505sCrtom wrote:sad ce burekdzija da ti pojasni specijalne metode motivacije specijalnog trenera specijalnog kluba.drugtito2011 wrote:Ili sam pospan ili ne vidim na forumu mou-ovce..sta se desava...pojela maca jezik
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hypko_nurko
#10701 Re: Real Madrid C.F.
- drugtito2011
#10702 Re: Real Madrid C.F.
Znate li kad ce buregdzija, hocu ici spavati, a nebih da propustim specijalno objasnjenje, u specijalnom klubu, a o još specijalnijem treneru, sa posebno specijalnom igrom kako 83 minute ne ošutati nijednu loptu prema protivničkom golu...a jesu bili motivisani da se odbrane od Osasuninih napadača..i svaka čast uspjeli su sačuvati nulu protiv moćne osasune...što ti je trener
-
5 0 5
#10703 Re: Real Madrid C.F.
izgubio se k'o di maria u sesnestercu.
-
popokatepetl_com
#10704 Re: Real Madrid C.F.
Za igre Reala zabrinuti fanovi Barcelone se opet brinu o Mourinhu 
Jednostavno se vidi razlika u klasi izmedju klubova i fanova istih. Prosle godine kad je Real bjezao bruku bodova Barceloni fanovi Reala se nisu brinuli o buducnosti Guardiole...
Jednostavno se vidi razlika u klasi izmedju klubova i fanova istih. Prosle godine kad je Real bjezao bruku bodova Barceloni fanovi Reala se nisu brinuli o buducnosti Guardiole...
-
5 0 5
#10705 Re: Real Madrid C.F.
brinemo se da mu ne daju otkaz prerano. juce se borio za drugo mjesto. iduce sedmice za trece. ko zna dokle ce se srozati do kraja sezone.popokatepetl_com wrote:Za igre Reala zabrinuti fanovi Barcelone se opet brinu o Mourinhu
- Jack Be Nimble
#10706 Re: Real Madrid C.F.
Zavisi koji forum citas...ali cim jednom timu ne ide dobro odma se na toj temi pojave navijaci svih klubova sem tog kluba.popokatepetl_com wrote:Za igre Reala zabrinuti fanovi Barcelone se opet brinu o Mourinhu
Prije
- drugtito2011
#10707 Re: Real Madrid C.F.
Zar rm ne ide dobro...pa to je samo prosječan tim, koji je prošle godine na silu osvojio priomeru..ovo sad je pravi rm..valjda će se uspjeti plasirati u kup uefa...nek neko ode ubaciti šta para u sedam braće neće il malo krenuti
- BHF_Manijak
#10708 Re: Real Madrid C.F.
Meni nesto smrdi u ovoj vecerasnjoj utakmici. Onako losa igra, nekakva kretenska izbijanja lopte iako imas cist kontranapad, ne znam, ali nesto nije ok!
- Logovan
#10709 Re: Real Madrid C.F.
Opet kiks protiv neke levatske ekipe...
Sreća pa nisam gledao.
Sreća pa nisam gledao.
-
sumirprimus
#10710 Re: Real Madrid C.F.
ovo bolje od sirije
-
sumirprimus
#10711 Re: Real Madrid C.F.
kod buregdzije u bureku svega,zečetine izgleda najvise

- Jack Be Nimble
#10712 Re: Real Madrid C.F.
Pa ni Blue City korisnik na Man City temi ne bi pao na niske grane kao Burekdzija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10713 Re: Real Madrid C.F.
ultima_palabra wrote:Nije ti naumpalo da ima ljudi napolju subotom navečer?
Ima i onih drugih....sto pisu historiju klubova na nekim temama
Al to nije tema emisije. Ni ne treba vise od boda protiv Osasune
-
fixer
#10714 Re: Real Madrid C.F.
