Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trinaesti wrote:plimni val miljacke krece se od bazena prema ilidzi i prijeti da ce go*nima zapljusnuti sire podrucje otoke, a usput i obale grbavice i hrasnog. na ilidzi je sve spremno za evakuaciju.
A fino su nam experti kazali da bi trebalo zabetonirati Miljacku.
trinaesti wrote:plimni val miljacke krece se od bazena prema ilidzi i prijeti da ce go*nima zapljusnuti sire podrucje otoke, a usput i obale grbavice i hrasnog. na ilidzi je sve spremno za evakuaciju.
i ja nesto kontam sto je nivo miljacke narastao ko da je kisa padala 3 dana a kise sglave nije bilo?
Fakat, sta mozemo uciniti ako bi zatreslo nesto jace? Zgrade su nam takve da ce se rusiti kao kule od karata ( a opet, bosanske su to zgrade ), stubista uska, nema vise izlaza u slucaju opasnosti,... Idem ja spakirati najneophodnije, vodu, itd, ...i spustiti se na prizemlje
sheilak wrote:Fakat, sta mozemo uciniti ako bi zatreslo nesto jace? Zgrade su nam takve da ce se rusiti kao kule od karata ( a opet, bosanske su to zgrade ), stubista uska, nema vise izlaza u slucaju opasnosti,... Idem ja spakirati najneophodnije, vodu, itd, ...i spustiti se na prizemlje
nema brige moju zgradu su izgradili komunisti znaci nema opasnosti od rusenja...
na pungasu pricaju o exploziji...
ajdin_ze Wrote:
beCCCCa Wrote:
U valesicima, kosevu, breci i titovoj se tresno.. Zvalo me par jarana da mi kaze, dok na dobrinji nije bilo nista... Jedan drug sa kosevskog mi kaze ako je bio zemljotres da je bio strasno cudan jer kaze prvo je nesto roknulo pa se zatreslo pa sad ne znam... Mozda me laze, al' ne znam... Hajmo komentari Very Happy
Da nije i kod vas kakva zeljezara pustena u rad a da vi neznate??U nas je to postalo u Zenici skoro normalna pojava.Radnja mi se trese skoro svaku noc od detonacija u Zeljezari.
Il je negdje plin derno opet??