Zemljotres u Sarajevu, 30.03
-
Ublehas
#376 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Jel vi to nama govorite da su vase cuke i mace JOS UVIJEK pod krevetima iskolacenih ociju i JOS UVIJEK neizlaze??? Zvuci kao los znak pravo

- Skyfox
#377 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Evo je sad NA krevetu viri ispod jorgana 
-
opet ja
#378 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
A moj pas nista..mi smo svi k'o vojnici ustali a moj pas SPAVA i jos pritom hrce..ja je morala probudti da reaguje..ono kontam red je...kazu zivotinje prve reaguju pa reko nema smisla...mi svi na nogama a ona spavaSkyfox wrote:fakat jest, evo i jutros... u 5 godina ni na jedan zemljotres nije reagovala ovako, mozda je u shoku, samo se sunja po kuci i ne glasa se uopste, sto je van njenog karaktera jer dreci za svaku sitnicu.kEN0 wrote:nemoj nas plasiti, isfurani smo vec dovoljnoSkyfox wrote:Kod mene macka ne izlazi ispod kreveta i sva je ukocena ko da sluti nesto.... nikad prije nije reagovala ovako
- alica.k
#379 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
nisu im iskolacene oci, samo nece da izadju odozdo. jednog sam uspjela namamit al drugi hoce da me ujede kad hocu da ga izvucem. a za vrijeme zemljotresa su lajali i onda zbrisase dole. mislim da je to znak da je bilo nest a ne da ce bitUblehas wrote:Jel vi to nama govorite da su vase cuke i mace JOS UVIJEK pod krevetima iskolacenih ociju i JOS UVIJEK neizlaze??? Zvuci kao los znak pravo![]()
- MIRZA_460
#380 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
bas fine kucealica.k wrote:nisu im iskolacene oci, samo nece da izadju odozdo. jednog sam uspjela namamit al drugi hoce da me ujede kad hocu da ga izvucem. a za vrijeme zemljotresa su lajali i onda zbrisase dole. mislim da je to znak da je bilo nest a ne da ce bitUblehas wrote:Jel vi to nama govorite da su vase cuke i mace JOS UVIJEK pod krevetima iskolacenih ociju i JOS UVIJEK neizlaze??? Zvuci kao los znak pravo![]()
.
- Babsy
#381 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Pod krevet, kud i životinje.babyline wrote:znaci treba bjezati za zivotinjama, kamo?
- zlatiborka
#382 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Moja je Mikana regularno ustala, napapala se i umila sapicama. Malo se prosetala po kuci, ja sam oko 7,20 napustila kucu i dosla na posao. Ona je sada sama, ne znam sta radi.
Malo prije me zvala kcer, ona stanuje na 8-mom spratu na Stupu, i kaze da su se ona i njen momak probudili od zemljotresa i jako prepali. Ja je tjesim da ne brine nista, bice sto treba biti, ha ja.....
Njena macka ima 4 macica starih 2 sedmice. Evo mi kaze da je mama-maca sve njih iznijela iz kutije i posakrivala ispod kreveta. Krevet im je uglavljen izmedju 3 zida, a macka je svoje male sakrila u udaljen cosak i sama se uvukla sa njima.
Kako zivotinje imaju jak osjecaj za svoje mlade, pa to je cudo jedno.....
- MIRZA_460
#383 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
ja sta svijeta drzi zivotinje po kuciBabsy wrote:Pod krevet, kud i životinje.babyline wrote:znaci treba bjezati za zivotinjama, kamo?
-
pajkanka
#384 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam! 
- zgembo_sa
#385 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
E vala dosadiste s tim animal planetom...
-
*mima*
#386 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
pajkanka wrote:Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam!
I samo se radi toga registrova?
-
pajkanka
#387 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Na srecu ne... A sta znas, mozda me sinoc nesto pogodilo u glavu pa mi dosla ta zamisao na pamet...mima wrote:pajkanka wrote:Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam!
I samo se radi toga registrova?
- zlatiborka
#388 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Opa, ma sta kazes.....pajkanka wrote:Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam!
Dobro rece neko, koliko nas ima ljubimce po kucama, ali sta ces, ja volim puno svoju macku i ne dam je nikome, ipak da se zna.....