Dobro je decko. Imas li imalo granica? Obicno su se provokatori banovali sa ovog foruma, a posebice oni koji su imali izjave poput - firgos, cigan i slicno. S obzirom da tebe niko ne dira, a nemas obraza ni mogucnosti da ti licna kultura, koju si trebao steci od svojih roditelja, odredi neke granice, zasto mislis da bi se neko upustao u raspravu s tobom? Na ovom forumu cu uvijek raspravljat sa Skenderijom, ponekad sa 505 ( kad mu se ne javi zelja za provokacijom obicno je korektan forumas), ali s tobom nemam zelju, jer da bi neko bio dobar sagovornik, trebao bi da ipak nesto da ponese od kuce.drugtito2011 wrote:Zar rm ne ide dobro...pa to je samo prosječan tim, koji je prošle godine na silu osvojio priomeru..ovo sad je pravi rm..valjda će se uspjeti plasirati u kup uefa...nek neko ode ubaciti šta para u sedam braće neće il malo krenuti
- BHF_Manijak
#10715 Re: Real Madrid C.F.
Al' cuj glockovi kad prorade, ko iz filma materemi! 
- Lakat Jebić
#10716 Re: Real Madrid C.F.
i ja krenuh isto napisatBHF_Manijak wrote:Al' cuj glockovi kad prorade, ko iz filma materemi!
- studeni76
#10717 Re: Real Madrid C.F.
ratata je zahebanBHF_Manijak wrote:Al' cuj glockovi kad prorade, ko iz filma materemi!
- Riddle
#10718 Re: Real Madrid C.F.
Volio bih da se Real malo vrati u igru, jer nikako mi nije po volji da samo jedno takmicenje ganjaju.
- skenderija04
#10719 Re: Real Madrid C.F.
Ne bi im bio prvi put. Ni meni se ne svidja ova situacijaRiddle wrote:Volio bih da se Real malo vrati u igru, jer nikako mi nije po volji da samo jedno takmicenje ganjaju.
- Riddle
#10720 Re: Real Madrid C.F.
Bilo je sjajno vidjeti onaj raspored Barca-United-Barca-United-Barca ili kako vec, ali uzimajuci u obzir da su gotovo izgubili ligu, ovo postaje nevazno. Te utakmice sa Barcom gotovo da i nece uticati na LP. Mourinho je mozda i najbolji u kup takmicenjima, a mogu samo zamisliti kako tek mogu igrati ako je to jedino cemu se imaju nadati. Zato od samog izvlacenja govorim da je bitno da je United napravi sto vecu prednost u ligi do polovine februara, kako bi imali prostora za rizik kombinovanja tima.
- skenderija04
#10721 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam Riddle, ja ih pamtim po tome da su znali osvojiti L.S i biti sesti sa 20 bodova iza Barcelone.Zbog toga imam veliko postovanje prema Realu jer znam da su kao institucija u stanju napraviti mobilizaciju. Znas njih, dozivanje Juanitovog duha i slicno. Ipak, kada poredim ovu situaciju sa proslim postoji razlikaRiddle wrote:Bilo je sjajno vidjeti onaj raspored Barca-United-Barca-United-Barca ili kako vec, ali uzimajuci u obzir da su gotovo izgubili ligu, ovo postaje nevazno. Te utakmice sa Barcom gotovo da i nece uticati na LP. Mourinho je mozda i najbolji u kup takmicenjima, a mogu samo zamisliti kako tek mogu igrati ako je to jedino cemu se imaju nadati. Zato od samog izvlacenja govorim da je bitno da je United napravi sto vecu prednost u ligi do polovine februara, kako bi imali prostora za rizik kombinovanja tima.
