Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gospoda Ministarka wrote:Ima li nade da otkrijemo ko je forumasica?
Za natpis "Sarajevo X" na njenoj majici sam siguran da je rađen u PhotoShopu, a za curku mislim da nije sa ovog foruma, odnosno iz ove države, odnosno sa ove planete, odnosno iz ove galaksije, odnosno...
Za natpis "Sarajevo X" na njenoj majici sam siguran da je rađen u PhotoShopu, a za curku mislim da nije sa ovog foruma, odnosno iz ove države, odnosno sa ove planete, odnosno iz ove galaksije, odnosno...
Et hurija
Sta takvih ima po gradu, nista posebno... je lijepa ali nista pretjerano.... koliko boljih ima na forumu.
A kaj to nije neka sa onog Lollipop Sexy night iz Sloge?
A kaj to nije neka sa onog Lollipop Sexy night iz Sloge?
ladyblue18 wrote:Cura je jedna od RNB angelsica, slika je sa partija nekidan. Sa-x je medijski pokrovitelj i zato print na majicama.
Nije montaza, nit je forumasica.
Danke... U najmanju ruku sam mislio da je Amerikanka. Tako izgleda.
Gospoda Ministarka wrote:Et hurija
Sta takvih ima po gradu, nista posebno... je lijepa ali nista pretjerano.... koliko boljih ima na forumu.
Joj tebe...
Samo sam rekao da je lijepa, a vi ste sve lijepe svaka na svoj način.
Joj tebe
Majke mi, zensko sam volim vidjet dobru djevojku... nisam ljubomorna sekunde jedne ali ova mi nije nista posebno... fina... ne izgleda mi vala ni americki kao sto ti rece... nego se bas vidi da je iz Sarajeva i to B.P (nek se niko ne nade uvrijeden)... a ti si to docarao kao da si vidio u najmanju ruku vidio ... neznam ni ja neku kombinaciju savrsene zene od Monike Beluci i Paris Hilton pa do Charlize Theron...
SoulSeeker wrote: a za curku mislim da nije sa ovog foruma, odnosno iz ove države, odnosno sa ove planete, odnosno iz ove galaksije, odnosno...
Ako nisi iz Sarajeva dodi i prodi kroz grad pored ovakvih prodes kao da ih ni nema.
Gospoda Ministarka wrote:Joj tebe
Majke mi, zensko sam volim vidjet dobru djevojku... nisam ljubomorna sekunde jedne ali ova mi nije nista posebno... fina... ne izgleda mi vala ni americki kao sto ti rece... nego se bas vidi da je iz Sarajeva i to B.P (nek se niko ne nade uvrijeden)... a ti si to docarao kao da si vidio u najmanju ruku vidio ... neznam ni ja neku kombinaciju savrsene zene od Monike Beluci i Paris Hilton pa do Charlize Theron...
Idealna žena... Hmmmm.... Da zna razvit` zeljanicu i igrat CS-a na LAN-u, to bi za mene definitivno bila Angel Casidy.
Gospoda Ministarka wrote:Ako nisi iz Sarajeva dodi i prodi kroz grad pored ovakvih prodes kao da ih ni nema.
Nisam iz Sarajeva, ali tamo "visim" preko ljeta. I naše su curke prelijepe, prave hurijice. Ono što bih te želio pitati je nešto drugo... Koliko košta iznajmljivanje prostora diskoteke u Sarajevu za jednu noć?
Neznam ja majke mi sta je to... ali eto razumijem se nesto malo u nogomet i kladionicu ako ti ista znaci i Allaha mi znas kakvu pitu razvucem... i to na ruke...bez oklagije
SoulSeeker wrote:Nisam iz Sarajeva, ali tamo "visim" preko ljeta. I naše su curke prelijepe, prave hurijice. Ono što bih te želio pitati je nešto drugo... Koliko košta iznajmljivanje prostora diskoteke u Sarajevu za jednu noć?
Imam najatraktivnije zene u Europi sto je, je.
Sto jel to pravis party?
Gospoda Ministarka wrote:Neznam ja majke mi sta je to...
LAN CS? Pucačina na lokalno umreženim računarima.
Gospoda Ministarka wrote:ali eto razumijem se nesto malo u nogomet i kladionicu ako ti ista znaci i Allaha mi znas kakvu pitu razvucem... i to na ruke...bez oklagije
Gospoda Ministarka wrote:Sto jel to pravis party?
Možda, ako to nije nešto plaho skupo. Nekada sam se bavio time profesionalno, danas više ne jer nemam vremena. Možda bi bilo u redu da tamo zdrmamo i forum dernek...