Zanima me da li jos neko ko ucestvuje u ovome ima problema sa uploadom svog remake-a?
Kada postavim video da se upload jednostavno nastavi u beskonacnost da se upload (2 i po sata sam cekao) bez ikakve povratne informacije.
Moderator: Chloe
ako ti je telemachov net nacekaces se :ODžipaloRipalo wrote:Ne znam jesam li potrefio forum, ako nisam izvinjavam se
Zanima me da li jos neko ko ucestvuje u ovome ima problema sa uploadom svog remake-a?
Kada postavim video da se upload jednostavno nastavi u beskonacnost da se upload (2 i po sata sam cekao) bez ikakve povratne informacije.
bihnetov je, klip je oko 26 mega velik i kad ga upload na ostale stranice treba mu nekih 5-7 min za upload :s187 wrote:ako ti je telemachov net nacekaces se :ODžipaloRipalo wrote:Ne znam jesam li potrefio forum, ako nisam izvinjavam se