http://www.e-novine.com/stav/73830-Besm ... asima.htmlradostan dan wrote:ne jebi ale istoričaru, 7 godina te čitam, znam ti analize i kapacitete, nesumnjivo jedan od najjačih na forumu...JoseMujica wrote:jebga nemreš karat nekoga radostan stalno i očekivat da bude miran...to bi vi trebali najbolje znati![]()
srpska država je imala skoro 100 godina priliku da integrišete te ljude i da im prostor za disati, pokaže da ima mjesta i za njih, a držala se samo varijante zapali i zakolji da šiptar ne postoji...i onda se još čude otkud UČK
U Makedoniji je malo bolja situacija, ali ne mlogo u odnosu na onu u Srbiji![]()
ali brate man se emocija...ko je to uspio da ih integriše? i pitanje pod stavkom b) kojih sto godina? računaš i ono od 41. do devedesete?
nema tu hljeba i pomoći, nek im je sretan put, sretna država kosovo, i sve najbolje u životu.
uhh, mora i pod c)ok...a odakle im sve ono -priština, infrastruktura i ostale jebade? varijantom -ubi, zakolji? neće biti...gradio si to i ti,ili tvoji stari, isto kao ja i moji...nije to baš crno-bijelo.a držala se samo varijante zapali i zakolji da šiptar ne postoji
u svakom slučaju, puna podrška sirotim malim...
Dalje, onaj Stambolic sto ga je Slobo rokno, tvrdio je da je na putu da nade rjesenje. Itd itd. Ne moze i jare i pare, i Vojvodina i Kosovo, s jednog se iselili, drugo poklopili a da ono ostane prazno