- Kada su osvojili protiv Juventusa tim je bio potpuno rasulo. Nista nije ferceralo. Situaciju su izvukli igraci uz klasicni model samoupravljanja. Trener Jupp Heynckes je bio ignorisan u potpunosti. Receno mu ye:" Crvendac, sjedi tu,suti i ne smetaj" Igraci su spasavali svoj ugled i novcanike. Uspjeli su. Jupp je , iako sampion evrope, bio otjeran
- Sljedeca LS. je bilo slicno. Cini mi se da je Toshack bio smjenjen nakon uzasnog pocetka. Dolazi Del Bosque i okruzuje se domacim igracima. Hierro, Salgado, Raul, Heguera, Sanchiz plus dva stranca koji su pametni likovi i sa velikim spotrskim ponosom kao R.Carlos i Redondo. Del Boque je nastupio kao stari treneri Reala. Skupio je vedete i pitao kako dalje. Dao im je osrijesene ruke a ovi zagrizose i osvojise L.S. Taktika sa tri stopera da se sakrije Sachizova sporost ali da ipak igra. Igraci su mu vratili ukazano povjerenje.
E sad, da li je danas tako? Imaju trenera kome sigurno ne mogu reci "crvendac, sjedi tu, suti i ne smetaj" a u ekipi je mnogo vise igraca kao Anelka, a kao Hierro,Raul, Salgado i Redondo gotovo da i nema.
- Riddle
#10722 Re: Real Madrid C.F.
Ta samostalna reorganizacija je nemoguca, upravo zbog odnosa u timu gdje svaka strana ima prilicno podjednake snage. Zato je bitno da imaju neku jaku licnost da ih sve ponovo okupi i neko kome ne mogu reci da sjedi i bude tih. Uzevsi u obzir kakav je motivator, Mourinho je u stanju sve okrenuti. Ko moze ako on ne moze? Postoji samo jos jedan covjek koji mi pada napamet. Ako nista onda na fazon - ovo je zadnja prilika, uskoro se necemo viđati niti stajati na zulj jedni drugima, daj da ovo uradimo.skenderija04 wrote:Ne znam Riddle, ja ih pamtim po tome da su znali osvojiti L.S i biti sesti sa 20 bodova iza Barcelone.Zbog toga imam veliko postovanje prema Realu jer znam da su kao institucija u stanju napraviti mobilizaciju. Znas njih, dozivanje Juanitovog duha i slicno. Ipak, kada poredim ovu situaciju sa proslim postoji razlika
- Kada su osvojili protiv Juventusa tim je bio potpuno rasulo. Nista nije ferceralo. Situaciju su izvukli igraci uz klasicni model samoupravljanja. Trener Jupp Heynckes je bio ignorisan u potpunosti. Receno mu ye:" Crvendac, sjedi tu,suti i ne smetaj" Igraci su spasavali svoj ugled i novcanike. Uspjeli su. Jupp je , iako sampion evrope, bio otjeran![]()
- Sljedeca LS. je bilo slicno. Cini mi se da je Toshack bio smjenjen nakon uzasnog pocetka. Dolazi Del Bosque i okruzuje se domacim igracima. Hierro, Salgado, Raul, Heguera, Sanchiz plus dva stranca koji su pametni likovi i sa velikim spotrskim ponosom kao R.Carlos i Redondo. Del Boque je nastupio kao stari treneri Reala. Skupio je vedete i pitao kako dalje. Dao im je osrijesene ruke a ovi zagrizose i osvojise L.S. Taktika sa tri stopera da se sakrije Sachizova sporost ali da ipak igra. Igraci su mu vratili ukazano povjerenje.
E sad, da li je danas tako? Imaju trenera kome sigurno ne mogu reci "crvendac, sjedi tu, suti i ne smetaj" a u ekipi je mnogo vise igraca kao Anelka, a kao Hierro,Raul, Salgado i Redondo gotovo da i nema.
Cudno je ovo takmicenje i toliko razlicito od lige. Obicnom oku se svakim danom sve vise cini kao da ce ih United pojesti, a onda se sjetim prosle sezone, pa Liverpoola, pa Milana, pa i samog Reala... Ne znam.
- ultima_palabra
#10723 Re: Real Madrid C.F.
