Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#35101 Re: Real Madrid C.F.

Post by plain vanilla »

Osmi Socrates wrote: 13/05/2026 11:40 Neću, ne sekiraj se, španska Eurovizija me ne interesira. :lol:

I šta se ljutiš, prenosim vijesti.

Glasine kažu i da ogromna većina svlačionice zahtjeva prodaju Valverdea. Skoro svima se popeo na vrh glave.
ma sta cu se ljutiti
nego, vidis da nam ne ide, a ti nam mozes pomoci :D

ma i ovaj cirkus ce se rijesiti, ne moze vjecno ovako
JohnnyS

#35102 Re: Real Madrid C.F.

Post by JohnnyS »

Osmi Socrates wrote: 13/05/2026 11:27 Barca razmatra da li da pokrene legalnu akciju zbog optužbi koje je iznio na njihov račun.
Pa nek pokrenu, ili će ispast da ovaj laže pa će završiti u zatvoru ili će ispast da govori istinu pa će onda svi znati to.

Nema tu lošeg scenarija
CharakterZnak

#35103 Re: Real Madrid C.F.

Post by CharakterZnak »

B6Redhell wrote: 12/05/2026 18:18
CharakterZnak wrote: 11/05/2026 00:44
kory_galaktikos wrote: 10/05/2026 23:12 Neka se dobro zapitaju kakvi su igraci kad im ovako losa ekipa bjezi ovoliko bodova i dobija ih u zadnje vrijeme.
Barselona je bas pogana ekipa, onaj fermin nesto nalijece, rafinja gura pa pada k'o pokosen, lakat u lice opet bez faula. Manje losa ekipa osvaja,plus kad treba pogurana i evo rezultata.
Pocinje da mi se svidja opcija da dodje Mou, da im yebe nanu naninu.
Kako te nije stid to napisati.... Barsa je trenutno par svjetlosnih godina ispred Reala. U top 3 ekipe u Evropi kvalitetom. Samo je PSG jaci. Ostale samara sigurno.
Hahahah jooj karakter znak. :lol: Kako tebe nije stid ovo napisati.
Bjeztee eto vam cholee da vas šamara..

Kredit vam se mora dati radi borbenosti i zrtvi igraca u svakoj utakmici. Konstantnost i pogubljen REAL su vam donijeli titulu prvenstva ove god. A ostalo vi ste kanta za nabijanje kao i ostale spanske ekipe ove godine.

Cuj najbolji i najefikasniji :lol:
Konstantno znaci da si najbolji.
JMGuti

#35104 Re: Real Madrid C.F.

Post by JMGuti »

Osmi Socrates wrote: 13/05/2026 11:40 Glasine kažu i da ogromna većina svlačionice zahtjeva prodaju Valverdea. Skoro svima se popeo na vrh glave.
PSG je već kontaktirao Fedeov tim, ispituju teren i čekaju povratnu informaciju. Odbio je prošle sezone City, koji je na kraju uzeo Reijndersa. Vidjet ćemo šta će se desiti ovog ljeta, ali ja mislim da je Fede jedan od rijetkih u klubu kojem se status u Realu ne trese.
Post Reply