Živci i granice
- Big Ang
#51 Re: Živci i granice
Mene kukavičluk jako nervira. Muški pogotovo. Osjetim čak i mučninu kada vidim takvo što.
Bljak 
- ultima_palabra
#52 Re: Živci i granice
Samo jugoistok, po islamu odabranVelkoski wrote:A ti si onaj što sa sjevera laje na Seju Bučana!
- makse seljanko makse
#53 Re: Živci i granice
Imam bas kratak fitilj sto se tice razno ranih gluposti i ako sam naucio vremenom da se kontrolisem.
Najveci problem je sto mogu dosta toga trpiti jednostavno gledajuci sta i kako je najpametnije al kad neko predje odredjeni prag onda puknem totalno,tu me najvise nervira onaj hinjaluk,to mi se prosto gadi.
A za ove kafa/kladionica likove sto citav dan sjede i pametuju o svemu i svacemu, cak imaju rjesenje i za Palestinsko pitanje nemam vise nikako zivaca,tu odmah od do i gotovo
Najveci problem je sto mogu dosta toga trpiti jednostavno gledajuci sta i kako je najpametnije al kad neko predje odredjeni prag onda puknem totalno,tu me najvise nervira onaj hinjaluk,to mi se prosto gadi.
A za ove kafa/kladionica likove sto citav dan sjede i pametuju o svemu i svacemu, cak imaju rjesenje i za Palestinsko pitanje nemam vise nikako zivaca,tu odmah od do i gotovo
- BlackSteel
#54 Re: Živci i granice
Imam jako dobre zivce koje ne tracim na idiote. To cuvam za stare dane. Sto automatski znaci da sam zivco koji rodjene salje u tri picke materne kad zasluze. O ljudima sa strane da ne pricam. Ma u biti, sta se ja bakcem, jebem ja njima svima mater.