Citav svijet je ovaj cin ganuo, ne samo Bosnu.Bosanski_kralj wrote: ali eto nas u Bosni je nešto posebno ovaj čin ganuo.
Pogledaj malo preko svojih taraba.
Citav svijet je ovaj cin ganuo, ne samo Bosnu.Bosanski_kralj wrote: ali eto nas u Bosni je nešto posebno ovaj čin ganuo.
Ne vjerujem.MMM1977 wrote: pa je ivica svemira još uvijek jako daleko (Još nekih 80 km) a poznavajući Felixa, uskoro ćemo i tome prisustvovati.
Šteta. Ali, siguran sam da će se naći neko ko je inspirisan ovim poduhvatom da nastavi gdje je Felix stao. Evo vidiš da se po forumu već raspituju o potrebnim dozvolamapirmin wrote:Ne vjerujem.MMM1977 wrote: pa je ivica svemira još uvijek jako daleko (Još nekih 80 km) a poznavajući Felixa, uskoro ćemo i tome prisustvovati.
Danas je objavio definitivni kraj svoje karijere kao ekstremnog sportasa.
http://www.krone.at/Oesterreich/Baumgar ... ory-337565
Još 80, dakle 120.Pitarrr82 wrote:Povukao se danas ako se ne varam, iako to nista ne znaci poznavajuci sportiste ali 80km mi se cini "malo" previse
Bez uvrede ,ali ovo je cist primjer zatucanog jednosmjernog bosanca ! Nista ga ne zanima , da je sta da moRe proc' kroz guzicu to bi bio veoma bitan experiment. Trazi , trazi , trazi... Kako je Newton otkrio gravitaciju ? Slucajno , pala mu jabuka pred nosom i on se zapitao zasto je pala dole , zasto nije otisla gore ? Vazno je da si ti ovdje ispao naucnik i da se razumijes u atomsku nauku i kakvu mozemo imati korist od tog... Mozda otkriju da se secer moze izlijeciti na 36 kilometara nadmorske visine dok seres iz kapsule i pijes prolom vodu.Bosanski_kralj wrote:Da, prvo moje dupe, pa sva onda ostala.Cosmic wrote:Ko je rek'o da će tvoje personalno dupe imat' ikakve koristi od toga, nisu to radili zato da bi ti lično im'o ikakve koristi od toga. Koristi od toga će da imaju ljudi koje zanimaju podaci prikupljeni nakon jučerašnjeg skoka da bi imali bolji uvid u ponašanje čovjeka pri onakvim uslovima. Ako to tebe ne zanima ne moraš pratit' i gotovo.Bosanski_kralj wrote: Za običnog čovjeka i nije uradio mnogo. Eto baš ćemo mi imati koristi od toga što se zna nešto više o tim odijelima ili o utjecaju probijanja zvučno zida na ljudsko tijelo.
Mi samo pitamo "Imal' mene tu gdje?". Kao da sve što ljudi rade na svijetu mora biti za tvoju ličnu korist.![]()
Evo ljudi samo što nisu počeli tračti preko 1300 km/h pa je jako bitno da se zna kako ćemo se ponašati u takvim uslovima.
I najzad o ovome se priča kao da je nešto krucijalno, historijsko...a nije. Danas se u svijetu više vodi računa o tome kako da (banaliziran naravano) imamo bolju sliku na TV-u, čistiji ton na mobitelu, nego o tome kako smanjiti glad. Prioriteti su nam totalno pogrešni.
Drago mi je sto si priznao da si pogrijesio. Nije nikakva ironija , priznao si ih nesvjesno u sebi samo sto ti sad ego neda da nam to javno priznasBosanski_kralj wrote:Dobro eto ja ću biti prosječni glupi Bosanac, a vi i dalje uživajte u tom epskom događaju, kako ga vi nastojite prikazati.
Kemo, jesi to opet pushio one smijeshne fisheke?Kemal Malovčić wrote:ja ću biti prepamćen, mene će ljudi prepamtiti
tek sutraburek_in_space wrote:Kemo, jesi to opet pushio one smijeshne fisheke?Kemal Malovčić wrote:ja ću biti prepamćen, mene će ljudi prepamtiti
Mi smo zatucana generacija bolje da nas niko i ne pamti kad smo debiliNot My Idea wrote:Covjek uspije ono sto NIKAD NIKO drugi nije uspio, i onda dodje jedan i tako 'ladno pljune po tome s objasnjenjem- ta ce on, vid' mu glave. Felix ce ostat upamcen dok je svijeta i vijeka, ko ce nas upamtit?
Unaprijed te amnestiram od bilo kakve odgovornosti, ako u tom stanju dash komentar sutrashnje utakmice, kada zavrshiKemal Malovčić wrote: tek sutra
a hoćul imat kakvih privilegija zbog izuzetne kakvoće moga komentaraburek_in_space wrote:Unaprijed te amnestiram od bilo kakve odgovornosti, ako u tom stanju dash komentar sutrashnje utakmice, kada zavrshiKemal Malovčić wrote: tek sutra
Necesh ni znati gdje si i shta si od privilegija, a vec cesh biti u balonu na putu ka 120-om kilometru od Zemlje.Kemal Malovčić wrote: a hoćul imat kakvih privilegija zbog izuzetne kakvoće moga komentara![]()