Na OBN-u jedino sto gledam jeste NBA, Seria A i Wimbledon (jer HRT2 iskljuce
Red Carpet-OBN
Moderator: _BataZiv_0809
- Comrad
#26 Re: Red Carpet-OBN
Ima li ko da to postavi, nisam gledao jos nijednu emisiju, kak sam to propustio
). Ostalo pokusavam izbjeci. 
-
StupskaBitanga
#27 Re: Red Carpet-OBN
ew opet ovog čuda na obn-u
Exclusive for OBN Jelna karleuša
ako im je ona Exclusive

Exclusive for OBN Jelna karleuša
ako im je ona Exclusive
- Fuzzy0ne
#28 Re: Red Carpet-OBN
kralju shto me nasmija !Vaso wrote:previse pedera..kad vidim onog s onim razvaljenim žvaljam ( od cuclanja)..zapalio bi tv. pa onda onaj drugi pedercic s pletenicom..goli kuhar, goli kurac..'vako nesto
ostale ne znam
btw. nisam jos ni gledo tu emisiju...ali vec po sastavu
znam da je sranje
![]()
-
Zux
#29 Re: Red Carpet-OBN
Neku noc vidjeh slucajno zadnjih par minuta ovog smeca od emisije. Prosto nisam mogao vjerovati, kakva je ono bljuvotina, rigotina, odron, dno dna... Slicna smece emisija na Hayatu (glam-blam kako li) zasluzuje Pulitzera naspram ovog smeca. Ono dvoje debila nafurani, a imbecilni neopisivo. Ali vrhunac svega je "fashion cop" Gudelj aaaaaaajjjjjjj. Pa za onu emisiju grand parada je opera, kulturni dogadjaj.
-
dezurni_ucenik
- Fuzzy0ne
#31 Re: Red Carpet-OBN
imao sam srechu pa nisam gledao emisiju, fkt Bad KURpet... ali Gudelj... jaoooooo... jel' moguche da neko takav smije da se pojavljuje na TV, mislim, i djeca to mogu vidjeti... starshno... 
-
No_oNe__
#32 Re: Red Carpet-OBN
Onog idiota koji lici na metilja - Gudelja treba ritualno spaliti!
KO je on??
sta je ono??
i sta on ima kome da govori ista, pa jel pogledao sebe samoga!
kuku majko gdje mi zivimo i sta mi gledamo!
ono je neka inacica onog magazina svet - odvratni tracevi
a fedju necu ni da komentarisem, on je vrhunac idiotizma skupa sa onom dejanom koja bi trebala malo na govorne vjezbe...
KO je on??
sta je ono??
i sta on ima kome da govori ista, pa jel pogledao sebe samoga!
kuku majko gdje mi zivimo i sta mi gledamo!
ono je neka inacica onog magazina svet - odvratni tracevi
a fedju necu ni da komentarisem, on je vrhunac idiotizma skupa sa onom dejanom koja bi trebala malo na govorne vjezbe...
-
StupskaBitanga
#33 Re: Red Carpet-OBN
ja gledao utakmicu i čekao onog ćiru da se smijem kad RC OBN
haj i prilog nekakav dečko 17-18god deklarisani gay
i on hoće da postane gay ikona
meni je tako ruka bukvalno odletila na ntv99 na kome se vrtila vidovita nana koja je bila 1000 puta interesantnija
oooooooooooooooooooojjjjjj majko moja mila
gdje ja živim

haj i prilog nekakav dečko 17-18god deklarisani gay
meni je tako ruka bukvalno odletila na ntv99 na kome se vrtila vidovita nana koja je bila 1000 puta interesantnija
oooooooooooooooooooojjjjjj majko moja mila
gdje ja živim
- Corvus
#34 Re: Red Carpet-OBN
Zux wrote:Neku noc vidjeh slucajno zadnjih par minuta ovog smeca od emisije. Prosto nisam mogao vjerovati, kakva je ono bljuvotina, rigotina, odron, dno dna... Slicna smece emisija na Hayatu (glam-blam kako li) zasluzuje Pulitzera naspram ovog smeca. Ono dvoje debila nafurani, a imbecilni neopisivo. Ali vrhunac svega je "fashion cop" Gudelj aaaaaaajjjjjjj. Pa za onu emisiju grand parada je opera, kulturni dogadjaj.
