Privatna poruka wrote:To je onaj isti nije drugi
Pogledaj prethodnu stranicu.
koji isti pise da je bio u 2 min do 18h
Privatna poruka wrote:To je onaj isti nije drugi
Zanimljivije je kad manje znaš ,igra se nastavlja širom Balkana .Svi smo htjeli ili ne u toj igri onlinebosnianwoman wrote:eno sadastrid wrote:Zašto,sad kad je najzanimljivijebosnianwoman wrote:Znas nesto sto mi ne? @ladyblue18 navode nas u relevantnije izvore informacija..pa ti vidi![]()
..jest, i policija čita ovaj forum pa informacije upotrebljava u istragama![]()
![]()
...još informacija,ima li?lijepo te pitam, jer znatizeljna sam po prirodi
a i da usput isplaniram exit strategy
jer na zadnjam sam spratu pa da namjestim vekericu.. za svaki slucaj
![]()
i ne znam da li znas ali the Big Brother is watching![]()
![]()
Ili ti ili ja ne gledamo isti linkSkyfox wrote:Privatna poruka wrote:To je onaj isti nije drugi
koji isti pise da je bio u 2 min do 18h
kad smo vec kod toga, nisam mislila ozbiljno ali sam pomislila ako se neko vec fata na prichu, zasto malo ne zaciniti atmosferuladyblue18 wrote:Da fasujem upalu pluca, jajnika, bubrega i ostalog.Dile wrote: stavi tv na prozor a ti sjedi ispred kuce![]()
@ bosnianwoman - navode portal, ne mahalu koja se okuplja na forumu.
plejka2 wrote:Hoce biti veceras ovaj koncert u susret zemljotresu pred vjecnom ili bbi zna li ko?
Bas ti hvala moracu otici.Kazu nastupa leteci odred,letu stuke....ladyblue18 wrote:plejka2 wrote:Hoce biti veceras ovaj koncert u susret zemljotresu pred vjecnom ili bbi zna li ko?ja mislim da ce u Velikom parku biti
ladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()

Pa sto citas ako ti nije prijatno?ladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()
Chmoljo wrote:
Mi smo ispod te neke ploče koja se povremeno pomjera. Posljednjih godina bas su ucestali zemljotresi, kao da nagovjestavaju neko veliko zlo. Treskavica mi nikako ne izlazi iz glave, sto bas Treskavica?ladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()
Jah srecom nema toga kod nas.Chmoljo wrote:nije, stranjska. vidiš da je to sve od GMO hrane
Trusno područje. Nije samo u zadnje vrijeme.Redondo wrote:Mi smo ispod te neke ploče koja se povremeno pomjera. Posljednjih godina bas su ucestali zemljotresi, kao da nagovjestavaju neko veliko zlo. Treskavica mi nikako ne izlazi iz glave, sto bas Treskavica?ladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()
![]()
Celulitna jeladyblue18 wrote:Chmoljo wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
jel balkanska?
radi, ako nam moderator ne posijeli po bananu..valjda ce razumjeti da je vanredno stanjeterra_incognita wrote:Ja na spavanje neću. Nadam se da agencija "sparimo domaće" radi i noću
Neka još večeras progleda kroz prsteplain vanilla wrote:radi, ako nam moderator ne posijeli po bananu..valjda ce razumjeti da je vanredno stanjeterra_incognita wrote:Ja na spavanje neću. Nadam se da agencija "sparimo domaće" radi i noću
ma neka je...poznanik wrote:Celulitna jeladyblue18 wrote:Chmoljo wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
jel balkanska?
Meni je fakat svejedno, znam da mi nema spasa ovdje gdje sam ako se desi nesto zesce tako da necu da razbijam glavu jos i sa tim... whatever will be, will beladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()
Redondo wrote:Mi smo ispod te neke ploče koja se povremeno pomjera. Posljednjih godina bas su ucestali zemljotresi, kao da nagovjestavaju neko veliko zlo. Treskavica mi nikako ne izlazi iz glave, sto bas Treskavica?ladyblue18 wrote:Sad bez zajebancije, ne znam za vas, ali meni fakat nije prijatno da citam da se cijeli Balkan trese.![]()
![]()