sto
@zelenasice: razumijemo se
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
kiki ne zezaj bona mostarca......kiki-miki wrote:Hajde ba onda pretvori se npr. u Hugh Jackman-aMože?
naravno mostarac....ovo je na normalnoj osnovi,ne podnosim riječ ravnopravnost kad je ona zasnovala na silu i po pravilima kojekavih dekleracija,jednostavno ako se žena poštuje i voli ona je samim tim u braku i ravnopravna....mostarac wrote:@kiki-miki
sto
@zelenasice: razumijemo se
toliko poludio nisamkiki-miki wrote:Pih kakav je to mostarac prepunjen![]()
A skačeš li s mosta?
vas dvoje moRem li ja biti kumamostarac wrote:toliko poludio nisamkiki-miki wrote:Pih kakav je to mostarac prepunjen![]()
A skačeš li s mosta?
haman će kuma ipak trebatikiki-miki wrote:Štoooooooooo![]()
Strah te ?
takav napad ludila imadoh samo jednom, al nisam bas ponosan na to svoje umno dostignucekiki-miki wrote:Štoooooooooo![]()
Strah te ?
zelenashica wrote:haman će kuma ipak trebatikiki-miki wrote:Štoooooooooo![]()
Strah te ?vidim da me ignorišu
![]()
a to je znak khm
![]()
![]()
![]()
jah.......još samo da kiki prihvati NEravnopravnostmostarac wrote:zelenashica wrote:haman će kuma ipak trebatikiki-miki wrote:Štoooooooooo![]()
Strah te ?vidim da me ignorišu
![]()
a to je znak khm
![]()
![]()
![]()
jest jest
covjek je mlad dok se osjeca mladim, a recimo da sam u spominjanom slucaju bio bas premladkiki-miki wrote:@Z-Vidiš odmah se prepoČim sam rekla da me ženi
@M-zar si još i star?
zelenashica wrote:jah.......još samo da kiki prihvati NEravnopravnostmostarac wrote:zelenashica wrote: haman će kuma ipak trebatividim da me ignorišu
![]()
a to je znak khm
![]()
![]()
![]()
jest jesti gotov si
pa vala i ja bi se prepala da je ko od mene tražio da budem ko beckamovicakiki-miki wrote:@Z-Vidiš odmah se prepoČim sam rekla da me ženi
kiki-miki wrote:Vidim ja da ovo okolo-kole ne vrijedi![]()
Reci ti meni koliko si mlad,imaš li dovoljno godina da me ženiš?
jok ban ego da ti dadnem kiki.....ona nije baš okorjela ravnopravnašicamostarac wrote:zelenashica wrote:jah.......još samo da kiki prihvati NEravnopravnostmostarac wrote:
jest jesti gotov si
to ti mene hoces u belaj da ubacis![]()
![]()
![]()
zelenashica wrote:jok ban ego da ti dadnem kiki.....ona nije baš okorjela ravnopravnašicamostarac wrote:zelenashica wrote: jah.......još samo da kiki prihvati NEravnopravnosti gotov si
![]()
![]()
more se od nje još nešto napraviti,haman nije puno upoznata sa dekleracijama
padeh ti mostarac u mojim okicamamostarac wrote:kiki-miki wrote:Vidim ja da ovo okolo-kole ne vrijedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek da pitam mamu
znas da je najbolje kad muz za sve pita mamu. kazu da su zene takvima odusevljene![]()
![]()
evo ga opet pademostarac wrote:zelenashica wrote:jok ban ego da ti dadnem kiki.....ona nije baš okorjela ravnopravnašicamostarac wrote:
![]()
![]()
more se od nje još nešto napraviti,haman nije puno upoznata sa dekleracijama
il se nije puno druzila sa herkama i hazmankama![]()
![]()
kiki-miki wrote:mostarac wrote:kiki-miki wrote:Vidim ja da ovo okolo-kole ne vrijedi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cek da pitam mamu
znas da je najbolje kad muz za sve pita mamu. kazu da su zene takvima odusevljene![]()
![]()
Priupitaj je pod hitno da vidim blagosilja li ona ovaj budući brak?
zelenashica wrote:evo ga opet pademostarac wrote:zelenashica wrote: jok ban ego da ti dadnem kiki.....ona nije baš okorjela ravnopravnašicamore se od nje još nešto napraviti,haman nije puno upoznata sa dekleracijama
![]()
u herke ne diraj .....vala tu me u srce barečeš
halo ba ercegovac....skini se ba više sa herkimostarac wrote:zelenashica wrote:evo ga opet pademostarac wrote:
![]()
u herke ne diraj .....vala tu me u srce barečeš
ko kad ste mi emotivne i pune srca![]()
![]()
![]()
![]()
cim se popnem na bosankezelenashica wrote:halo ba ercegovac....skini se ba više sa herkimostarac wrote:zelenashica wrote: evo ga opet padeu herke ne diraj .....vala tu me u srce barečeš
ko kad ste mi emotivne i pune srca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moja mama ce da dodje sama do vas ako treba, samo da me se kutarisekiki-miki wrote:moja mama blagosilja sve i svakoga ko ce da me odvede iz kuce![]()
![]()
Cak stavise istovremeno bi smatrala sveticom svaku onu koja se odluci na suludi korak stupanja u nesto zajednicko sa mnom, al bi to presutila dok me doticna ne odvede iz kuce![]()
Valja onda hitno do Mostara s tvojom mamom na kafu![]()
@Z- hoćeš li sa mnom u prošnju kod mame?
hoću kiki nego šta......kiki-miki wrote:moja mama blagosilja sve i svakoga ko ce da me odvede iz kuce![]()
![]()
Cak stavise istovremeno bi smatrala sveticom svaku onu koja se odluci na suludi korak stupanja u nesto zajednicko sa mnom, al bi to presutila dok me doticna ne odvede iz kuce![]()
Valja onda hitno do Mostara s tvojom mamom na kafu![]()
@Z- hoćeš li sa mnom u prošnju kod mame?