maaaaaaaaaaaaajko
ja sam mislio da je ovo neka parodija na onaj hrvatski rc
kad ono
VAT-DA-FAK?!?!?
ja ne mogu da vjerujem ...
tacno mi najzalije onih kaseta na koje snimaju... na sta protracise ih
ma nema rijeci za ovo
dno dna...
ma ova emisija i njeni voditelji+producenti+kuvari+gurui(koja je geneza ove rijeci? neko nekome gurao?
uzas
- SoFff
#35 Re: Red Carpet-OBN
Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment
Gotovo svi voditelji na toj TV su neki "hipici", uzas
Da vam ne pricam kako je gospon Emerik u uvodu predano pricao o srpskim pEvaljkama i njihovim bloggovima, te im zamjerio kako ne znaju pravopis(slazem se potpuno)
,a i on je toliko "pismen" pa kaze u kontekstu jedne recenice..."promocija albuma DinAAAAA Merlina", auuuuuuu sto se ukopa na licu mjesta
P.S. Kakvi ste vi s padezima?

Gotovo svi voditelji na toj TV su neki "hipici", uzas
P.S. Kakvi ste vi s padezima?
- Corvus
#36 Re: Red Carpet-OBN
SoFff wrote:Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment![]()
![]()
Gotovo svi voditelji na toj TV su neki "hipici", uzas![]()
Da vam ne pricam kako je gospon Emerik u uvodu predano pricao o srpskim pEvaljkama i njihovim bloggovima, te im zamjerio kako ne znaju pravopis(slazem se potpuno)
,a i on je toliko "pismen" pa kaze u kontekstu jedne recenice..."promocija albuma DinAAAAA Merlina", auuuuuuu sto se ukopa na licu mjesta
![]()
![]()
P.S. Kakvi ste vi s padezima?![]()
![]()
sreco...
DinA je ispravno...
Dine bi bilo ispravno da je zensko i da se zove Dina
pa je : koga? cega? (Dina) -> DinE
a s obzirom da je musko onda je
koga? cega? (Dino) -> DinA
ali ok..
oprosticemo ti ovo... shvatamo da si bila u zaru pljuvanja po ovoj "emisiji"
samo nastavi
- medaaa
#37 Re: Red Carpet-OBN
@corvus...haman si ti iz Istocne Bosne 
- Neelix
#38 Re: Red Carpet-OBN
Corvus wrote:SoFff wrote:Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sreco...
DinA je ispravno...
ali ok..
samo nastavi![]()
![]()
evo još jednog navijača ŽeljA
-
inovacija
#39 Re: Red Carpet-OBN
ma meni je ovaj red carpet odličan naspran glam balama...
hej lik bio na erosongu, najvljuje neviđenu reportažu, spektakl.. sedmicu dana nakon, tek puštaju prilog, haj mislim valjda ljudi biraju šta im je najbolje da puste kao imaju previše materijala.. i krenu program, ništa novo nije rekao.. ma ustvari ništa nije rekao, prvo ta reportaža je trajala oko 15-ak minuta, bilo je nenormalno bezveze.. ono uzeo izjave lake i mirele.. e pa zato nije trebao ići u beograd mogao ih je sačekat pozvat na kafu, i fino ih ispitati o svemu i svačemu.. nešto prikazao šta je bilo na preskofenrencijama, prikazao francuza i gotov prilog.. i nakraju kaže nešto tipa, nadam se da vam se sviđa jer smo se stvarno tudili, hahahaha.. ma daj.. i prilozi im kasne.. ako je danas emisija pričat će o nekim događajima koji su bili minimalno prije dvije sedmice.. i oni mi pričaju o nekoj exkluzivi

hej lik bio na erosongu, najvljuje neviđenu reportažu, spektakl.. sedmicu dana nakon, tek puštaju prilog, haj mislim valjda ljudi biraju šta im je najbolje da puste kao imaju previše materijala.. i krenu program, ništa novo nije rekao.. ma ustvari ništa nije rekao, prvo ta reportaža je trajala oko 15-ak minuta, bilo je nenormalno bezveze.. ono uzeo izjave lake i mirele.. e pa zato nije trebao ići u beograd mogao ih je sačekat pozvat na kafu, i fino ih ispitati o svemu i svačemu.. nešto prikazao šta je bilo na preskofenrencijama, prikazao francuza i gotov prilog.. i nakraju kaže nešto tipa, nadam se da vam se sviđa jer smo se stvarno tudili, hahahaha.. ma daj.. i prilozi im kasne.. ako je danas emisija pričat će o nekim događajima koji su bili minimalno prije dvije sedmice.. i oni mi pričaju o nekoj exkluzivi
- Corvus
#40 Re: Red Carpet-OBN
Neelix wrote:
evo još jednog navijača ŽeljA
pa u sustini ovo jeste gramaticki ispravno, a da nelogicno zvuci.. zvuci!
