Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sha_ba

#177 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by sha_ba »

produzen pritvor 2 mjeseca, bar nesto...
sha_ba

#180 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by sha_ba »

hvala sanda88 ja sam taman htjela staviti, kad vidim evo ima...

tacno se suzdrzavam da bilo sta napisem.... uzas...
Keiko

#181 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by Keiko »

sha_ba wrote:
hvala sanda88 ja sam taman htjela staviti, kad vidim evo ima...

tacno se suzdrzavam da bilo sta napisem.... uzas...
Nikako ne kontam ovo guranje krpe u usta I kako ljudi mogu biti toliko okrutni prema bilo kome, a pogotovu vlastitom djetetu. Meni ovo izgleda Mao da stariji djecak nije dijete njenog muza i zastrasujuce mi je da su muskarci u svim ovim slucajevima toliko ravnodusni prema djeci samo zato sto nisu njihova.
McMoy

#182 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by McMoy »

O nekom roditeljskom aspektu slučaja suvišno je i govoriti nešto puno.
Vjerujem da na spomen riječi "majka" većina osjeti neku toplinu oko srca...
Drugi je onaj ljudski, koji je onaj blentov, dječakov očuh trebao da ima.
I treći, ništa manje bljutav, je onaj kad pogledaš u kojim ustanovama rade to dvoje (MUP i prosvjeta)... nekad se tim ljudima vjerovalo da štite i odgajaju djecu.
Horor, ništa drugo.
Toffee karamela

#183 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by Toffee karamela »

...
Last edited by Toffee karamela on 27/03/2014 09:51, edited 1 time in total.
Toffee karamela

#184 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Nero Histrion wrote: Krajnje sam iznerviran cijelom situacijom u BiH. Cinjenica je da se ovdje ne sankcionira fizicko kaznjavanje djece :sad: - nego se isto cak upraznjava u vecoj ili manjoj mjeri u narodu. Dugo sam zivio vani i ne mogu sebi doci od svega ...
Mnogi nasi ljudi nagrabuse na zapadu jer skontaju da bas i nije tako zgodno lemati rodjeno dijete kad ti prahne. Jasno je meni da po americkim i kanadskim skolama npr. znaju i pretjerivati u tom pogledu, djeca cinkare roditelje za svaku sitnicu jer im se moze - ima i takvih slucajeva, ali kad sam ovo ovdje vidio ... stomak mi se okrenuo.
.
Bože mi oprosti ali meni su čudovišnije ove žene što zarad malo materijalne sigurnosti puštaju muževe da im premlaćuju i sakate djecu. Recimo ona Ena iz Hadžića čijeg dječaka je ubio na kraju nevjenčani muž, pa možete li zamisliti kakav je to monstrum u glavu a da ne pričam sad o tim nekim prirodnim, nagonskim osjećajima za dijete koje navodno svaka majka ima...ma ima đavola :sad: A da je ona jedina ili jedna od rijetkih, ali sam se dosad naslušala i nagledala primjera takvih idiotkinja koliko vam drago....o slučajevima incesta, kada mamice šute godinama da ne bi izgubile koricu hljeba i krov nad glavom neću ni započinjati. Kad bi se počele redovno objavljivati hronike s naših opštinskih sudova, vidjeli bi vi horora i bez Stephena Kinga.

Koju godinu prije rata, komšinica nam došla u posjetu, razvedena, imala jako lijepu kći tinejdžerku. Počelo naklapanje uz kafu, pitaju je ostale žene što se ponovo ne uda, kad ona najednom, ko iz topa: "Ne pada mi na pamet, da ja mislim dok sam na poslu hoće li mi silovati dijete!"...Ostala sam baš ovako :shock: , još se sjećam svog šoka, zbog načina na koji je to rekla kao da je to učestala pojava, a vjerovatno i jest bila, samo smo i tad zabadali glave ko nojevi u pijesak.
zvrk

#185 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by zvrk »

hoce li vijece roditelja ili nastavnici iz druge gimnazije ista uraditi po pitanju daim djeci predaje neko ko podrzava premlacivanje djeteta od 9 godina?
DaffyDuck

#186 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by DaffyDuck »

Ovo oni imaju i drugo dijete?? Nije valjda da su jedno oduzeli a drugo nisu?
Toffee karamela

#187 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

zvrk wrote:hoce li vijece roditelja ili nastavnici iz druge gimnazije ista uraditi po pitanju daim djeci predaje neko ko podrzava premlacivanje djeteta od 9 godina?
Valjda hoće, to je elitna škola i stvarno bi skočili sami sebi u usta ako ovoj idiotkinji ne bi spucali otkaz. Gledam prekjučer učenici išli na Bjelave, nosili onim siročićima poklone i palo mi je na um i to ne prvi put koliko ta djeca u domu i ne slute koliko su sretna kad su ih izbjegli bar ovakvi roditelji. Gore ako bi ih neko poprijeko pogledao digla bi se larma. Izgleda da svoje ili ženino možeš nekažnjeno ubiti :izet:
Cholina_Lokica

#188 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by Cholina_Lokica »

A zasto ovo dvoje nisu uhapseni?
zvrk

#189 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by zvrk »

pa vjerovatno su saslusani i pusteni jer imaju dijete od 1 godinu
DaffyDuck

#190 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by DaffyDuck »

Premlate dijete i uzmes im jedno, a ostavis drugo :-) :-) :-)
Sanda88

#191 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by Sanda88 »

trebala sam staviti sliku dok sam mogla, evo ugasila je vjestica FB!
ali NP, znam kako izgleda, znam na koga da pljunem kad je vidim u gradu :twisted:

a sto se tice guranje krpe u usta, to nije nikakav hir, nit' momenat - to znano radis, i imas vremena da razmislis sta radis!
i sta bi'? DOBILA SAMO PREKRSAJNU PRIJAVU! znaci, zadrzala posao (iako je na bolovanju da "brine" za drugo dijete, odojce), on zadrzao posao, i dijete ce im eventualno biti vraceno! pa jebem ti drzavu! fujjj!! :-x

i kazu otac kriminalac.. pa gdje sad? nadam se da 'naleti' na njih dvoje zivotinja!
šatirana_ljubičica

#193 Re: Reakcija na vijest o premlacivanju 3godisnje djevojcice

Post by šatirana_ljubičica »

Što se tiče ove porodice iz članka sa linka iznad, sevap bi bio sačekati da svi budu u kući, i zapaliti kuću do temelja da izgori sa svima njima.
Post Reply