Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nadzorna_ploca wrote:Isto tako onda igraci nemaju sta da prigovaraju savezu jer se zna poredak. A pogotovo da se pravi razdor. Njihovo je da igraju.
Joj ja tebe... pa igrači bojkotuju u klubu gdje su plaćeni 10 miliona eura, a šta će tek raditi u reprezentaciji gdje je njihova dobra volja hoće li igrati i gdje nema sankcija.
Nadzorna_ploca wrote:Isto tako onda igraci nemaju sta da prigovaraju savezu jer se zna poredak. A pogotovo da se pravi razdor. Njihovo je da igraju.
Joj ja tebe... pa igrači bojkotuju u klubu gdje su plaćeni 10 miliona eura, a šta će tek raditi u reprezentaciji gdje je njihova dobra volja hoće li igrati i gdje nema sankcija.
Mada ne mora značiti, možda Hierro uzme SP
Eto ti sad gori od mene. Kakvi bojkoti crni, pricamo o strasnim profesionalcima koji igraju za drzavni grb. Materi mogu bojkotovati, Spanija ima 30 rezervnih vrhunskih igraca. Neces igrati, ne moras. Ima drugih.
Zar nije Real mogao sačekati kraj prvenstva i onda objaviti vijest. Čini mi se da se ovdje radi o mjerenju kurca između Pereza i ovog glavonje iz Saveza.
Meni je ovaj Lopetegui odličan trener, i mislio sam da je on na klupi reprezentacije siguran do daljnjeg bez obzira na rezultate jer je dio nekog procesa, plana dugogodišnjeg. Nešto kao Low kod Nijemaca. I kontam vidiš kako to i Španci rade planski, profesionalno. Nakon ove ujdurme kontam, pa ovi kao da rade u NS BiH. Nikakve razlike. Naravno ne mislim da je tu samo nijihov savez kriv, ima i Perezovog masla. Za ove iz saveza bih mogao reći da su debili, što Perez nije sigurno, ali ne mogu da skontam šta je njega potaknulo na ovakav potez. U glavnom sjebali su si tim i bilo kakve šanse za uspjeh. Ako grupu prođu biće im uspjeh.
Point. wrote:Zar nije Real mogao sačekati kraj prvenstva i onda objaviti vijest. Čini mi se da se ovdje radi o mjerenju kurca između Pereza i ovog glavonje iz Saveza.
tako bi bilo da pero ne zna sta radi..
ali, stari frajer ne vadi.. zna ako ovaj lopatas dogura daleko sa reprezentacijom. da njegova vrijednost nije 2 mil. nego 5,6 + miliona.. bolje na vrijeme rijesiti..
'
Point. wrote:Zar nije Real mogao sačekati kraj prvenstva i onda objaviti vijest. Čini mi se da se ovdje radi o mjerenju kurca između Pereza i ovog glavonje iz Saveza.
tako bi bilo da pero ne zna sta radi..
ali, stari frajer ne vadi.. zna ako ovaj lopatas dogura daleko sa reprezentacijom. da njegova vrijednost nije 2 mil. nego 5,6 + miliona.. bolje na vrijeme rijesiti..
'
Mislim na to da potpišu ugovor sad al da se javno objavi poslije SP. U tom slučaju ne igra nikakvu ulogu kako ce Lopata proći na SP kad već ima potpisan ugovor.
Ne može zato što je Lopetegui produžio ugovor sa španskim savezom prije 20 dana i sad bi da se kurva sa Perezom, onako malo sa strane, a da niko ne provali
Normalno da ce mu ovi iz saveza yebat sve redom Perez je od levata napravio izdajnika države.
Ja sam bio kriticar navasa zna primiti šupacki gol. Ali brate zna i odbraniti nemoguce. Pri kraju sezone beton je bio.
Sta ce im taj allison i to debelo skup. Nisam nesto ga pratio ali nista specijalno nisam ni vidio od njeg.
al sta cini ovaj Ronaldo, nije dobar u glavu nikako
protiv tamo neke Spanije 3 gola, najstariji igrac na SP koji je postigao hat trick, prvi igrac koji je postizao po gol barem na 8 uzastopnih turnira EP i SP
tapindzija
Ma mlataraju novinari iz godine u godinu. Od deset transfera dva se ostvare.
Samo ove godine po Marci Real je kontaktirao 4 golmana ali eto svakako nešto se dimi oko Ronalda.
Budemo vidjeli.
Pa, ako su naumili dovoditi Neymara (nadam se da nisu, a i da ne daju ovi iz PSG), a istovremeno imaju ovu ponudu od Juventusa (što može biti i obično medijsko naklapanje), onda bi prodaja bila logičan potez.
Puno je nekih ''ako'', mada Rona neće biti mlađi i za godinu ili dvije svakako treba zamjena.