Moram priznati da uživam na Twitteru danas, kmeka navijača Realu prijateljskog Liverpoola je uistinu osvježavajuća pi ovoj žegi

Moderators: Tomahawk11, Charuga
Ja gledamkory_galaktikos wrote: ↑02/07/2025 23:10 Ne gledam ovo prvenstvo vala ali po ocjenama i komentarima Arda je pravo dobar sto mi je bas bas drago.
Da li ce Rodrigo ici ?
bila povreda, izgleda da ce ga pokusat ko krilo ove sezone
10 minuta i dva gola. Asencio uzasan igrac, Rudiger prosjecan. Bit ce ovo teska sezona.RJ57 wrote: ↑09/07/2025 12:14 meni trent izgleda jako loše a odbrana je problem, tj. barem ispod nivoa koji se očekuje. vidjećemo kako će to sve izgledati kad svi ozdrave i kad se sistem alonso razradi
večeras je PSG favorit bez dileme. ja da sam treber ostavio bi viniciusa na klupi, pored trenta je on najgori, barem u ove tri utakmice koje sam gledao
Kad sam ja rekao da je Asencio jedan od najglupljih igraca Reala u njihovoj istoriji. Ovo veceras je sve za zatvora.JMGuti wrote: ↑09/07/2025 21:3410 minuta i dva gola. Asencio uzasan igrac, Rudiger prosjecan. Bit ce ovo teska sezona.RJ57 wrote: ↑09/07/2025 12:14 meni trent izgleda jako loše a odbrana je problem, tj. barem ispod nivoa koji se očekuje. vidjećemo kako će to sve izgledati kad svi ozdrave i kad se sistem alonso razradi
večeras je PSG favorit bez dileme. ja da sam treber ostavio bi viniciusa na klupi, pored trenta je on najgori, barem u ove tri utakmice koje sam gledao