pitt wrote:Pa jekane ako joj je u glavi da te prevari...na tovm ce te krevetu prevariti ......nikakve to veze nema sa kahvenisanjem
ne zna jekan puno o zenama... ali zato bar cita kuran da vidi kako i sta treba s njima...
a gdje to? u saudijskoj arabiji? i zasto disrespekt ako ima prijatelje? ...pazi mu logike... zapitas li se kakvo je to (ne)postovanje prema majci svoga djeteta ako joj ne das da zivi kao slobodno ljudsko bice jer pretpostavljas da ce te preverati, ili te treba biti sramota toga sto ima musko drustvo?jokeren wrote:Ne dramatizuj, jer nije u pitanju ili-ili._MaYa_ wrote: jok trebaloa bi se zamotati od glave do pete, cistiti kuci i radjati djecu
i da udovaljati gospodinu savrsenom muzu
povracam!
Uostalom, upitaj se sta ti to nudis da bi mogla ocekivati savrsenog muza. Kako mozes ocekivati da te postuje tvoj muz, ako ti sama nemas respekta prema sebi. A da ni ne pominjem sto izlazeci nasamo sa drugim muskarcima pokazujes maksimalni disrespekt prema svom muzu (i djetetu ako ga imas). U tom slucaju ti ne zasluzujes tog covjeka, a ne on tebe. A oni koji imaju djecu trebaju da se upitaju kakvi su oni to ljudi ako ne postuju majku/oca svog djeteta.
p.s. kaze se udovoljavati.
Kazes "ne znamo normalno diskutovati." Zar se moze normalno diskutovati sa tobom koji ne znas normalno misliti. Tebi je ovo normalno:bosniak wrote:ne znate ljudi normalno raspravljati.ja sam fino objasnio svoje misljenje.
---
halo ba ljudi.diskutujno normalno bez uvreda.pa hoce li koga zabolit glava od covjeka koji ne ganja tudje zene ili obrnuto
Sumnjas u postenje svakog drugog osim u svoje sopstveno. Ti kao fin, a svi drugi bi pojebali svaku sa kojom kavu popiju. Svi drugi su opasni i po svoje rodice, ili cak i sestre kako pises, a ti opet nisi opasan ni po tudju zenu... Uh...bosniak wrote:ali u braku nista.drug je drug,rodjak je rodjak pa i brat je brat ali svi oni imaju stvarku medju nogama
.........i dilemebug wrote:sta ima jaranskimanijak1 wrote:U čemu je problem ako odeda li bi necija zena trebala s drugim muskarcem ici na kafu onako jaranski?![]()
i sve ostane 'nako jaranski
![]()
sve su to sheme
Ne znam Micimicika wrote:E manijak,zato se ja bojim sa tobom na kafu![]()
ipak cemo povesti bug,da nekaze mahala da smo sami
![]()
I po navicibug wrote:navikla je bug biti tehnoloskivisak
Nikako se ne slažebug wrote:je l' mi ne stoji ova
tebe bi svako normalan ostavio.hananah wrote:bosniak, ja kad sam sa svojim dzuvegijom zbilja nemam potrebu ni za kakvom kafom sa nekim drugim, bilo da je muskog ili zenskog roda. 24 sata su mi previse dragocjena s njim da bih i minutu trosila s nekim drugim. A kad moj dzuvegija nije pored mene, onda mogu piti kafu i sa najljepsim momkom na svijetu, dzaba je kad njega volim.
bosniak molim te, dali je muž ženino blago ? ili je žena samo muževo a muž može da odluči da bude čije hoće možda će ti ovo izgledati malo glupo ali da ti kažem da sam u potpunosti razumjela ovu tvoju temu i tvoje nastojanje u pozetivnom smislu diskusije, mislim da su muškarci u mnogome krivi za neka nedolična ponašanja žene i to baš ta vrsta muškaraca kojoj ti pripadaš ili ih zastupaš,bosniak wrote:
zena je covjekovo blago.pa zasto bi joj covjek nesto branio.oni treba o svemo da se dogovaraju ali trebaju po mom misljenju pokazati odredjeno postovanje jedno prema drugom