ali to je off topic
Ziv'jo!
- SoFff
#41 Re: Red Carpet-OBN
Corvus wrote:SoFff wrote:Hhahahahahhahahahahhaha...evo upravo sam imala tu "cast" pogledati posljednjih par minuta naseg "famoznog" R.C.-a...no comment![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sreco...
DinA je ispravno...
ali ok..
samo nastavi![]()
![]()
Pitaj prof. bosanskog kako je ispravno,a ja znam za sebe
I istina, bila sam i jos uvijek sam u tom zaru
- Corvus
#43 Re: Red Carpet-OBN
e kakvi ste vi pacenici...
i usput... kad sam ja isao u skolu bosanski nije postojao
i usput... kad sam ja isao u skolu bosanski nije postojao
-
b@tto
#44 Re: Red Carpet-OBN
sheilak wrote:pa kojim si jezikom govorio?![]()
Mislim da ovi na OBN-u prave parodiju na aktuelna desavanja, nesto kao Nadrealisti- jer, fakat, koliko tup moras biti a da onakvu " ekskluzivu " plasiras, zaozbiljno ?
pa vjerovatno je govorio srpskohrvatskim jezikom
-
blackladyy
#45 Re: Red Carpet-OBN
Neelix wrote:kazhe nisam ja peshko
jaooo pa
- Hamzinho
#47 Re: Red Carpet-OBN
Ko je ba, ovaj pacenik, fashion cop?
A tek komentari, zamalo ne padoh sa stolice od smijeha i tuge kakvi se likovi pojavljuju na ekranu. Nije čudo da nam podmladak poludi u 10-toj godini gledajući tv...
- SoFff
#48 Re: Red Carpet-OBN
Hamzinho wrote:Ko je ba, ovaj pacenik, fashion cop?A tek komentari, zamalo ne padoh sa stolice od smijeha i tuge kakvi se likovi pojavljuju na ekranu. Nije čudo da nam podmladak poludi u 10-toj godini gledajući tv...
Pa dobro si i sam rekao, on je jedan "pacenik"
- Neelix
#49 Re: Red Carpet-OBN
bogami, s obziromd a mu je babo vlasnik fis viteza, i nije se bas napatio u zivotu 
-
LadyXY
#50 Re: Red Carpet-OBN
Onome ko je dosao na ovu brilijantnu ideju treba presuditi pred Katedralom...
Ona djikanka mijenja haljine i frizure za svaku scenu, a onaj smokljo obucen kao za vikendice svaki put..
Uzas...
vjerovatno ih oblaci kap pa zato i ne lice ni na sta...
A na emisiju ne zelim ni trositi rijeci, samo se bezveze iznerviram i hodam s parom koja hukti iz usiju...
Ona djikanka mijenja haljine i frizure za svaku scenu, a onaj smokljo obucen kao za vikendice svaki put..
Uzas...
vjerovatno ih oblaci kap pa zato i ne lice ni na sta...
A na emisiju ne zelim ni trositi rijeci, samo se bezveze iznerviram i hodam s parom koja hukti iz usiju...