Dobro si to rezimirao, ali kod Octave ni Hierro ni Sanchis nisu odigrali nikakvu ulogu... Hierro je bio povrijeđen kad je profunkcionisala odbrana Helguera-Campo-Karanka, tako da Del Bosque nije htio rizikovati sa njegovim uvođenjem, a Sanchis se smatrao prestarim. Plus Salgado i Helguera su tad bili u svojoj prvoj sezoni tamo, jesu bili starteri ali ne vjerujem da su imali neki uticaj u svlačionici.skenderija04 wrote:Ne znam Riddle, ja ih pamtim po tome da su znali osvojiti L.S i biti sesti sa 20 bodova iza Barcelone.Zbog toga imam veliko postovanje prema Realu jer znam da su kao institucija u stanju napraviti mobilizaciju. Znas njih, dozivanje Juanitovog duha i slicno. Ipak, kada poredim ovu situaciju sa proslim postoji razlikaRiddle wrote:Bilo je sjajno vidjeti onaj raspored Barca-United-Barca-United-Barca ili kako vec, ali uzimajuci u obzir da su gotovo izgubili ligu, ovo postaje nevazno. Te utakmice sa Barcom gotovo da i nece uticati na LP. Mourinho je mozda i najbolji u kup takmicenjima, a mogu samo zamisliti kako tek mogu igrati ako je to jedino cemu se imaju nadati. Zato od samog izvlacenja govorim da je bitno da je United napravi sto vecu prednost u ligi do polovine februara, kako bi imali prostora za rizik kombinovanja tima.
- Kada su osvojili protiv Juventusa tim je bio potpuno rasulo. Nista nije ferceralo. Situaciju su izvukli igraci uz klasicni model samoupravljanja. Trener Jupp Heynckes je bio ignorisan u potpunosti. Receno mu ye:" Crvendac, sjedi tu,suti i ne smetaj" Igraci su spasavali svoj ugled i novcanike. Uspjeli su. Jupp je , iako sampion evrope, bio otjeran![]()
A sličan primjer samoupravljanja je bio kraj sezone 2006/07 kad je osvojena Liga pod Capellom. Mislim da i sada ima dosta igrača čija se sluša u svlačionici... ta neka španska osnovica Iker-Sergio-Arbeloa-Xabi. Tu je važan i Marcelo kao igrač koji je dugo tu i koji može biti spona između Španaca i Portugalaca.
- skenderija04
#10724 Re: Real Madrid C.F.
@ Ultima
Sigurno da sam fulio, pisem po sjecanju. Znam dobro da je bio isti slucaj, pickaranje, stampa udara po zubima....Ivan Campo
Zaboravio sam doajena. Ovaj put je slicno. Kao sto Riddle kaze bice ona " Necemo se vise vidjeti, hajde da zavrsimo posao" E sad, ako ovako nastave u ligi i Barceloni se ostavlja mogucnost konentrisanja samo na L.S. ali sa jednom tilulom prakticno u dzepu. Sedam utakmica nije puno ali kakvih ce to sedam utakmica biti!!!! Ja koliko vidim Madrid je izabrao strategiju koja je najpametnija koja se mogla izabrati. Mou se pusta niz vodu, bice krivac za sve u slucaju neuspjeha. Nova figura je Cristiano i oko njega ce se sve skoncentrisati. Postace novi lider Madrida i na terenu (to je vec) i van njega. Ovih par gestova u zadnjih 15 dana govore o pravcu koji slijedi P.R Reala. Sigurno da ce mu produziti ugovor bez obzira na ekonomske pretenzije. Flo pobjedjuje na izborima sa Cristianom kao liderom novog projekta Madrida. Novi trener ce biti usaglasen izmedju igraca i stampe kao i uvijek. Pa Madrid je oduvijek bio takav. Madrid su tu gdje jeste doveli njegovi igraci. Treneri su uvijek bili nuzno zlo u Madridu. Znaci, sa LS ili bez nje situacija je jasna, ako se osvoji osvojili su je igraci, ako se izgubi izgubio je Mou.
Sigurno da sam fulio, pisem po sjecanju. Znam dobro da je bio isti slucaj, pickaranje, stampa udara po zubima....Ivan Campo
- ruud
#10725 Re: Real Madrid C.F.
Special One, na Old Traffordu gleda Man Utd - Liverpool