Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#35351 Re: Real Madrid C.F.
Lunin asistencija hahah 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
-
kory_galaktikos
#35353 Re: Real Madrid C.F.
Dobra sirina nema sta ali opet kao da fali neki veznjak mada ja sam bas misljenja da Jude, Fede i Aurelien mogu biti odlicna ekipa. Da li sam ja njih precjenio ili ih nisu znali uklopit nemam pojma. Imaju snagu, brzinu, kreativnost.JMGuti wrote: ↑10/08/2026 11:12 Dobili smo širinu po prvi put nakon deset godina, da na svakoj poziciji imamo dobre zamjene. Problem je samo u tome što sa ovim u prvoj postavi ništa ne funkcioniše već dvije godine. VEzni red pun nekakvih talenata i dobrih igrača, kad ih sve zajedno spojiš ne dobiješ pola Kroosa. Sad smo dobili Bernarda, Barca Rodrija, i tako bi otprilike trebao biti i odnos na tabeli u prvenstvu, osim ako Mourinho ne izvede neko čudo.
Svidja mi se sto je dosao ovaj napadac, Arda i Brahim mogu odigrat koju dobru utakmicu i da odmore nekoga naprijed. Kakav li ce bit Rodrigo i zagonetka ovaj najskuplji Afrikanac. Ako ih Mou sklopi moze to bit top ekipa. Do novembra cemo znat na cemu su.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#35354 Re: Real Madrid C.F.
Dobra utakmica bila, ali ja ne mogu zapamtiti sve igrace Reala, nema sanse. Ko su oni ljudi? 
- JMGuti
#35355 Re: Real Madrid C.F.
Ne znam, ja bih prije Judu ili Fedea ostavio na klupi nego Ardu. Turčin je jedini igrač u ovoj ekipi koji je kadar kreirati igru Reala. Jude je u svemu dobar, ni u čemu ni odličan ni najbolji. Pas igra i vizija onako-onako, ni blizu Ardi. Ima nos za dati gol, naći se u pravoj situaciji, pojaviti se iz drugog plana, ali posao veznog igrača mu baš i nije na nekoj ekstra razini.kory_galaktikos wrote: ↑12/08/2026 23:07Dobra sirina nema sta ali opet kao da fali neki veznjak mada ja sam bas misljenja da Jude, Fede i Aurelien mogu biti odlicna ekipa. Da li sam ja njih precjenio ili ih nisu znali uklopit nemam pojma. Imaju snagu, brzinu, kreativnost.JMGuti wrote: ↑10/08/2026 11:12 Dobili smo širinu po prvi put nakon deset godina, da na svakoj poziciji imamo dobre zamjene. Problem je samo u tome što sa ovim u prvoj postavi ništa ne funkcioniše već dvije godine. VEzni red pun nekakvih talenata i dobrih igrača, kad ih sve zajedno spojiš ne dobiješ pola Kroosa. Sad smo dobili Bernarda, Barca Rodrija, i tako bi otprilike trebao biti i odnos na tabeli u prvenstvu, osim ako Mourinho ne izvede neko čudo.
Svidja mi se sto je dosao ovaj napadac, Arda i Brahim mogu odigrat koju dobru utakmicu i da odmore nekoga naprijed. Kakav li ce bit Rodrigo i zagonetka ovaj najskuplji Afrikanac. Ako ih Mou sklopi moze to bit top ekipa. Do novembra cemo znat na cemu su.
Arda je najviše pokazao u ovoj predsezoni.
-
Osmi Socrates
#35356 Re: Real Madrid C.F.
Vi ćete kupiti Zubimendija kad ste već izvisili za Rodrija. Ili to ili će Mourinho dovesti Nemanju Matića.
Šalu na stranu, možda vam se ovo što ste promašili Rodrija pokaže kao blessing in disguise. Zubimendi je top defanzivni srednji, mlađi je od Rodrija, a i manje sklon povredama.
Šalu na stranu, možda vam se ovo što ste promašili Rodrija pokaže kao blessing in disguise. Zubimendi je top defanzivni srednji, mlađi je od Rodrija, a i manje sklon povredama.