoda,niti sam neko kome voda ne treba od jutarnjeg tuša pa do kasnih sati ali sto je puno puno je...u roku pola sata sinoc sam dobila info putem sms-a i usmeno sa tolikom kolicinom panike i nekakvog kobajagi organizovanja...
Sho rece sanabe, ti bilesi u Njemackoj bila
e moja/moj ti...jašta radi...ljepota od zivota u mojoj njemackoj bilo...example...pelene imala SAM take...od T-shirt ih pravila...pa iste u šerpi sa naribanim kabaŠ sapunom "odkuhavala"...a vodeeeeeeee ...eeee sto je vode bilo...ko u priči...pumpaŠ li pumpaŠ
E vidis mi smo ti ko gospoda sa cesme sipali vodu (vodovod u hrasnom) a nekad i iz onih cijevi iza..... ili smo cucali u sahtovima ispod zgrade da se ufati koja kap. Pumpe smo dobili tek kasnije, oko 95.
dadoka84 wrote:E vidis mi smo ti ko gospoda sa cesme sipali vodu (vodovod u hrasnom) a nekad i iz onih cijevi iza..... ili smo cucali u sahtovima ispod zgrade da se ufati koja kap. Pumpe smo dobili tek kasnije, oko 95.
e mi smo se napumpali momački do 95...
sorry ako sam ovo odvela u neki drugi kontekst od onog koji je imao pokretac teme ali me toliko iznerviralo da "si" nisam mogla pomoci...