- MIRZA_460
#389 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Dzaba ti je, fujzlatiborka wrote:Opa, ma sta kazes.....pajkanka wrote:Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam!![]()
Dobro rece neko, koliko nas ima ljubimce po kucama, ali sta ces, ja volim puno svoju macku i ne dam je nikome, ipak da se zna.....
-
pajkanka
#390 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Hahaha, dovoljno mi je pitati hadziju iz mahale...zlatiborka wrote:Opa, ma sta kazes.....pajkanka wrote:Upravo sad slusam price po prodavnici (ipak da se zna, najtacnije informacije su tu)... Biti ce jos jedan jaci zemljotres oko 3-4 sata. Tako dragi moji, sretno nam!![]()
- karanana
#391 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
imas kcer koja zivi sama i koja ima momka....?zlatiborka wrote:![]()
![]()
Moja je Mikana regularno ustala, napapala se i umila sapicama. Malo se prosetala po kuci, ja sam oko 7,20 napustila kucu i dosla na posao. Ona je sada sama, ne znam sta radi.
Malo prije me zvala kcer, ona stanuje na 8-mom spratu na Stupu, i kaze da su se ona i njen momak probudili od zemljotresa i jako prepali. Ja je tjesim da ne brine nista, bice sto treba biti, ha ja.....
Njena macka ima 4 macica starih 2 sedmice. Evo mi kaze da je mama-maca sve njih iznijela iz kutije i posakrivala ispod kreveta. Krevet im je uglavljen izmedju 3 zida, a macka je svoje male sakrila u udaljen cosak i sama se uvukla sa njima.
a ja htjeo u napad na tebe.
jeli ti kcer na forumu?
-
pOZz
#392 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Bog'te
Ja jedan od rijetkih na Sa-x-u koji nemam životinjsko carstvo u kući.

- MIRZA_460
#393 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
i ja mislio isto ali odustajem ti si prvi vidio hehehehekaranana wrote:imas kcer koja zivi sama i koja ima momka....?zlatiborka wrote:![]()
![]()
jeli ti kcer na forumu?
- pustopoljina
#394 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
jestel' svi na broju?
bilo gadno,ha?
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#395 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Pa posto ima nekih najava da bi moglo biti jos zemljotresa u toku dana ne bi bilo zgoreg da svi koji imaju kucne ljubimce posmatraju njihovo ponasanje. Naucno je dokazano da zivotinje imaju neko 6 culo za zemljotrese.
- stochar
#396 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
pogledaj tekstove o cunamiju, vidjeces da su zivotinje prilicno doprinijele u smanjenju broje zrtava. mnogi koji su pratili mrave koji su bjezali kontra mora kao i druge zivotinje, spaseni su...zgembo_sa wrote:E vala dosadiste s tim animal planetom...
helem, to da ce biti novi zemljotres tesko da se moze predvidjeti, ali, ko zna...
- MIRZA_460
#397 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
ja odo da pratim mrve hahahahahahahahahahastochar wrote:pogledaj tekstove o cunamiju, vidjeces da su zivotinje prilicno doprinijele u smanjenju broje zrtava. mnogi koji su pratili mrave koji su bjezali kontra mora kao i druge zivotinje, spaseni su...zgembo_sa wrote:E vala dosadiste s tim animal planetom...
helem, to da ce biti novi zemljotres tesko da se moze predvidjeti, ali, ko zna...
- arzuhal
#398 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Ne znam čiji je post bolji!MIRZA_460 wrote:i ja mislio isto ali odustajem ti si prvi vidio hehehehekaranana wrote:imas kcer koja zivi sama i koja ima momka....?zlatiborka wrote:![]()
![]()
jeli ti kcer na forumu?
- SxDude
#399 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
Onaj ko ih ima u kuci, mislim na mrave 
- MIRZA_460
#400 Re: Zemljotres u Sarajevu, 30.03
besana zbog komentara mi se svidjasbesana wrote:stochar wrote:pogledaj tekstove o cunamiju, vidjeces da su zivotinje prilicno doprinijele u smanjenju broje zrtava. mnogi koji su pratili mrave koji su bjezali kontra mora kao i druge zivotinje, spaseni su...zgembo_sa wrote:E vala dosadiste s tim animal planetom...
![]()
![]()
![]()
![]()
e jebem ga pa ko prati mrave?
hej cuj da prati mrave pa nisam ja profesor Hemule